S*** git..!

Benim bu olaydan anladığım, ileride bir hak talep etmeyin diye danışıklı iş yapılması yani boşanma vs. Olursa diye.Miras olsa ölünce nasılsa kalacak ama şimdiden gelin veya damat da varsa diye temkinli davranıyorlar.Pek güvenmeyin bence

Eşim bana kendi aile içi para mal mülk meselesinde böyle çıkarcı bir yaklaşımda bulunsa bende sinirlenirdim. Cevabım basit olurdu SANANE. Size ne ki eşinizin ailesinin malından, sanki eşinizin kafası çalışmıyor kendine düşecek mal mülk hakkında. Diğer konularda da aynı davranışı sergiliyorsanız eşinzin size saygısının bitmesi normal. Eski konularınızı okumadım ama bu kadar kovulmaya tekrar geri geliyorsanız eşiniz sizi kaybetmekten neden korksun ki. Artık gitme ihtimaliniz oldugunu düşünmüyor. Zaten çalışmanızı da istemeyerek kendine tamamen bagımlı hale getirmiş sizi. Önce ekonomik özgürlüğünüzü tekrar geri alın. Sizin çalışıp çalışamayacagınıza eşiniz karar veremez zaten burada kendi iradenizi eşinize teslim etmişşiniz.

Benim bu olaydan anladığım, ileride bir hak talep etmeyin diye danışıklı iş yapılması yani boşanma vs. Olursa diye.Miras olsa ölünce nasılsa kalacak ama şimdiden gelin veya damat da varsa diye temkinli davranıyorlar.Pek güvenmeyin bence
Zaten boşanma durumunda evden bir hak talep edemez ki konu sahibi.
Sonuçta aileden miras o ev. Gelin haninin herhangi bir hakkı yok.

Zaten boşanma durumunda evden bir hak talep edemez ki konu sahibi.
Sonuçta aileden miras o ev. Gelin haninin herhangi bir hakkı yok.
Yok işte ama üzerimize alalım dediğinde ortak olacak hak iddia edecek diye eşi ters tepki veriyor.Demek ki ömür boyu satış yapmayıp ne veriliyorsa mirastan onunla kalacak.Onlarda da uyanıklık var.Ölünce kalsa da hak iddia edemez zaten.

Ayrıca üzerimize yapmıyor diyor kp üzerineymiş.Şuan bir miras olarak üZerine geçmemiş ki konu sahibinin eşinin.

Bir ev ve tapu meselesine karısına bunları diyebilen insanla evli kalmak hata. Ama siz boşanmazsınız o yüzden sakinleşince unutursunuz..

Bundan sonra ev ve tapu konusu açmayın. Fikriniz sorulsa bile 'banane beni ilgilendirmez' deyip susun. Kafanız ağrımaz en azından..
Ama siz saygıyı bitirmişsiniz zaten. Ev, tapu, abla hikaye..

Evlilikten önce edinilse bilse çiftler fikir beyan edebilirler. Bence bu konu çok kasılıyor burada karışamazsın denerek.
Kimse gel üzerime yap demiyor ki. Eşinin evi onun da evi olmuyor mu?

Baba veya annenin malına ancak çocukları karışır. Ne gelinler ne de damatlara düşmez bunu konuşmak. Herkes yerini haddini bilecek.
Evet siz çok ama çok densiz laf etmişsiniz ama eşiniz sizi kat be kat aşmış. İyice terbiyesizliği tavan yaptırmış.

Bununla bir 3 olacak gitmem ve artık ailemde bir kez geldiğin zaman göndermeyiz ona göre düşün diyorlar ki haklılarda.
Saygıyı çok önce yitirdik zaten

Çok mu aşıksın? Böyle birine neden geri dönülür acaba. Hem de iki kere.

Eşinizi de alıştırmışsınız artık kovarım gitmez gitse gelir zaten diye gayet rahat. Evliliğiniz boyunca hiç bir ağırlığınız olmamış ki.

İlk kez geçiyor tapu konusu 2 daire biri senin zaten al dediğim bu.

kp 2 dairesi var anladığım kadarıyla, adam istediği evi istediği çocuğuna verir, istediği zaman verir, böyle konuşarak eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz bence, adam ne diyecek açıp babasına ev benim nasıl olsa üstüme ver mi?

sonrasında saygınız yitirildiği için zaten konuşmalar hiç hoş olmayan şekilde gitmiş, eşiniz de sizi kim kafana sokuyor bunları diyerek vurmuş. konuya hiç müdahil olmasaydınız keşke sizlik hiç bir şey yok çünkü.

