Saç Uzatma Yöntemleri Sa Maskelerle uzayanlar (Resimli)

Koku kalmaması için son olarak onu kullanıyo heralde.. Teşkler cnm cvp verdiğin için yerimseniben

bende yapıyorum üç dört haftadır şampuana koyup uzadı biraz ama dikkat etmedim kaç cm uzadığına koku falanda kalmıyo saçta

Kizlar siz yine isi sohbete dokmussunuz.. neyse..

Ben bi ay boyunca bu maske olayini biraktim yogun bi donemdeydim ve bugun ilk defa turp'a basladim =) Sarmisakli sampuani kullanmiyorum artik, feci sekilde midem bulandi :S ve bidahada kullanicagimi sanmiyorum bu yuzden. Bu arada sacimi kestirdim ben yine, sacimin sag tarafi fazla kisa oldugu icin esitlemek istedim ve arkasida cok tuhaf gorunuyodu, fazla uzundu ve onuda esitlettim diyelim... simdi tekrar maskelerle uzatmaya basladim =)

Yakinda fotograflarimi eklerim

Merhaba,
Sarımsaklı şampuanı deneyip fotoğrafımı koyucam ama, anlamadığım 5 diş sarımsakmı? 5 adet sarımsakmı? Birde elma sirkesi durulama suyuna ne oranda katılıyor.
Teşekkürler

konuyu acan sadece foto istemis biz yazi yazmisiz konu sahibi gitmis bence kimse foto koymayacak:sinifsinif:

ben de bir hafta kadar sonra fotograf koyacagim zeytinyagi muskat karanfil ve internetten aldigim bi sac uzatici kullaniyorum opuyorumnanaktan

Merhaba,
Sarımsaklı şampuanı deneyip fotoğrafımı koyucam ama, anlamadığım 5 diş sarımsakmı? 5 adet sarımsakmı? Birde elma sirkesi durulama suyuna ne oranda katılıyor.
Teşekkürler

5 dis sarmisak olucak dogrusu.. ama ben kullanmayi biraktim, nerdeyse kusuyodum =)

Turp kullaniyorum simdi yeniden, bi ara fotografimi ceker koyarim.

bu sac 13gunde mı bu kdr uzadıııı -tatlicadiarzu-
harıka sonuc almıssın hayırlı olsun :)

evet canim ama ben abarttim biraz yani yaglanma korkum olmadigi icin sik sik yapabildim hatta bazen diplerine o hizli sac uzaticiyi surdum geri kalan yere anneannemin sac uzatma formulunu bi de duzlestiriciyi de biraktim masayi da hic bi sey yapmiyorumm:1hug::sm_cool:

işte bda 3 ay sonraki foto..

yaz döneminde turp olmadığı için sadece susam yağı ve bazen ısırgan suyu kullandım.. turptan daha çok etki etti.. bu 3 ay epey uzadı ama boyları orantısız olduğu için bir okadarını kestirmek zorunda kaldım.. bu kesimden sonraki hali.. ısırgan ve susam bana daha çok etki sağladı açıkcası.. uzamayan saçlarım uzuyor artık..

maşallah çok güzel saçların var. ben de bu kadar uzatmak istiyorum ama bakalım sabredebilecek miyim...

günlerce uğraştıktan sonra sonunda siteye üye olabildim (üyelik kapalıydı) :kedi:
artık sorularımı fikirlerimi paylaşabilirim sositososito
saçlarım gögüs hizamda ama belde istiyorum
yani yaklaşık 15 cm'lik bir uzama işimi görecek
şampuana sarımsak ekleme ve sirkeli su ile durulama olayını 2 defadır uyguluyorum.
sormak istediğim ; her gün mü yıkamalıyım saçımı? sinüzitim var da , sorun yaşayabilirim benneyaptımki
ve sirkeyi ne kadar koyucam?
henüz bir sonuç alamadım tabi fakat gördüm ki sarımsak kokusu hakkında ciddi sorunlar olmuş
söylendiği gibi 2kere sarımsaklı şampuanla sonra da 1 kere kendi sarımsaksız şampuanımla yıkadım
ayrıca şampuanım ile aynı marka olan bir saç bakım kremi var
bu krem sprey halinde , hem saçın kolay taranmasını sağlıyor hem de harika kokuyor
sarımsak kokusundan eser kalmadı sositososito
marka yazmak yasak olabilir diye buraya yazmıyorum ama eğer ilgilenen olursa bana mesajla sorabilirsinizgamyoncuiremsu

yaz döneminde turp olmadığı için sadece susam yağı ve bazen ısırgan suyu kullandım.. turptan daha çok etki etti.. bu 3 ay epey uzadı ama boyları orantısız olduğu için bir okadarını kestirmek zorunda kaldım.. bu kesimden sonraki hali.. ısırgan ve susam bana daha çok etki sağladı açıkcası.. uzamayan saçlarım uzuyor artık..[/QUOTE]

susam yagini sacina nasil uyguladin acaba yazarsan cok sevinirim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…