S

bende hediye almak zorunda mı ?

o kısma takıldım ..

birde saygı eksikliği var gibi ..

mesafeli ve saygılı olun yeterli ..
Hadiye değil orasını eşim söyledi git halan alsın dedi.ama dediği halde almadı.almakta zorunda değil zaten ama davranışları eşimi üzünce benide üzüyor aynen mesafe iyi

Bunları 5 yaşındaki çocuk mu söylüyor.

Dolduruyorum belki doğru ama ben tarafsız kalamıyorum.her zaman ayağına biz gidiyoruz okadar yakınız biryere gelmiş değil ama

Evet ama siz benim yerimde olsanız kocanıza küstah konuşurken canım ciğerim yaparmıydınız sadece sordum nasıl davranmalıyım diye
Canm ciğerim olarak konuşmayın , rahatsızsanız koyun mesafenizi ama yiğeni ve abisi ile olan ilişkisine karışmayın bence. İleride onunda çouğu olur sizde onunla maddi yönden ilgilenmessiniz olur biter.

Canm ciğerim olarak konuşmayın , rahatsızsanız koyun mesafenizi ama yiğeni ve abisi ile olan ilişkisine karışmayın bence. İleride onunda çouğu olur sizde onunla maddi yönden ilgilenmessiniz olur biter.
Doğru diyorsunuz evet teşekkürler burda eleştiriyorlar ama benim zaten herşeyim var değersin hissettiğim için sormak istedim

Soruma cevap verme
Doğru diyorsunuz evet teşekkürler burda eleştiriyorlar ama benim zaten herşeyim var değersin hissettiğim için sormak istedim
Şuraya da takıldım. soru sordum cevap vermediniz. Kendi kardeşiniz bu durumda olsaydı tavrınız nasıl olurdu?

Evet ama eşim git halan alsın dediğinde söylemiş bunu görümcem geldi söyledi ben şok oldum inanın kimseden beklentim yok ama değer verilmediğini hissediyorum
Bir baba,çocuğu araba isteyince git halan alsın ne hakla der.5 yaşındaki çocukta sen hala değilmisin gibi bir cümleyi nasıl sarfeder.

Defol git ya sen benim nasıl biri olduğumu anlamazsın evinde araba görüşte banada al diyen bir çocuğa psikoloji okumaya gerek yok ayrıca araştırmacı ve bilgili bir bayanım terbiyeni takın öyle yorum yap

Konu yorumlara kapatılmıştır.
Sebep: tartışmaya dönen konular derhal kapatılır.
Site kuralları madde 12...
XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…