Sorunun ne olduğunu bahsetmemişsin.
Fakat bende kayınvalidem ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşıyorum diyebilirim.
Çok şükür, aşırı problemlerimiz yok, fakat kayınvalidem iyi laf sokar.
Gereksiz yerde gereksiz laflar eder, gereksiz yere insanın canını sıkar.
Klasik bir kayınvalide işte...
Politik olmakta fayda var, bende politik olmaktan anlayamayanlardanım.
Fakat kendimce çözdüğüm taktik, davranışa göre tavır almak.
Güler yüzlü davranıyorum her daim fakat samimiyetten kaçınıyorum.
Çünkü yüz bulunca, astarını istiyor malesef.
Sen eşine göre nasıl davranman gerektiğini bilirsin.
Hiç bir zaman saygısızlık, hakaret, onun seviyesine inme gibi davranışlarda bulunma.
Kendini ezdirmemek, üzdürmemek içinde mesafeli davranmanda fayda var.
Gerekmedikçe görüşme, mecburiyetler haricinde ben de kayınvalidemle görüşmüyorum.
Çünkü bazen eşimin olmadığı ortamlarda beni çok rencide edebiliyor.
Artık buna müsade etmiyorum...
Sorunun ne olduğunu bahsetmemişsin.
Fakat bende kayınvalidem ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşıyorum diyebilirim.
Çok şükür, aşırı problemlerimiz yok, fakat kayınvalidem iyi laf sokar.
Gereksiz yerde gereksiz laflar eder, gereksiz yere insanın canını sıkar.
Klasik bir kayınvalide işte...
Politik olmakta fayda var, bende politik olmaktan anlayamayanlardanım.
Fakat kendimce çözdüğüm taktik, davranışa göre tavır almak.
Güler yüzlü davranıyorum her daim fakat samimiyetten kaçınıyorum.
Çünkü yüz bulunca, astarını istiyor malesef.
Sen eşine göre nasıl davranman gerektiğini bilirsin.
Hiç bir zaman saygısızlık, hakaret, onun seviyesine inme gibi davranışlarda bulunma.
Kendini ezdirmemek, üzdürmemek içinde mesafeli davranmanda fayda var.
Gerekmedikçe görüşme, mecburiyetler haricinde ben de kayınvalidemle görüşmüyorum.
Çünkü bazen eşimin olmadığı ortamlarda beni çok rencide edebiliyor.
Artık buna müsade etmiyorum...
kayınvalidelerimiz aynı!!
Bende politik olamıyorum ve laf sokmalarına dayanamıyorum.
Önceden 3 günde bir mecbur giderdik şimdilerde haftada 1 gidiyorum ama laf sokmalarına dayanamıyorum.
Geçen haftaya kadar hep ne söylese tebessüm eder cevap vermezdim ama artık takk dedi.
Bu gidişimde yine laf soktuğunda anne seviyemizi bozmayalım gibi şeyler söylemeyi düşünüyorum.
Çok mu ağır olur?
Ona onun davrandığı gibi davranıta yüz göz olmak istemiyorum!
bence seviyemizi bozmayalım biraz ağır bir söz olur. hak etmediğinden değil yanlış anlama :) ama ne kadar haksız da olsalar eşlerimiz ailelerini koruyor. sen böyle bir söz söylersen yarın bir gün eşin de senin ailene karşı ters bir laf edebilir. maalesef erkekler farkında olmasalar bile ailelerinin etkisinde kalıyor ve kabak bizim veya hiç suçu olmayan anne-babamızın başına patlayabiliyor. ben eskiden eşime anlatırdım annen şöyle dedi, kız kardeşin bunu yaptı kırıldım diye, ama baktım belli bir raddeden sonra onları koruyor bizim aramız açılmaya başlıyor yok yere. artık adlarını bile anmıyoruz evde. eşim yanımda yoksa ve yine dangalakça bir laf etmişse, çok da ağır olmayacak bir şekilde ya cevabını veriyorum veya yüzüm ve tavrımla cevap veriyorum. benimki anladı galiba çünkü eskiye göre çok çok mesafeli ve benden çekiniyorlar artık
Eşim annesine karşı ezilmeme bariz kızıyor.E sen de şunu deseydin diye bana akıl bile veriyor
Bugüne kadar hep olur mu canım, ben öyle şeyler konuşamam derdim.Ki hakkaten öyle gelin-kaynana muhabbetlerinin çok itici ve seviyesiz olduğunu düşünüyorum.Ama mecbur kalınca insan herşeyi düşünüyor.Karşısına geçip unun gibi car car konuşacağıma tek cümleyle onu susturmak istiyorum.Seviye lafı biraz ağır olabilir doğru, düşünüp daha politik bi cümle bulmalıyım.
