merhaba . .
buraya bi çokkez konu açmışımdır onunla ilgili ama bu kez bitti ve içimdeki son kırıntıları baştan sona buraya döküp tamamen kurtulmak adına yazıyorum . .
5 yıl önce arkadasımın arkadaşıydı tanıştık .
-o zamanlar 18 yaşındaydı ve diğer tanıdıklarıma göre daha efendi ve düzgün biriydi(ben öyle sanmışım)
arkdaşca konuşmalarımız zamanla bizi ilişkinin içine sürükledi .
ilk zamanlar sevmedim ama hani olur ya ilgisi hoşunuza gider tavırları hoşunuza gider öyle oldu.
-kafamı çevirdiğim heryerdeydi. ilgiliydi.efendiydi.hatta utangaçtı yüzüme bile bakamıyordu . . istediğim gibiydi . . bunlar yetmişti işte. . sevmeye başladım . .
3 yıl belkide daha fazla birkere olsun tartışmadık kırmadık birbirimizi.
bunların maddi yönden durumları pek iyi değildi manevi yöndende gerçi öyle 2 ablası bi babası çalışıyordu fakat har vurup harman savuran insanlar . . bide erkek kardesi vardı akşama kadar evde yatıyor aylak aylak geziyordu.
(arada detay yazıyorumki daha iyi anlaşılmak için maksadım yargılmak değil)
sonra bu askere gidecekti kıskançlık başladı kısıtlama başladı bana dedi gidiyorum askere gelene kadar bekle beni dışarı çıkma! yönelme başka taraflara! yoksa benim oralarda sebebim olursun kendime zarar veririm!
zaten seviyodum ve sevdiğimden tamam dedim .
-12 ay bana eziyet oldu onun yokluğu özlem kıskançlık kısıtlamalar derken !
zaten bide doğudaydı sıkıntılıydı hep yani .
gelmeye yakın sürekli sinirleniyor tersleniyor vs ama ben orda diye hep alttan alıyodum durum böyle olunca bu benim alttan almalarıma iyice alıştı gelincede nasıl olsa alttan alıyor beni idare ediyor diye hep hatalar yanlışlar yapmaya başladı bende salak gibi sevgime yenik düşerek üstüne düşen taraf oldum!!!
-- aldatmaya tesebbüslermi dersiniz yalanlarmı dersiniz arkamdan iş çevirmelermi dersiniz ne gelirse aklınıza . . sonrasımı canımlar aşkımlar . . .
ben artık hasta olma derecesine geldim bi hata yapıyor inkar ediyor ve nasıl oluyorsa sonrasında ben suçlu olup peşinden giden ben oluyordum
çokkez uzak durmak istedim çok kez kaçmak istedim ondan
hep ben böyle hissetiğim zamanlar düzelmiş gibi yapıp beni tekrar kendine çekti.
-en son artık ben samsuna gittim unutucam dedim konuşmuycam tartışmıştık zaten konuşmuyoduk gittim 1 haftalık döneceğim zaman yine bi şekilde konuştuk eskisi kadar sık olmasada azıcık aklım yerine geldi oradayken çünkü.
evime gelince yine ters sinirli soğuk görünce bende öyle davrandım araya mesafe girdi
o alışmış çünkü benim hep arkasına toplamama
- annesiyle babası köye tatile gittiler orada halamı ve eşini görmüşler (eniştem çok geveze biri )
demişler sizin bi kız var pembecanta bizim oğlumuzla konuşuyo ailsine söyleyin bayramdan sonra gidelim istemeye ..
o bana demişti bende -ASKERDEN GELELİ 1.5 SENE OLDU HALA ÇALIŞMIYOSUN SÜREKLİ YALANLAR VS DURUMDADA Bİ DEĞİŞLİK YOK BU ŞEKİLDE OLMAZ dedim tartıştık sen bilirsin dedi
ben teyzemlere gittim başka şehre sosyal hesabına bakıyordum
ablasının bi arkadası var kız bildiğiniz vücudunu sergiliyo sadece bunun fotolarını begeniyor sürekli ve msj atmış -işte senden küçüğüm belki ama seni benim kadar beğenen yoktur !!!
artık tutamadım kendimi aradım
sen ne ş*refsiz adamsın ya dedim onca şeye göz yumdum hala düzelme yok bide kalkmiş bana eşim olacaksın diyosun dedim bu o lafı duyunca yüme kapattı bende sj attım ne halin varsa gör sen akıllanmazsın dedim .
-10 gün kadar hiç konuşmadık .
eve geldim bize hiç gelmeyen halamla eniştem bize geldi (mide bulandırcaklar ya )
annemle babam evde yok ama yengemler evde onların yanında seni şu şu kişi oğluna isteyecekmiş zaten konuşuyomuşsunuz dedi bende hayır tanımıyorum bile işim olmaaz dedim
akşamda yine aptal gibi aradım onu annene söyle bu iş olmaz bidaha benimle ilgili konuşmasın dedim
yine konuşmalar kesildi
sonra ben yalnız kalınca salak gibi üzüldüm ne olduysa özlemeye başladım düşünün tam tersi olması gerekirken ben kahroldum yine .
aradım bana bağırdı bu kez sen bana ş*refsiz dedin bidaha asla olmaz seninle ailemde gelmiycek zaten ablalarımla sürekli senin yüzünden sorun yaşıyodum buna ragmen ben senden vazgeçmedim ama bu son damlaydı olmuycak anla olmuycak sen beni uçuruma sürükledin hayatımı mahvettim ben ölüyorum ulan senin yüzünden şimdi git başkasıyla mutlu ol ama seninle artık ben olmam dedi .
(5 yıldır büyük ablasıyla hiç konuşmadım tanımam küçük olan patavatsız kendini bişey sananda 2 3 kez aradı ama hiç tartışma vs olmadı hal hatır zaten belli süre sonra hiç muhabbet kalamdı bikeresinde aramız iyiyken onu sormak için aradım açmadı bile )
ablaların mı neden bu zamana kadar hiç demedin madem böyle işey vardı dedim sana deseydim olmazdı diyemedim dedi beni tanımıyolar bile dedim senin tavırların hareketlerin hoşlarına gitmedi dedi( tavırlarımda neymiş o benimle tartışken mutsuz oluyormuş evde suratsız dolaşıyormuş bunlarda beni suçluyomuş ondan nefret etmişler )
ben kendimi tutamıyorum özlüyorum ağlıyorum aklıma geliyor

konuşmak istiyorum msj attım bikaç kez tutmadım napıyım kendimi
anla olmuycak yazma arama yolun bak dedi .
-üstelik akşam bi ş*refsizlık daha yapmış bi arkadasının eski sevgilisine yazmış tanışalım falan diye kız bunu terslemiş kız istemiyorum diye buda ısrarla yazmış
- 5 yıl boyunca görememişim adam olamayışını halada körüm sanki üzülüyorum öyle beş para etmez için hala konuşmak istiyorm eksik kalmışım gibi . .
-siz söyleyin benim ne zaman yaram kabuk bağlayacak ne zaman aklım başıma gelicek benmi abartıyorum??
unutmak istiyorum

sadece unutmak . .