S git dedi.

Bence çok gereksiz bir tartışma olmuş. Haftada bir gittiği maçın dışında genelde evde mi, diğer zamanlarda size yardımcı oluyor mu.?

Kusura bakmayın ama iki çocuk la uğraşmak sizi yormuş bide bebek ağlamış daralmışsınız eşinize saldırmışsınz kapı kitlenmek eve almamak adamlına laf demek kötü ama eşiniz size tokat atmış suçlu bunun içinde ama tartışmanız çok büyük sorun değil eşin maça gitsn de rakı sofrasına başka karılara gitmesin canım şükür etmeli bni yanlış anlama

ama git demissin bir kere. Adam mactayken nasil gorsun mesajlari. Bence gitmek isteyen her sekilde giderdi. ikidebi gidecem gidecem demem pek olmamis.

Çocuklarının huyunu biliyorsun maden neden git diyorsun? Hem git demişsin hem arayıp,mesajlarla darlamışsın,üstelik bakamayacağını bile bile.. eve gelmiş sakinleşmek yerine ayrı odalara gitmeler,dakka başı ben gidiyorum mesajları çok değişiksin. Ayrıca gitmek isteyen taksi çağırır yine gider bebek arabasıyla nasıl,nereye kadar gidecektin? Anlıyorum 2 çocuk bunaldın,sıkıldın ama kendine ve çocuğuna zarar vermişsin yazık değmez.

iyi ki erkek değilim ya
insan bu kadar bunaltılır mı
evlat olsa çekilmez
hayır bi de çocuk ağlıyor diye her şeyden geri mi kalacak insanlar
çocuğa düzgünce anlatır söylersin bi anlamaz iki anlamaz sonunda anlar
çocuklar her yere her şeye sokulmaz götürülmez
adam külliyen haksız ayrı konu ama sabır da denen bi şey var
bazen iyi bile dayanıyo bu kocalar

Yahu madem kendinize güvenemiyorsunuz En büyüğü 2 yaşında 2 bebeyi arka arkaya niye yaparsınız aklım almıyor. .

O masumların günahı neydi de sürekli sizin tantananiza maruz kalıyorlar. .

Kocanız top oynarken mesaj atıp sinirlenmeniz de cabası
Eve gelir kapıda kalır bu da ayrı trajedi. .

Yazık, evliliği evcilik sanmişsınız. .Allah hidayet versin.

Madem cok pisman ozurler diliyor. Affedeceksen sartli affet. Bir daha mac yapamayacak sozu ile bakalim hangisi agir basiyor. Evliligi mi mac mi?
allah allah o niye
hayat ev çocuk eş işten mi ibaret
sonra da kocalarımız çıkarmıyo diye ağlarsınız

Ne demek merak etmedin mi ya. Düşman eline mi teslim ettim. Gayet iyi ilgileniyor çocuğuyla.

Gel sen bak.

Evlendiğimizden bu yana (4 yıl ) ilk defa böyle şeyler yaşadık.

Hem derdinizi paylasiyorsunuz hemde elestirelere cins cins cevap yaziyorsunuz, elestiriye gelemiyorsan yazma arkadasim :)

Adam size tokat atmış ama konu başlığı ettiği küfür...
Tokat olayı dışında da siz hatalısınız.
Maça gitmek kendisine ayırdığı bir zaman. Hiç mi ayrı aktivite yapmasın?
Üstelik size sormuş, git demişsiniz. Maç sırasında mesajlarınızı, ses kayıtlarınızı görmemesi çok normal. Maç yapıyorlar, telefon elinde koşmuyordur herhalde.

Eve almamışsınız, kendinizi odaya kilitleyip odaya almamışsınız. Neyin hırsı neyin inadı bu?
Şimdi de gidemeyeceğiniz halde blöf yapıyorsunuz. "İyi hadi git o zaman" derse ne yapacaksınız?

Ben sizin boşanacağınızı sanmıyorum. O yüzden blöfe daha fazla devam etmeyin.
Geldiğinde oturup konuşun sakince.
Boşanmayacaksanız çocuk gibi inatlaşıp trip yapmamın anlamı yok. Çocuklarınıza yazık nerelere şahit oluyorlar.

Babasına düşkün bir çocuğu maalesef susturmak mümkün değil. Büyük kızım babasının ayağında uyumazsa asla uyumazdı. Bir yaşındaydı, gece ben emzirirdim. Kıyametleri koparırdı ama babası kucağına aldığı zaman iki dakikada uyurdu. Esim kac kere işe giderken geri dönüp kızımı sakinleştirmistir. Yanında iki tane ağlayan bebem kadın ne yapsın? Kocası madem gördü büyük çocuğun ağladığını geri dönmeliydi.