Ah kızlar ben çok dertlıyım bu kv konusunda
okuyunca tuylerım urpermeye basladı
2 hafta once gıtmıstım zatn
2 haftadır cok yogunum evı annemlere tasıdık 1 senelıgıne ev alıcaz bıraz para bırıktımek ıcın yardımcı oluolar bıze.
neyse bu haftasonu gıdelım dedım dun gece eşime hatta
oglu 2 haftadır gıtmıomus işi annesının evıne 5 dk ben gun ıcınde ugruodur dıe dusunuodum
kardesını dovmus annesı oda kızgınlıgından gıtmek ıstememıs bırsure.
yolumu kestı bu sabah geldı bana sen yapıosun annen yapıo benım oglm bu degıl sız dolduruosunuz o annenı Allah nasıl bılıosa oyle yapsın.sende vıcdn yokmu fln fln saydı bana.yolun ortasında nasıl aglıo konusuo resmen rezıl oldum ck utandım kızlar yaa.eimi aradım annen byle boyle dıo dedım bosver onun sorunarı var dedı.ama okdr sıkıldım kı anlatamam.
10 dk aralıklı oturuoru.
evi diorm cok uzaklardan mı alsam.
sizin kv mesafenız nedır?bır fark olurmu acaba kızlar
Saf, cekilirdim, dinlerdim, cevap vermemeden yanaydım,
kendi kuyusunu kendi kazar sürekli bir silah arardi, beni hedefleye bilmek için, ama okadar dengesizdiki, bir şey yapmama gerek yokdu, kendini her haliyle beli ediyordu herkeze. Kisaca sonucda kendi hedefine kendi kurban oldu.
iliskimi başda kesdim, ama bu zaten pilanın bir parçası , Zadece hesapta uymayan bir şey vardı, affedecegimi sanmazsı.
Kaynanasıyla sorun yaşayan ya da yaşamış olan arkadaşlar neler önerirsiniz ya da paylaşmak istediğiniz bir şeyler var mI? En kesin çözüm aldırmamak, eline koz vermemek biliyorum, ama nasıl? önerilerinizi, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... :116:
Kaynanasıyla sorun yaşayan ya da yaşamış olan arkadaşlar neler önerirsiniz ya da paylaşmak istediğiniz bir şeyler var mI? En kesin çözüm aldırmamak, eline koz vermemek biliyorum, ama nasıl? önerilerinizi, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... :116:
öyle canım geliniz ya, herşeyin altında bizi arıyorlar. annene bile laf etmiş baksana. bence çok yakın oturma. benim kv yarım saat, annem 45 dk mesafede. buna rağmen kv çook müdahale etti bize. biz de karı-koca şimdi hiçbirşeyimizi söylemiyoruz onlara :) eşim güya hiçbirşey söylemediğini zannederdi, ama bunlar ailecek sağdan soldan soru sorup bilgi alırlardı ağzından. şimdi daha az şey anlatıyor, ben hiçbirşeyimi söylemiyorum :) evlilik öncesi görümcem güya yardım veya kalma bahanesiyle gelip dolaplarımı bile açıp eşyalarıma bakardı. ben de saf saf kız kardeşim yok aman ne güzel ne samimiyiz derdim. bazı olaylardan sonra akıllandım, hiçbiriyle tartışmadım ama çok mesafeliyim.
Öyleyse bir tane daha terapi, burda gördüğün hedef gelin ama kendi kızına vuruyor:dmoralım cok bozuktu güldürdü beni:):)
Öyleyse bir tane daha terapi, burda gördüğün hedef gelin ama kendi kızına vuruyor:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?