S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

22 yaşındayım var bende de 5-6 tane aslında bizim ailede genetik olarak erken beyazlama var kardeşim 21 neredeyse yarıdan fazlası beyaz saçının ama tabi erkek olduğu için daha çok hava katıyor bende olsa napardım

hamılelıgımın 4. ayında basladı 29 yasımda
ılk gordugumde cok degısık hısettım
garıp bı sekılde mutlu oldum merhaba dedım
2-3 tane var sımdı
sevıyorum ben onları

yasim 24. ilk beyazi 19 yasimda fark ettim. su an sacimin on taraflarinda 4-5 tel beyaz var. hosuma gitmiyor degil ama bazen yasli da hissettiriyor :)

37 yaşımdayım...5-6 tel olmak üzere beyazlarım başladı...

25 yasinda basladi
30~35 tel var
Cok ta umrumda degil (boyatmiyorum)
Kardesim 22 yasinda
Onda da benim kadar var

Strees sıkıntıdan arttii.. en son sayısı 25 idi hem ee hepsi aayni yerden cok dert ettim ama stres zaten arttiriyor dert etmek de cigaltmistir dip boyati düşünmek yerine rofle yaptirdim simdi oraya bakmamaya calisiyorum yoksa sayacagim ... :)

doğduğumdan beri var beyaz saçım. 3 telle başlayan serüvenim hızlıca ilerledi 25 yıl içinde. açıkçası ilkokul yıllarında çok kafama takıyodum şimdi pek umrumda değil

Olmaz mı böyle aynaya baktığım zaman resmen selam duruyorlar. Boyamiyorum ama ben sonuçta kirginliklarim, üzüntülerim, yaşanmişliklarim kisacasi bebittolarim onlar benim :)

amaaan 21 yasinda basladi suan 27yim takacak baska bisey bulamiyomusun. allahim baska dert vermesin. boyarsin olur biter...

Ben 25 yaşındayım, yıllardır tek tük çıkardı ama son 2 senede çoğaldı.. Biraz üzülüyorum ama yapacak bi şey yok, boya var :)

25 yaşımdayım bende de geçen sene 1 tane vardı kopardım 3 oldu bitane daha kopardım 5 tane oldular aynı bölgede daha ellemiyorum çok belirgin değil ama arada aklıma geliyor bende uyuz oluyorum

15 yaşından beyazlarım var ve halen çoğalıyor sanırım 30 akadar boyamam seviyorum beyazlarımı koskoca 2 tutam beyazım var takmıyorum zaten görselci biri pek değilimdir.

Bende de epey beyaz tel var. Niye üzüleyim ki? Saç boyası denen bir şey var, bunun da ötesinde bilime olan inancım sonsuz. :)

Benimkiler 25 yasimda basladi. Sinav stresi is stresi derken. Hala da artarak devam ediyor. 29 yasindayim. Tesetturlu bir bayan oldugum icin pek kafama takmiyorum

28 yaşında acı bir olay sonrası başladı, durduramıyorum. Ancak kafaya da takmıyorum.

15 Yaşından beri saçımda beyaz var takma bu kaadar
epey boyamadım sonra kızıl yaptım sonra sıkıldım yine epey boyamadım şimdi çikolata kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…