S

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
i beğenmiş hallerde hep artık mesafe koymayı düşünüyorum

Son düzenleme:
mesafe koyun araya en iyisi
Evet sinir oluyorum ya geçende bi alacağı vardı birinden oda hesap numarasını ver yollıyım demiş eşimde kardeşinin hesabına yollamış onu istedi mesajla Cvp vermedi 2.gün msj attı arayıp abisine ne çıldırıyosun demezmi salak ya bide abisi ihtiyacın varsa kullan demiş ne zannediyo kendini bilemedim

yalnızlık başına vurmuş bence

5 yaşında çocuğu nasıl yetiştiriyorsunuz da içinde halası oyuncak almıo diye dert ediyo.çok garip.ayrıca abisi sonuçta ters cevap veriyor diyorsunuz size ne iki kardeşin diyalogundan.asude ye katılıyorum beni abim beni bi havalanına bırakmayacaksa yazıklar olsun yani.

Benim abim beni bir havaalanina birakirken karisindan izin alacaksa olmaz olsun onun abiligi
Canım benimde Abi'm var ama bu kız bize karşı zaten uyuz davranıyo benim aram iyi onunla ama oğlumu kullanıyor göreyim diye ayrıca eşim zaten izin almadı benden gidelimmi görmeye dedi zaten kavgalıydılar.ama bırakmam biryere dedi

Görümceniz çocuğunuza herhangi birşey almak vermek zorunda değil bu birincisi. İkincisi araları nasıl olursa olsun iki kardeş onlar. Eşiniz elbette ki havaalanına bırakacak. Bu ikisi arasındaki bir sorun. Sizi ilgilendiren bir konu değil yani. Bıkarın iki kardeş kendi aralarında halletsinler.

Nedemek nasıl yetiştiriyorsunuz ya sanamı kaldı benim çok yetiştirmem benim oğluma para verseler utanır almaz zorla cebine koyarlar ama çokta büyük laflar çıkıyor ağzından 5yaşındaki çocuk herşeyi anlıyor bunu ben sana öğretmiyim ayrıca abisi zaten bırakmıcaktı kavgalıydılar sadece bizi kullanıyor dedim ben kendi açımdan sordum

Herkesin sevgi göstergesi farklıdır ama yiğen sevilmez mi illaki seviyodur. Kullanma olarak değerlendirmeyin keza kendi kardeşiniz söz konusu olsa biz bırakalım diye teklifi siz yapardınız. İlişkilerde kötü olmak en basiti, siz anlayış ve saygıyla yaklaşarak zor olanı başarın. Kendi eksiklerini kendileri düşünler :)

Sevgi almak vermekle olmuyor. Bende kimselerden bir şey görmedim ama sıkı sıkı sarilirlar. Sekilci olmamak gerek.

Ayrıca abisinin onu bir yere birakmasi cikarci olmalari anlamına gelmez çünkü kardeş onlar. Tesekkur etmiyorsa abisine ters ters cevap veriyorsa o kardeşler arasi sorun Eşiniz istese cevapta verir uyarirda ya da görüşmez ikisi arasında ki durumlara onlardan önce siz dahil olmamalisiniz..

5 yaşındaki çocuğun aklına nerden gelecek ona halası tarafından birşey alınıp alınmayacağı. Çocuğunuzu doldurmayın, siz konuşmuyorsanız o çocuk o yaşta hayatta akıl edemez. Ayrıca almak zorunda da değil, çalışıyorsa size mi çalışıyor ne diye milletin eline bakıyorsunuz. Arabada öz abisinin ondan rica etmicekte kimden etcek, bavulları vardır, ağırdır vs vs. Kendinize öz eleştiri yapın bence. Herşey sizde başlayıp bitiyor.

Ben bişey demedim zaten ama ben nasıl davranmalıyım dedim devamlı bizi annesine babasına kötülüyor biz onu okadar gezdirdik ama inanın eşime kötü davranınca bende etkileniyorum dedimya benimde Abi'm var ama ben bugüne kadar beni alsın götürsün olayına girmedim normalde ben bile biryere gidiceksem toplu taşıma aracını kullanırım istanbulda yaşıyoruz ve herşey çok yakın hiç bi zorluk çekmiyoruz tek vesaitle heryere gidiyoruz ama ayağına çağırıyor çocuğu görmek için size gelicem evdemisin desin bişey almak zorunda değil ama bana Abilik yapmadı demesin her geldiğinde ayağına gidiyoruz ne sünnetinde aradı oğlumu neden doğumgününde

İşte dediğim gibi davranmalısınız, hiç karışmayarak. Bırakın kötülesin sizi. Sonuç olarak o başka bir yerde sizse aynı şehirdesiniz eşinizin ailesiyle. Herhalde onlar da çocuk değil etkilensinler kızın söylediklerinden. Ama abisiyle arasındaki ilişkiye kesinlikle karışmayın yoksa gerçekten hem ailenin, hem de eşinizin gözünde siz kabahatli olursunuz. Dediğim gibi bu sizi ilgilendiren bir mesele değil.

Canım bende hep öyle davrandım biryere giderken hadi sende gel dedim ama ben ondan pahallı bişey beklemiyorum ufakta olsa 5lirada olsa oğlum istediği halde sevindirmemesi garibime gidiyor benim oğlumun herşeyi var ama o halasından istemiş bu bir düşünmektir bence

Valla 5yaşındaki çocuğun herşeye aklı eriyor neler söylüyor bazen kalakalıyoruz öyle akıllılarki evinde araba gördü onun için istedi pardon ama nasıl bi eleştiri bu biraz haddinizi bilin

o büyük laflar sizin dolduruşunuzla çıkıyor olmasın.5 yaşında çocuk gerçekten halam bana bir şey almıyor diye dertleniyorsa bunda bi gariplik ararım kusura bakmayın.kendi açından sordun o yüzden işine gelmediği zaman böyle kaba konuşuyorsun.seni pohpohlayıp evet ya çok haklısın dememizi mi bekliyordun?

Sizden once esinizin kizkardesi vardi ve bugun bosansaniz onlar olene dek bagli kan bagi var. Tabiki abisi goturur bi de sizden izin mi alacakti? Cok yazik ve diyecek soz bile yok abim havaalanina birakamayacaksa zaten olmaz olsun. Hepimiz haddimizi bilelim hanimefendi onlar kardes tsk etmesine gerwk yok abi zaten baba sayilir

Eğer bana ters davranıyorsa demezdim kardeşime.ben hamile kaldığımda bile tebrik etmedi bizi takmıyor havalarında

Ama onun eksik kaldığı yere yapabilecek birşeyiniz yok ki. Böyle şeylerden kin gütmeyin bence. Yaşı küçüktür? Düşünemiyodur. Yada düşünecek olgunlukta değildir. Açıkçası bende yiğenime pek birşey almam ama çocuk bayılıyor bana bunun pek almayla alakası da yok. Biri sizi sevsin diye birşeyler alıyorsanız, yapmacık olmuş oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…