S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

31 yaşındayım. bundan birkaç yıl önce sadece iki ya da 3 tane vardı, ben böyle aa beyaz saçım var iki tane diyodum:) ama bu sene o iki beyaz saç olmuş sana 200 beyaz saç çok üzüntü yaptığım bazı dönemlerden sonra inanılmaz artmış meger, hiç farkında değildim. boyatmıyorum da, onlerden ve yanlardan gözüküyor. önceleri üzülüyordum ama şimdi umursamıyorum açıkçası. nasılsa bir gün olacaktı.

bnm de 2 tane ile başladı baya var takılmıyorum doğal şeyler bunlar..beyaz saç sadece yaşlılık manasına gelmiyor sonuçta,sıkıntı stres..vs hepsi tetikliyor.bence kafaya takılacak bişey değil

Ben platin yapıyorum beyazlarla karisiyor

Bende de var 3-5 tane... Erken doğum yaptım o süreçlerde baya stress oldum gerçekten stresten oluyorsa çocuktan sonra oldu diyebilirim... ;Ben saçımı boyamıyorum gözüken yerdeyse koparıyorum o saçı. Şimdiye kadar 15-20 tane koparmıştırım ( benim de yöntemim bu

30umdayım saçımın yarısı beyaz.
kamuda başörtüsü serbest değilken zor oluyordu düzenli boya yapmalıydım.
şimdi 4-5 aya bir boya yapıyorum nedense çok rahatsız etmiyor.
Belki aynaya bile bakmaya vaktim olmadığı içindir...

Ben 24 yaşındayım ve saçlarımda bir çok beyaz var . 30 yaşıma geldiğimde ne olurum Allah bilir.
Emzirirkinde saç boyanmazmış mecbur kizim emmeyi bitirdikten sonra boyaticam sanirim. Kime sorsam boyatma diyor .

Bende çok var beyaz genetik olarak. Saçlarım siyah olduğu için üniversiteden beri kendi rengine boyuyorum ama artık çok sıkıldım

25 yaşındayım. bende de var. çoğu kişi de aaa saçında beyaz var vs diye söylüyor hemen. sanki ben hiç aynaya bakmıyorum. he var deyip geçiyorum yani takmanın bi mantığı yok.

27 yaşındayım 24 de falan vardi galiba.
Bende onlara sınır olup koparmiştimcogaldılar.ama sorun değil zaten boyatıyorum kayboluyorlar

20 li yaşların başından beri beyazlarım var 29 um şuan hiç bi zaman takmadım seviyorum beyazlarımı ayrı bi hava katıyor :):)

12 yaşındayken bir,iki teldi.
Üniversite okurken 18-19 da yarısı beyaz nerdeyse ışıldıyordu.
Hukuk okurken gözleri de bozdum saçlarıda ağarttım.
Hiç takmıyorum valla önceden sinir olurdum 19 dan sonra artınca yakışıyor ya moduna girdim.

Amaaan sen de.Allah dermansız dert,çaresiz hastalık vermesin.

benim erkek arkadaşıım farketmiş o söyleyince gördüm 3 tel beyazım var..sallamadım hiç üç telden bişe olmaz tabi..ama beren saatte filan var ya benim hoşuma gidiyo enteresan bi şekilde

yasim 23. bes tane beyaz var alnima yakin tarafta. saclarimi beyazlatanlar utansin ne diyim. aynaya bakmayi canim istemiyor beyazlari gorecem diye

valla bende 20den beri var malesef boyatıyorum onceleri kendi rengimeydi ama 2 senedir falan actırdım..

26 gibi başladı sanırım yaş oldu 33 tepemde çokça oluştu
İş stresi ,ev stresi ,eş stresi çoluk çocuk stresi olacağı bu e zaten olacakta
İlk zamanlar çok taksamda şimdi beyazlarımsız duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…