Kızlar günaydın, süper formul başlığı altında ayyyy yinemi bu yazı diyeceğinizi duyar gibiyim. ama bende öyle diyordum ama kızlar sonunda denedim. anlatayım...
öncelikle ben saç rengimi sürekli değiştiren , iğrenç bir kuaforu olduğu için sacım yanık uclarım çatal çatal(yeni kestirmeme rağmen) bir bayanım. tabi saç düzleştiricinin bu hale gelmem de çok etkisi var. saclarıma bimbir türlü pahatı saç kremleri onarıcı maskeler almama rağmen , sacımı yıkadıktan sonra yıne hep eski haline donerdi.
sürekli gözüme çarpardı sıcak zeytinyağı bakımı. inanın pazar gunu canım sıkılmış evde otururken bi baktım dolapta zeytin yağ var. hemen cezveyle biraz ısıttım ve once diplerime iyicene masaj yaptım. sonra bol bol uclara yedire yedire masay yaptım. bone taktım. onun üstünede sıcak havluyu sardım. oyle bi yarım saat bekledim.
(önceleri sacıma zeytin yağ hep sürerdim ama ısıtmadan. demek işe yaramamasının sebebi buymuş.
kendi adıma konuşmak gerekirse ben % 20 iyileşme gördüm kızlar hemde tek seansta.
tekrar soyluyorum kızlar yağı kesinlikle ısıtıp deneyin.kaydirigubbakcemile2:lepi:
slm arkadaşım yazını okuduktan sonra büyük bir umutla hemen evegider gitmez zeytin yağını ısıtıp saçlarıma masaj yaparak yedirdim 1 saate yakın bekledim sıcak havlu sarıp yıkadım bir sonra ki gün saçlarımda acayip derecede sertleşme oldu saçlarımda röfle var acaba siz ilk yaptığınızda da böyle bi sertleşme olmuş muydu?
a.s.yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
en kısa zamanda cvp verirseniz arkadaşlar devamlı kullanan diğer arkadaşlardanda rica ediyorum lütfen yardımmmmmmmmmmm...
ben badem hint ve yılan yağını da ısıtarak kullanıyordum. ısıtmak derken fokur fokur kaynatmıyoruz. hafifçe ısınacak 1 dakika bile sürmeden altını kapatacaksın. pamuk yardımıyla sürersen elin acımaz.
benım sacım yaglı hemde cok bu yag uygulamasını yapsam daha cok mu yaglanır bılene 1o puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?