Eşinizin size yaptığını desteklemiyorum ama sizde çocukları alıp madem akraba binası bi akrabaya gidebilirdiniz akıllarını dağıtmak için .siz izin vermişsiniz zaten başta madem böyle oluyor hayir gidemessin diyin. Sizde bunaliyorsunuz belli haftada bir gün çıkıyorsa haftanın bir günüde siz çıkın eşiniz baksin cocuklara sizde kendinize zaman ayırmış olun benim eşim cocuklara bakar hadi bi cikta gel kafan dağılsın der düşünür bunu sizde konuşun eşinizle cocuklarada yazık bunalmış bi anne verimli olamıyor malesef

Ben şu an küfür ve tokat olayına girmek istemiyorum ilk kez oldu diyorsun tabi ki çok çok yanlış. Yalnız adamın sınırlarını cidden zorlamışsın eve almamak , odaya almamak. Adam işe gidecek kapıyı açıp çocuğu bırakacak açmıyorsun ne yapmasını bekliyorsun çocuğu orada?? Bir de kaç günde bir maça gidiyor mesela haftada 1 ise bu idare edilebilir. Zaten gece 1 de gitmiş o saatte çocuk uyumamış mı oluyor çocukla ilgilenmesi gereken bir saatte gitse tamam diyeceğim. Bilmiyorum gereksiz yere hırpalamışsınız birbirinizi ve en çok da çocukları

Evde iki küçük bebek varken olayları bu noktaya getirdiğiniz için karı koca ikinizde suçlusunuz. Bunalmışsınız anlıyorum ama gereksiz çıkışlar olmuş. Tokat hele ayrı facia eşiniz çok suçlu. Sizinde işe gidecek adamı çocukla odada bırakıp kapıyı kitlemeniz hata.şuan en çok yavrulara üzüldüm. Belki siz barışacaksınız ama onlar nasıl korktular.

allah allah o niye
hayat ev çocuk eş işten mi ibaret
sonra da kocalarımız çıkarmıyo diye ağlarsınız
Onu tokat atmadan once dusunecek. kadin cikmasin diyen mi var? yaptiginin bir karsiligi olmali olmuyorsa ayrilsin
Kadin tokat atsa bu kadar etkili olmaz siz bile gerildiyseniz adami dusunemiyorum

Eski analar büyüklere küçükleri baktırıyorlarmış, şimdi bile bakıyorum çocuklarına çocuk baktıranlar çocuk büyümenin çok kolay olduğunu söylüyorlar.

İyi de adam maça gitmiş. Ne arayıp duruyorsunuz. Maç telefonla yapılmıyor ki? Çocuklar için arayacağınuz kimse yok mu? Çocuklar gündüz nasıl duruyor? Hiç hoş değil yaptıklarınız.

Sonrasını okumadım. Vurmuş galiba. Çok üzüldüm. Şiddete karşıyım. Sizi boşasa haklı olurdu. Maalesef haksızsınız.

Adam naptı ki sen kndi kndine bi hallere girmişsin haklı olan adam özür dileyende o maça gitti çocuk ağladı diye bin türlü laf saymışsın git demişsin madem böyle yapacaktın baştan yollamasaydın ayrıca maçta msjları nasıl görecekte eve gelecek ?

Bende ona şaşırdım. Sahada elinde telefon top oynuyor sanıyor ya da eşinden şüpheleniyor. Maça gittiğine inanmıyor. Normal değil davranışlar.

4 yıllık evliyiz. İlk defa bana S.. git dedi.
Geç bile kalmış... 4 yıl iyi sabretmiş.
Evdede bir işe yaramıyor de,
dengesiz de,
maçta telefon elinde oynamadığını adın gibi bildiğin halde milyon tane mesaj at,
senin gibi adam yerin dibine girsin de,
ve bu nasıl bir hadsizlik bilmiyorum ama adamı kendi evine alma, hırsız gibi zorla girmesine sebep ol,
sonra kendini odaya kitle,
bir yığın rezalet çıkar,
sonra gel burada mağdur edebiyatı yap!
Asla şiddeti savunmuyorum, yaptığı çok yanlış ama dayak hak edilen bir şey olsaydı sonuna kadar hak etmiş olurdun. Adamı dinden imandan çıkarmışsın be.
Ne diye sizin gibi tiplerin kahrını çekiyorlar alamıyorum.
Gerçi sonsuza kadarda çekmez orası ayrı.
Bugün gel geri der yarın aklına bile gelmezsin. Hak ettiğinde bu gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…