kızlar işte komilinin var ya normal zeytin yağları. asırlardan beri atalarımız saç derisi tedavilerinde, cilt tedavilerinde. ve hatta derisi çatlamaş ayakkabılara bile kullanırlarmış. aklına gelebilen herşeye iyi gelirmiş. kuaforumden duymuştum önceden. ve kuaaforde bakım yapılırkende hep fönle iyicene ısıtırlar kafayı:) kızlar deneyın valla. ben senelerdir badem yağı kullanırdım bu kadar iyi gelmemişti. birde kirpiklerime bi çözüm bulabilsem. hemen bir gecede uzayabilecek gibi bir iksir falan :):)
bitanem birde şu sac dökülmesine bi care bulsak
saclarım çok dökülmeye başladı nasıl durduracağım dökülmesini yardım edin canlarım
zeytin yağını bende bir deniyecem inşallah banada yararı olur canım
sonrasından bitlenmiyelim :):):)
hihoyyytkirpıklerı gurlestıren yag baska
ben suam gozumu acamıyorum nerdeyse kırpıklerımın gurlugunden
kendım ıcat ettıgım bır yag bu
oncelerı oylesıne suruyodum kkokusu guzel dıye butun yaglar aynıdır hesabı dusundum
ama bırkac ayda baktımkı en az 2 katı gurlesmıs kırpıklerım bakarken bıle hıssedıyorum agırlıgını yogunlugunu
rımel falan kullanmıyorum kullanmayıda dusunmuyorum zaten kırpıklerımı bu rımeller dkmustu allaha sukur gerı kavustum onlara artık ıyı bakcamhihoyyyt
oncelerı oylesıne suruyodum kkokusu guzel dıye butun yaglar aynıdır hesabı dusundum
ama bırkac ayda baktımkı en az 2 katı gurlesmıs kırpıklerım bakarken bıle hıssedıyorum agırlıgını yogunlugunu
rımel falan kullanmıyorum kullanmayıda dusunmuyorum zaten kırpıklerımı bu rımeller dkmustu allaha sukur gerı kavustum onlara artık ıyı bakcamhihoyyyt
Bu gece bende saçıma zeytin yağı sürdüm ama size bişey sorucam bu yağı kafanızdan nasıl çıkarıyorsunuz. Ben 4 kere sabunladum iki kerede sampuanladım anca oldu. Siz ne yapıyorsunuz? Bu kadar çok yıkayınca bi anlamı kalır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?