S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

Benim de yaş 30.
Genetik annemin de erkenden beyazlamış.
Yarısından fazlası beyazlamış durumda.
Boya da çözüm ama döküyor, inceliyor, yıpratıyor.
Hamile olduğum için ağustosta kızkardeşimin düğününe kadar boyamıyacağım. Sonra organik boya ile boyarım o da doğuma kadar idare eder.
Takmıyorum artık. :)

25 yaşındayım. bende de var. çoğu kişi de aaa saçında beyaz var vs diye söylüyor hemen. sanki ben hiç aynaya bakmıyorum. he var deyip geçiyorum yani takmanın bi mantığı yok.
30 yaşına girdim beyazım yok şimdiye kadar cıkmadı beyazım olmadığı için hiç boyamadım ama kardeşim 20 yaşında onda var mesela beyazlar .

Ortaokuldan beri beyazlarım var. 38 yaşındayım ve üst kısım röfle gibi beyaz umursamıyorum boyamadım boyamayı düşünmüyorum. Beyazlarım la mutluyum

Eşim 30yaşında.kaşında 2tane beyaz çıkmış.bunalıma girdi.benide bunalıma soktu valla.dedim onda çıktıysa bendede yakındır çıkması.neyseki boyalar var :)

28 30 lu yaşaları duyunca ağlayasım geld i..
22 yaşında iki beyaz gördüm /

20 yaşında beyazlamaya başladı . .
5yıldır çoğaldı biraz . .
Dert ettikçe çoğalıyor. .
Dert etmiyorum artık. .
Hep siyah kalsa . .

Ben de o kadar çok ki..
16 yaşlarımda başladı zaten..
Benim babaannemin saçları 28 inde bembeyaz olmuş bir tel siyah kalmamış. Ondan gelmiş olsa gerek diye düşünüyorum.
Çok stresli, her şeyi kafasına takan bir yapım var ona da bağlıyorum.
Tesettürlü olduğum için takmiyorum pek yılda iki boyuyorum..

yaş 28 çooook beyaz var. yıllar yıllar öncesinden başladı tek tük iyice arttı. tesettürlüyüm ama yine de takıyorum bu durumu,elimden geldikçe boyama çalışıyorum ayna da gördükçe sinir oluyorum çünkü

Yeşil kabuklu taze ceviz
Türk kahvesi
Siyah cay
Kırmızı pancar
Sogan kabugu
Bunları bir tencerede kaynatıp saçlarınıza bakım yapabilirsiniz, doğal boya.Maalesef bendede var genetik oldugunu düşünüyorum.

bende de var 16 yasından beri, 19 yasında tamamen boyatmaya basladım ve her ay dip boya yaptırıyorum maalesef.

Saçımdaki her beyazın ayrı bir anısı var bende. Özellikle boyatmaz oldum artık, hoşuma gidiyor. Ama ilerde bembeyaz olursam ne olur bilemem:)

34 yaşındayım hiç beyazım yok, belki de vardır ama sarıların arasında kayboluyordur beyazlasa da takmam herhalde, eşimin saçlar neyse de sakalların yüzde 80 i beyaz, hiç kötü görünmüyor gözüme.

36 yaşındayım, sakaklarim falan beyaz bayağı. Boya diye bir sey olmasa dert ederim de, boya var işte, gerek yok uzulmeye

29 oldum, bende de biraz var ama cok goze batmiyor.
4 kardesiz 3umuz evliyiz, evli olanlarin saclari gri oldu genc yaslarinda, evliliklerinin ilk yilinda hem de
Beyaz saçin evlilikle bi baglantisi var mi acep :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…