Neymis o zaman daha hizli uzatan ?? Sampuan deme, sampuan saci daha hizli uzatmaz sadece sacina uygun olani bulmussundur oda dökülmeyi azaltir daha bakimli görünmesini saglar ama asla daha hizli uzatmaz, öyle birsey yok!
Sen oyle san!! dogru sampuan kullanilmadiginda saclar daha SIK dokuldugu icin daha gec uzar.. birazcik mantigini kullansan bunu anlayabilirdin.. istedigin sac bakim danismanina sorabilirsin.. benim sacim normal standartlarin cok altinda uzardi, bu yuzden aradaki farki senin bilmene imkan yok. Ama saclarim daha SIKLASTI ve daha hizli ve saglikli uzuyor. Ve uzun zamandir sacimda kiriga rastlamadim.. iyice sinirin bozulucak ama sana sampuanin markasini vermicem
daha fazla uzatirsin ins.. niye sinirlerim bozulacakmis onu anlamadim ??
bi kere sampuanin markasini sormadim ki ?? ikicinside ben sampuanimdan zaten memnunum.. giciklik yapmaksa amacin baskasina yap, bende cekememezlik asla olmaz!! herzaman herkezin saci uzasin ins diye bu forumada yazmisimdir..
niye boylesiniz ki anlamadim yaa :))
5 cm kadar uzasa yeter ama nası?bilmiyorumkismile
Yfrog Image : yfrog.com/nc70221202943163288151986j - Uploaded by mine753
bu 18eylül
Yfrog Image : yfrog.com/nffotoraf1059j - Uploaded by mine753
buda 18 temmuz uzama normalmi bilmiyorum ama kışın turplu suyu kullandım ve bence normalden daha hızlı uzadılar :)
Yfrog Image : yfrog.com/nc70221202943163288151986j - Uploaded by mine753
bu 18eylül
Yfrog Image : yfrog.com/nffotoraf1059j - Uploaded by mine753
buda 18 temmuz uzama normalmi bilmiyorum ama kışın turplu suyu kullandım ve bence normalden daha hızlı uzadılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?