Jinekoloji Saat 11 yönü kızlık zarı

yakomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
8
5
1
18
Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi

Benim dogumdan aylar sonraki ilk iliskimde (9 ay iliskiye giremedim) kanamam olmustu. Yani cidden bu kanama meselesi cok takiliyor kafaya.
Ben de bunu söyleyecektim. Benim de uzun süre ilişkiye girmediğim bir dönemde jinekolojik muayene sonrası kanamam oldu mesela.
Konuya daha önce esprili bir cevap yazmıştım ama konu sahibi de çocuk sayılır daha, yaşını bilmiyordum. Kendi de üzülmüş yani ne denir ki. Bu kan mevzuu hiç kapanmayacak ülkede galiba.

Bu çok zor bi psikoloji lütfen dalga geçer gibi şeyler yazmayın nasıl olmuş bunları bilemeyiz psikolojisini bilemeyiz o istemeden olmuş ki tedirgin bilgi almaya çalışıyor 2 damla kan yüzünden boşanma yıllarca başa kakmalar bu ülkede yaşanıyor hepimiz bunu biliyoruz daha önce benzer durum yaşamış olan var mı diye soruyor muhtelelemen yapmasaydın arkasında dur demek hoş olmuyor bence daha çok incitiyor karşı tarafı

Şikayetçi olucak cesareti kendinde bulamamış olabilir zaten olayın üzerinden çok zaman geçtiyse bi anlamıda yok kendi kendine zarar vermişte olabilir bunları da düşünelim

Benim bu konudada erkekler son düşündüğüm oluyor eğer yaşamamışsa tamam yada yaşayıp önemsiz bulan erkeklerede bişey demiyorum ama yaşamadığı hiçbir halt kalmayıpta bunu problem eden aynı şey değil kadınla erkek bir değil gibi düşüncelere giren bunu büyük bi sorun edip kadınları üzen okadar erkek varken yüklenmek kadınlara doğru değil

Arkadaşlar ciddi soruyorum tam yırtılma yarım yortılma da mı var ben mast yaparken kan geldide çok korkuyorum yanlışlıkla yurtmış olabilir miyim acaba diye elim içeri girse acı hissederdim diye dğşünüyroum ama evli arkdaşlardan bir yorum alabilir miyim daha önce hiçbir ilişkim olmadı kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…