S*** git..!

4 yıllık evliyiz 3 yasında oğlum var mesleğimde var ama o bakıyormuş evine gerek yokmuş çalışmama lafa gelince mangalda kül bırakmıyor.
tatlim 3 yaş kreş yaşı buyutmussun meslegin neyse devam et
kovulmak ve gidememek seni kücültür esin de farkinda gidemezsin diye kovuyor..10 tl cocuga bile yetmez..Var da mı vermiyor yoksa yok mu gercekten parası..Ne bileyim kredi kartı bıraksa bari..

tatlim 3 yaş kreş yaşı buyutmussun meslegin neyse devam et
kovulmak ve gidememek seni kücültür esin de farkinda gidemezsin diye kovuyor..10 tl cocuga bile yetmez..Var da mı vermiyor yoksa yok mu gercekten parası..Ne bileyim kredi kartı bıraksa bari..
Var parası ama eniştesine kefil oldu onun borcunu ödüyor eniştesinin kirasını alacakmış karşılığında araba değiştirmeyi düşünür toplu parası gelecek işyerinden geçen ay 3 bine bilezik yaptı var ama yiyiciler çok etrafında.

Eski konulara baktım hiç iyi gününüz olmamış ki .Ailen arkanda ise durma bosan mesleğinde var çalışır bakarsın çocuğuna bu hakaretleri işitmek için mi evlendin allasen
Aynen öyle bir kerede şu gün mutlu olduk biz diyemedim ne ailem gögsü gürlek gelebildi evime çocuk için katlandım hep bu zamana kadar ama artık banada yazık

Aynen öyle bir kerede şu gün mutlu olduk biz diyemedim ne ailem gögsü gürlek gelebildi evime çocuk için katlandım hep bu zamana kadar ama artık banada yazık

Valla hiç gerek yok ev tapu meselesine hiç girmiyorum ama eşinin ettiği küfürler hakaretler yenilir yutulur gibi değil çocuğun zaten sağlıklı bir ortamda yetişmiyor şu an baba olsa ne olmasa ne

Böyle konularda gerçekten haksız buluyorum insanları o evin ruhsat parasını ödemekle tapuyu alamazsınız kıymeti çok daha fazla çünkü satıldığı zaman kaldı ki bir de abla varmış o yüzden böyle bir hakkınız yok alalım falan diye çok ev istiyorsanız siz de çalışın eşinizden harçlık beklemek yerine çalışmak daha iyi değil mi? eşiniz eve hiç bakmıyor mu alışveriş yapmıyor mu hep mi o kadar para bırakıyor. Anlaşamıyorsanız ayrılın aldatma konusu sinirle söylenmiş o anda denk gelmiş ama kp kaynana malı üzerinden konuşma yapmak insanlarvda hayattayken hoş değil

Orası eviniz yuvanız sakın gitmeyin fevri haraket ederek.
Çok burnu sürtünsüz diyorsanız siz onu almayın eve kovmak nasılmış görsün

Ilk yapacakların şunlar, evdeki eksikleri aldır hep durmadan eksik çıksın ama evde. Yetemediğini görünce ben çalışacağım diyeceksin. Kabul etmezse de sadece evine harcama yapacaksın tavrını koy. Bu arada da ona akıl verme bu süreçte. Mesafeli ol anlasın kırıldığını.

Saygı yok saygının olmadığı yerde sevgi bir işe yaramaz bana göre karar sizin tabi bu evlilik bu şekilde devam edecek ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz o koca kişisi değişmez.

Sizi tenzih ederim ama bizde de şöyle bir durum oldu.

Abimin eşi, ablama mal mülk konusunda cemkirmis. Bina babamın, tapuda babamın üstüne. İki yengem kızlara yani bize hak verilmesini istemiyor. Gelip ablama bir ton laf saymış.

Ablam da senin karışmaya hakkın yok. Bir derdin varsa abim gitsin babama desin demiş. Keza benim kocamın da konuşmaya hakkı yok demiş.

Biz kardeşler konuşabiliriz sadece demiş.

Babamın malı bu ne gelinlere laf düşer ne de damatlara.

Sizin kocanız da bundan kopurmus ana siktir çekmesi kötü olmuş.

Bilen diğer konularımdan nasıl bir eşe ve kv sahip olduğumu bilir canım burnumda yazıyorum şu an Allahım ben ne zaman birgün yüzü görebileceğim..

Daha bu sabah kahvaltıda eşimle tartıştık evimizin tapusu kp üzerine oturma ruhsatı yok biz ödeyelim tapuyuda alalım diye eşime fikrimi söyledim adam açtı ağzını yumdu gözünü kim giriyormuş benim aklıma bananeymiş evden ablamla beni ilgilendirir sen karışamazsın dedi tamam aldım kabul ettim banane dediğime bin pişman oldum ama kim giriyor aklına dediği için benim aklıma kimse giremez ailemi mi kast ediyorsun menfaatçi insan yok bizde bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir dedim bizide bilmeyen siktir olur gider dedi tv açıktı o sıra kanalda da karısını aldatan bir adam vardı bana diyor ki çok çene yaparsa kadın adam da eve gelmez aldatır aldat dedim bende eve zaten uğradığın yok hiç gelme dedim Allah korkusu varmış onda çıldırcam Bi çok kez evden arabadan kovuldum ama artık yeter kaçıncıya siktir edileceğim Allah aşkına sustum 10 TL para bıraktı sanki sakız parası veriyor yüzüne bakmadım yok efendim onun dediğinde bişey yokmuş surat asıpta bir yere varamazmışım şimdi gitti şu an evi terk edesim var :KK43:
Tapuyu siz nasil alacaksınız tamam harci yatırdınız da sahibi satış vermedikten sonra

Bir çok arkadaşın dediği gibi bu mal paylaşımlarında muhattap gelin ile damat lar olamaz bana göre de bizde de bazen konusu geçiyor kardeşim oturduğu daire babamın ama hepimizin hakkı var sonuçta o babamla bizim aramızda gelin karışamaz sizin hatanız karışmak olmuş ama asıl sorununuz sizin tapu meselesi değil zaten her kavgada s...r git diyen bir eş
le bu hayat ne kadar çekilir hiç çekilmez.

Siz haddiniz olmayan bir konuda konuşmuşsunuz, o haddi olmayan şeyler söylemiş. Yok ki birbirinizden farkınız. O daha güçlü olduğu için daha çok kırılan siz oldunuz. Eğer boşanma niyetiniz yoksa suyuna gidin. Evden kovulup oturmaya devam etmeyin.

Back
X