S git dedi.

Madem cok pisman ozurler diliyor. Affedeceksen sartli affet. Bir daha mac yapamayacak sozu ile bakalim hangisi agir basiyor. Evliligi mi mac mi?

Ya tamam kufur ve tokat kabul edilmez de siz cok hatalisiniz. Resmen bela aramissiniz. Adami hakli gormuyorum ama donup kendi davranislariniza bir bakin. Adam mactayken nasil gorsun aramalari mesajlari. Sacmalamissiniz ikiniz de.

Kusura bakmayın kapıyı kapatıp içeri almamak da s. Git kelimesinin davranışa dönüşmüş halidir. Eşin maça giderken haberin varmış ki halısaha diyor içmeye ya da gezmeye falan da değil yani telefon yanında yok duyması imkansız. Ha gitmesine kızabilirsiniz iki çocuğu idare edememekten şikayet etmekte bir süre bu keyfi spora ara vermesini istemekte haklısınız. Ama gittiyse de bu boyuta gelmesinin tek sebebi gitmiş olması ya da o çocuğun ağlamış olması değil. Siz dolmuşsunuz, yorulmuşsunuz, belki de psikolojik olarak sıkıntılarınız var ki 2 küçük çocukla çok normal bir yenidoğan bir 2 yaş sendromu. Blöf yapmak işe yaramaz ama gidemeyeceğiniz de belli bari geri geldiği zaman tavrınızı net olarak belli edin ve tekrarlanması halinde olacaklar konusundaki kararlılığınızı da

Madem cok pisman ozurler diliyor. Affedeceksen sartli affet. Bir daha mac yapamayacak sozu ile bakalim hangisi agir basiyor. Evliligi mi mac mi?

Ama bu bencillik olmaz mı?
Adam neden bir daha halı sahaya gidemesin ki? Sorumlulukları elbet var, eşi ve çocuklarıyla ilgilenmek zorunda. Fakat kendine de vakit ayırması şart. Neden sevdiği, kafasını dağıttığı bir şeyden vazgeçsin?

Sizin bi aldatilma olayinix da vardı sanırım?

yani bizim kadın kadına laflamaya dedıkoduya
anne kızkardeşle konuşmaya ( bu arada hepsi konuşma üstüne ) ihtiyacımız varsa
onlarında bir topun peşine 20 adam koşmaya ihtiyaçları var

birazda öyle bak

evet o attıgı tokadın cezasını çok çektir ama uzatma

Suc sende. adam seni ikna etmis izin vermissin.. iki cocuga bakamiyorsun madem salma. Cocuk babaya duskunse cekip gidince nasil bakacan cocuklara.. tek bunun icin kapiyi acmamakta ne demek.. cilingirle bende kapiyi actirsam "s git" den daha beter kufur ederdim

Bir cocuk aglamasi icinmi bu kadar sorun yasadiniz? Gercekten inanamiyorum. Iki kucuk cocuk sizi bunaltmis (nasil yorucu oldugunu anliyorum benimde iki kucuk cocugum var ama olay cikaran sizsiniz bence kusura bakmayin,
Hali sahaya giden adam telefonunu yaninda tasimaz msjlari gormemesi kadar dogal bisey yok? . Siz anneyseniz cocugunuzu sakinlestirmeyi bilmelisiniz .. Adam bence neye ugradigini sasirmis.
Sabrini baya denemissiniz.

Anladigim kadariyla esinizden zaten bikmissiniz, sizin icin bu olay bahane olmus :) :):)

Valla suç sizde. Adama git demişsiniz e maçta zaten ses kaydı yollamanın aramanın eve gelme demenin alemi nedir. Hele kapıyı kitleme falan tam bi fiyasko rezillik seyrettirmişsiniz komşularınıza.

Ya başta izin vermeyeceksiniz ya da susacaksınız. Şiddeti falan savunmuyorum ama delirtmişsiniz adamı. Bana da bunu dedirttiniz ya helal olsun valla

İki çocuk var ,mesele o kadar büyüyüp bu hallere gelmesi çok kötü bir durum .şiddet hakaret hepsini yaşamışsın ,sonra pişman olmuş özür dilemiş daha önce şiddet yaşadın mı ?peki insan soğur valla ne diyeyim kocadan ,boşan desem bebek ufak çocuk var zor bir durum ,sürekli şiddet varsa çekilmez ,eğer bir ilkse tavrını koy çocuklar açısından da hiç sağlıklı şeyler değil bunlar böyle bir anne baba figürü

Ne demek merak etmedin mi ya. Düşman eline mi teslim ettim. Gayet iyi ilgileniyor çocuğuyla.
Suc sende. adam seni ikna etmis izin vermissin.. iki cocuga bakamıyosun
Gel sen bak.

Evlendiğimizden bu yana (4 yıl ) ilk defa böyle şeyler yaşadık.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun bebeğimin yanında asla sesimi yükseltmem yükselttirmem. O yüzden çok içime attığım şeyler de oluyor. Ama tabii anlık atıyorum. Bebeğim uyuduğunda yada annemdeyken eşimle yalnızken bağırırsam da bağırıyorum. Her evlilikte ses yükselir de sizinkini fazla olmuş. Hiç bir evlat annesini ağlarken, ana baba itişirken görmek istemez

Ne demek merak etmedin mi ya. Düşman eline mi teslim ettim. Gayet iyi ilgileniyor çocuğuyla.

Gel sen bak.

Evlendiğimizden bu yana (4 yıl ) ilk defa böyle şeyler yaşadık.
İlk defa ,biraz da sizin bunalmanız sebep olmuş ağlamalar falan yetişememişsiniz patlamışsınız onunda tepkisi ağır olmuş ,özür dilediyse ne bileyim bir daha bana el kaldırmayacaksın s..git gibi şeyler söylemeyeceksin falan diye Tavrınızı koyun inşallah böyle şeyler yaşamazsınız bir daha

Ayy o büyük çocuğa o kadar üzüldüm ki.. Küçük bile anlamıştır huzursuzluğu. Nasıl bu hale getirebildiniz olayları ikinizden biride mi çocukları düşünmedi..

Oyle her konuya yorum yapmam normalde buna yorum yapmadan gecemedim eger iki tane cocugun sorumlulugunu almissaniz ona gore olgun olmaniz gerekir anneninde babaninda.tek tarafli degil.Ama cok sacmalamissiniz gercekten

Hatalı olan sizsiniz.
Siz izin vermişsiniz. Sonra çocuklara delirince hırsınızı ondan çıkarmışsınız. Adamı kendi evine almamışsınız.
Ama bu demek değil ki size vurmak bağırmak zorunda. Hayır efendim ne bağırabilir ne vurabilir. Eğer boşanmaya niyetiniz varsa açın davanız alın darp raporunuzu süründürürün. Ama eğer yoksa mutlaka bir terapiste falan gidin. İkinizde normal bireyler değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…