O kişi hala erkek arkadaşın mı?Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum
Bir arkadasimin tanidigi birine kacmis, birlikte olmuslar, kanama olmus. Sonra ayrilmisti. Cok dindar biriyle nisanladilar, kizi epey darladi o donemde doktor oner diktirelim diye ( arkadasim saglik calisaniydi o yuzden darliyor) o da karismak istemedi doktor onermedi. En sonunda evlenmisler tekrar kanama olmus, doktorun biri tma yirtilma olmadiysa,zar kendini onarmis olabilir demis.Bu konuda kendini onarır diyen olmuş
Yakomi kan mevzularını bu kadar kafaya takıyorsan kalkışmasaydın böyle bir şeye ? Bakire olmayan kadınlarla evlenilmiyor diye bir kaide yok gayetde evleniliyor.Gereksiz bir şeye kafanı takıyorsun git dersine çalış.Ha ha terbiyesiz
Evet, diğer konuda onarır diyen de benim bu konuda onarmaz diyen de benim. Zedelenmelerde kanama rengi ve miktarına göre oran değişiyor. Diğer üyede kahverengi bir akıntı vardı az miktarda ama bu üye çok fazla kandan bahsediyor.Bir arkadasimin tanidigi birine kacmis, birlikte olmuslar, kanama olmus. Sonra ayrilmisti. Cok dindar biriyle nisanladilar, kizi epey darladi o donemde doktor oner diktirelim diye ( arkadasim saglik calisaniydi o yuzden darliyor) o da karismak istemedi doktor onermedi. En sonunda evlenmisler tekrar kanama olmus, doktorun biri tma yirtilma olmadiysa,zar kendini onarmis olabilir demis.
Senelerce düzenli bir cinsel ilişkisi olan kadınında kanaması olabiliyor.Toplumsal olarak ne kadar saçma bir şeye kafayı taktıklarını bilseler keşke.Bir arkadasimin tanidigi birine kacmis, birlikte olmuslar, kanama olmus. Sonra ayrilmisti. Cok dindar biriyle nisanladilar, kizi epey darladi o donemde doktor oner diktirelim diye ( arkadasim saglik calisaniydi o yuzden darliyor) o da karismak istemedi doktor onermedi. En sonunda evlenmisler tekrar kanama olmus, doktorun biri tma yirtilma olmadiysa,zar kendini onarmis olabilir demis.
Bu ara ne bu kızlık zarı konuları ya resmen geriye gidiyoruz bezdim bendeYahu kim size neyin garantisini versin. Uzmanı bilemiyorum dedikten sonra kim ne diyebilir.
Bugün konular benim beynime beynime işliyor.
Benim dogumdan aylar sonraki ilk iliskimde (9 ay iliskiye giremedim) kanamam olmustu. Yani cidden bu kanama meselesi cok takiliyor kafaya.Senelerce düzenli bir cinsel ilişkisi olan kadınında kanaması olabiliyor.Toplumsal olarak ne kadar saçma bir şeye kafayı taktıklarını bilseler keşke.
Ben de bir süre ilişkiye girmesem kanamam olurdu hatta söylemesi ayıp kapanırdı bildiğin bakireye dönüyorum yani uzun süre olmayınca.Türkiye şu olayın gereksiz olduğunu anlasa çağ atlayacak resmen.Benim dogumdan aylar sonraki ilk iliskimde (9 ay iliskiye giremedim) kanamam olmustu. Yani cidden bu kanama meselesi cok takiliyor kafaya.
Kendini onarabilen bir yapıya sahip değil hymen bunu biliyoruz zaten. Nereden zarar görürse görsün eski haline gelmiyor.Hshshs denk gelmedim o yorumada acaba yirtik olmadigi icin denmis olabilir mi bilemedim
bakıyorlar da mesela şimdiye kadar hiç "orama burama bakılması için izin veriyom" formu imzalamamıştım, geçen imzalattılarBenim bildiğim doktor bekar kadınlar pek bakmıyor. Sizin canınız sıkıldı herhalde.
Sabah 8 yönünde okulu var konu sahibinin daha ziyadeŞimdi arkadaşlar son karar ne çıktı saat kaç yönünde 6 mı 9 mu 11 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?