S git dedi.

size şiddet göstermesi hic bir şekilde kabul edilecek birşey değil ama sizde bence fazla abartmissiniz bırakın arada bir gitsin sadece iki çocuk durmuyor bahsedemiyorum diye bir bahane bence çok absürt.ah eski analar 3.4..5..6. çocukla tek başlarına nasil da idare etmişler.gunumuz kadınları (buna bende dahil) bence çok çıt kırıldım.

İki çocukla zor ama siz git demişsiniz. Adam maçta telefonu nasıl açsın?
Birde eve gelince eve almama, sabah yatak odasının kapısını açmama. Çok abartmışsınız sizin de özür dilemeniz gerekli.

Ağır saçmalamışsınız, resmen tahrik etmişsiniz
Hali sahada telefonu duymaması gayet normal ya gitmesine musade ermeyecektiniz yada susup çocuklarınızla ilgilenecektiniz
Tokat atması kötü olmuş ne diyelim yapmayın böyle şeyler yazık çocuklar etkilenir

Sen hatalısın
Inatci olmasaydın bunlari yaşamıcaktin
Benim kocam yatak odasinin kapısını kilitlese ve saatlerce açmasa düşünemiyorum ne olur.
Esinin tek hatasi sana vurması. Baskada bi sucu yok
O ettigi lafta da bisey yok. Çünkü haketmissin o lafı üzgünüm.

Canım her ailede oluyo bu tarz tartışmalar ne yazıkki tokat ve küfür hiç iyi olmamış ama oturup karşılıklı konuşun üstesinden gelemicek bi sorun yoktur umarım üzme kendini çocukların için em azından

Aile içinde böyle şeyler olur geçer iki tane çocuğunuz varmış.. Burnu surtmeli bir durumda göremedim ben yazdıklarınizda. Söylediği kelime ve size tokat atması kesinlikle olabilir birşey değil. Haklısınız o konuda sonuna kadar... Ama aile içi olumsuzluklari paylaştıkça üzüntünüz hafiflemez dahada artar benden size nacizane tavsiye.. Aile içi meseleler ailede kalmalı... O insan sizin eşiniz çocuklarınızın babası kimseye eşinizi kötülemeyin..

İki kücük bebek sizi çok bunaltmış.

Buyugu 2 yasinda diyorsunuz kucugu kac aylık Allah bilir.

Bunalınca esinize sarmışsınız. esiniz karsılık vermis isler sarpa sarmış.

İkinizde de hata var. Gitmeden tatlı dille cok bunaldım gitme buyukle ilgilen bende kucugu alayim uyuyayim biraz diye teklif edebilirsiniz.

Ya da bugun maça git ben idare ederim ama yarinda cocuklarla sen ilgilen ben biraz hava almaya cikayim diyebilirdiniz.

Erkeklere direk söylemek lazım hemen anlamazlar. Esiniz gec anlamış sizi tatile goturmeyi teklif etmis. keske bu kadar bunalmadan tatile cikip biraz nefes alsaydiniz

Adama git demişsiniz ama benimde nişanlım maça gidince tlefona cvp veremiyor cıkınca görüyor sizinde 2 çocugun aglamasından sinirleriniz bozulmuş haliyle eşinize patlamışsınız çocukların bakımı için size birisi yardım etse iyi olur tabi eşinizin size vurması ve çocukların gözünün önünde yaşanması kötü olmuş.

Adamı halı saha maçına yollamışsınız sonrada burnundan getirmişsiniz . Maçın bi süresi var bitince gelecek işte siz arkadaşlarınızla beraberken eşiniz hadi gel gel diye çağırsa hoş olurmuydu olmazdı zaten halı saha maçında 6 yada 8 kişi oynanıyor nasıl bıraksın da gelsin kaldı ki telefonlar soyunma odasında kalıyor yani illede gel gel diye mesajlar atmanız sesler atmanız anlamsız olmuş huzurunu bozmaya değdimi ya baştan hiç izin vermicektiniz yada izin verdiyseniz 2 saat çocukları bi şekilde oyalıyacaksınız ben sizi hatalı buldum

Size de, eşinize de, çocuklarınıza da acıdım. Adam kafa dağıtmak için izin istemiş gitmiş. Maç sırasında milyonlarca kere aramak, telefona bakmadı diye sinirlenip senin gibi adam yerin dibine girsin demek nedir? Çocukların hıncını adamdan çıkarmaya çalışmışsınız. Bir de üstüne eve almama, kavga dövüş. Eşiniz kadar siz de suçlusunuz. Biraz olgunlaşın, çocuklarınıza yazık.

Eşiniz hatalı ama sizde de var.

Hem izin veriyorsunuz git diye hem de çocuklar ağladı diye ses kayıtları atıp duymayınca evin kapısını kilitliyorsunuz. Mantıklı mı? Adam maçta nasıl görsün mesajlarınızı, imkanı yok. Maç dediğiniz aktivite de 2 saat sürüyor zaten, baş edebilirdiniz. Eşiniz işe gidince napıyorsunuz? O zaman ağlamıyor mu bebekler? Kapıyı kilitlemeyi saymıyorum bile orası sizin olduğu kadar onun da evi.

Eşinize gelince ne demek vurmak? Küfür etmek? Onun hatası da burda. Eğer gerçekten gidecekseniz bebek arabası falan bahane gidin ama gitmeyecekseniz uzatmayın.

Siz de eşiniz de hatalisiniz. Blöf ile olmaz. Bir kere yaparsınız iki kere yaparsınız bir dahakine yalancı çoban misali kalırsınız. Çocuklari o kadar şeye şahit kılmak kötü olmuş. Bence siz de sakinleşin.

Çekip gitmeyle burun surtmez agzinizla söylemişsin birkere dedi o lafi diye uzatmayin bence çocuklar cok küçücük sabredin yuva bu aklin esince kur aklın esince boz olmuyor yine böyle bsy olduğunda düşünürsünüz çekip gitmeyi

Nasıl yani emen bebeginizi ağlamasaydı eğer orda birakip mi gidiyordunuz
Çok ilginç gerçekten

Çok çocukça hareketler bunlar. Eşiniz düşüncesizlik yapmış ama siz de baya baya saçmalamışsınız. Bu hallere düşecek ne vardı. Halı sahada oynayan adam telefonu cebinde mi tutar. Tabiki görmez mesajı. Bunu idrak edemiyorsanız yaşınız küçük demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…