- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Dimi haklıyım şimdi gene yazdım ona nasıl bit soru o diye oyle şey mi olur hala sinirliyim ne zaman geçer bilmem ... oyle bir zamanki İnan'a şüphe edıyor ya acaba içinde sapık seyler mi var diyeSaçma bir soru sormuş, haklısınız.
Üstelik bu kadar hassasiyet gösterdiğiniz bir konuda gereksiz olmuş.
Bende densiz konuşurum oda görür çok kızgınım napcakrı güzelse birde o mu cahırcakrı yanınaErkeklerin densiz espiri anlayışları
Yani cok kızdım dün başımdan asagı kaynar sular indi resmen ne amaçla soylersib dedim amacın ne dedimAklinca saka yapmis da cok ayip yani boyle bir olay uzerinden de geyik olmaz
NapayM bu adama şimdi dün saydırdım ama hıncımı alamadım dahasacma olmus normalde bile boyle birseyi esine demesi bir erkegin itici ama boyle bir konuda hic olmamıs
O dayagı benden yerHer konuya da espri yapılmaz ki. Esinize baskalarinin yanında da böyle rezil espriler yapma çok dayak yersin diyim insanlık namına yoksa işi zor
Cok sinirliyim ama ya aslında bu adam olgun çoğunlukla ne konustyguny bilir falan her nenkadar cok iyi anlaşamasakta neyse dikkatli olsun ya mesela söyle bir huyu var bazen arkadaşlarıyla yazsıırlen bazen aq yazar agzını kıraym denekmiş yazma dıyorum arkadaş ortamı kötü degıl aslında ipsiz sapsız insanlar degıl de uyarıyorum sürekliBence biraz abartmışsın. Tabiki sormasa daha iyidi ama öylesine laf olsun diye sormuş olabilir. Ben de o tür programları izlerken, kendi kendime bazen, bu tipi ile o kadar kişiyi nasıl buluyo diyorum ordaki kadınlar için, tiplerine bakıyorum. Sapık fln demekle abartmışsın gibi geldi bana
Arkadaşalarıyla konuşurken küfür etmeyen erkek görmedim ben. Sana etmesin yada seninle bir konu ile ilgili konuşurken küfür etmesin o önemli. Arkadaşlarıyla arada öyle konuşabilir. Çok takıntılısın bana kalırsa. Biraz rahat bırak bence, konuştuğuna bin pişman etmişsin :)Cok sinirliyim ama ya aslında bu adam olgun çoğunlukla ne konustyguny bilir falan her nenkadar cok iyi anlaşamasakta neyse dikkatli olsun ya mesela söyle bir huyu var bazen arkadaşlarıyla yazsıırlen bazen aq yazar agzını kıraym denekmiş yazma dıyorum arkadaş ortamı kötü degıl aslında ipsiz sapsız insanlar degıl de uyarıyorum sürekli
İstemıyorum uyarıyorum cocuk var sonuçta ağız alışkanlığı olacak daha kötü .... evet haksızdı hakettiArkadaşalarıyla konuşurken küfür etmeyen erkek görmedim ben. Sana etmesin yada seninle bir konu ile ilgili konuşurken küfür etmesin o önemli. Arkadaşlarıyla arada öyle konuşabilir. Çok takıntılısın bana kalırsa. Biraz rahat bırak bence, konuştuğuna bin pişman etmişsin :)
O ps kadın serbest kaldı ya dört buçuk yıl yattı su an serbestDilber firtina olayi.. kadin firtina gibi esti gecti o dönem tvde. mimikleri hala gözümün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?