Yok işte ama üzerimize alalım dediğinde ortak olacak hak iddia edecek diye eşi ters tepki veriyor.Demek ki ömür boyu satış yapmayıp ne veriliyorsa mirastan onunla kalacak.Onlarda da uyanıklık var.Ölünce kalsa da hak iddia edemez zaten.

Ayrıca üzerimize yapmıyor diyor kp üzerineymiş.Şuan bir miras olarak üZerine geçmemiş ki konu sahibinin eşinin.
Onlar kadar uyanık aile yoktur zaten dediğiniz gibi asıl ince hesaplarda olan kişiler onlar ama suç bastırılıyor

Onlar kadar uyanık aile yoktur zaten dediğiniz gibi asıl ince hesaplarda olan kişiler onlar ama suç bastırılıyor
Siz de geleceğinizi düşünmek zorundasınız bu durumda.Ev varken eşiniz başka bir ev veya üzerine şahsi birşey almaz.Çoğu ailede görüyorum evlenmeden özellikle oğullarına ev alıp sonra evlendiriyorlar.

Mesleginiz varmış ne yapıp ne edip geri dönün işinize uygun bir yer bulursanız.

Sevgi yok, saygi yok, huzur yok, para yok
Ayrilirsaniz; para var, aileden destek var, cocuk kreş yasinda kres var, mesleginiz var
Bana neden katlandiginizi aciklayin lutfen
Neden kovuldugunuz yerde duruyorsunuz nasil durabiliyorsunuz

Bununla bir 3 olacak gitmem ve artık ailemde bir kez geldiğin zaman göndermeyiz ona göre düşün diyorlar ki haklılarda.
Saygıyı çok önce yitirdik zaten
Sen de cocuk oyuncagina cevirme o zaman olayi
Iyi dusun
Yuva kolay kurulmaz kolay da yikilmaz
Ama mutlu degilsen de uzatmanin anlami yok
Kesin kararini ver
Gideceksen de donmemek uzere git
Ozur diler yalvarirsa donerim.diye dusunuyorsan hic yorma kendini.
Otur kahveni ic

Ben tapu olayina yorum yapmak istemiyorum fakat Allah korkusu oldugu icin aldatmiyorsa dillendirmesi neden?

Firsat bulsa korku falan dinlemeyecek demek ki.
Konu korku degil yani.

Ben tapu olayina yorum yapmak istemiyorum fakat Allah korkusu oldugu icin aldatmiyorsa dillendirmesi neden?

Firsat bulsa korku falan dinlemeyecek demek ki.
Konu korku degil yani.
Baskası bunu ne kadar çeker acaba.
Bulsun yapsın işimi kolaylaştırır

Sevgi yok, saygi yok, huzur yok, para yok
Ayrilirsaniz; para var, aileden destek var, cocuk kreş yasinda kres var, mesleginiz var
Bana neden katlandiginizi aciklayin lutfen
Neden kovuldugunuz yerde duruyorsunuz nasil durabiliyorsunuz
Cocuğum için katlandım bu zamana kadar

Eşinizin ailesinin malı sizi ilgilendirmez. Çocuğum gelip, gelinimin ya da damadımın gazıyla "şu tapuyu da benim üzerime yapın" dese gülerim, sonra da gider hayır kurumuna bağışlarım. Adamlar evi belki 5 sene sonra satıp size de "evden çıkın biz bu parayı yiyeceğiz" diyecekler. İnsanlar yaşarken mal derdine düşmek çok ayıp. Öldükten sonra da düşmek ayıp da neyse... Bu mevzu kendi ailelerini ilgilendirir.

Bunun dışında eşiniz çok seviyesiz konuşmuş. Çocuğunuz 3 yaşındaymış. Bu kavgalara aklı ermeye başlamıştır. İleride daha da fazla etkilenecek. Adam para vermiyor, çalışmanızı istemiyor, sizi kendisine bağımlı kılmış evden kovuyor. Neden çekiyorsunuz bunu?

Back
X