S ve Xs Bedene Yolculuk :)

Diyet olarak yapmak istediğim 5,6 gibi yeme içmeyi bırakmak. Öğle yemek yiyip akşam meyve ,salata ile hafif geçirmek aslında. 1 saat tempolu yürüyüş ve 1.5 , 2 Lt su tüketmek :)
Zayıflamayı en çok O'nun için istiyorum, çaktırmasa da zayıf olmamı eski hallerime dönmemi istiyo biliyorum

Sabah karatay usulu gibi bi kahvaltı yaptım. ne ağır ne de çok hafif yani.az once 7 tane çağla yedim 1 litre de su içtim . İyi gidiyorummmm,
44 ün 1. Günü. ✔✔✔

43""""""" selam günlüğümmm :) sabah çok fena Bi hafta sonu kahvaltısı yaptım. Tamam itiraf ediyorum öyle olsun istememiştim ama . Akşam ı çok çok hafif geçircm bu yüzden .

1 haziran a kaldı 43 .

Grip olduğum için ara vermiştim 2,3 gün, hala kafam kazan gibi. Nasıl kurtulucm bilmiyorum gripten nefret ediyorum ya.
ama bugünden itibaren menümü yazcm . Kaçamak ve tembellik yok artık ! Uyanıyorum :)

hep 43 kilo, xxs olan ben an itibariyle 54 kgyim! pantolonlarım patlıyor!! sabah bi dilim ekmek/yada poğaça/öğlen ve akşam 1 tabak sebze yemeği yiyorum 1 haftadır ekmek hiç yok. (kabul dün akşam tost yedim :) ara öğünlerde ne tavsiye ediyosunuz. birbirimize yardımcı olalım mıı?

54 kg bana göre çok iyi kg yaaa :) boyun kaç ki çok da zayıf olma diycem de boyun a bağlı bu :) en yakın arkadaşım da 42 kg :)
ara öğünlerde tarçınlı süt yanına muz. Yada yeşil elma 2 kaşık yoğurt, 1avuç içi kadar ceviz,fındık.tuzsuz badem ,kuru kayısı vs yiyebilirsin.
birlikten kuvvet doğar ,birbirimize yardımcı Tabikiiii olalım :) boyun kaç bu arada sormuşmuydum ?

1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi.

1,60 bile yokum. basen ve göbek oldu çok fena. penguen gibi hissediyorum kendimi.

sen yine penguen gibi hissediyosn. Ben bildiğin sumo güreşçisi gibi hissediyorum 58 kiloyken aldığım kotlara girememek , gömleklerinin filan düğmesi kapanmıyo hep salaş şeyler giyiyorum bu ara. İnşallah bu işkence bu yaz sona erecek :)

hadi bakalım o zaman hız kesmeden devam

ha bu arada 4 yıl öncesine kadar 40 kgye düştüğümde 2 ay diyetisten eşliğinde zar zor 2 kg almış bi insanım. bana noldu böyle?

ha bu arada 4 yıl öncesine kadar 40 kgye düştüğümde 2 ay diyetisten eşliğinde zar zor 2 kg almış bi insanım. bana noldu böyle?

nerden nereyeeee :):) bende 56,58 arası gidip geliyorum üniversite zamanında. Mezun olduktan sonra 59,60 arası gidip geldim. Şimdilerde oldum 67 :/ çok mutsuzum kilolarımla

Günümün Menüsü

sabah 7.8 dilim patates kızartması
1 küçük dilim peynir
1,2 zeytin
çay

öğle
1 kase sebze çorbası
1 dilim kepek ekmeği

ara sütlü kahve

akşam yarım tabak makarna

ara 1fincan bitki çayı (karışık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…