• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar yasiniz kaç evli misiniz çocuk var mi
Ben 30 yasindayim 1 kizim(11) 1 oğlum (6) var 12 yillik evliyim ve calismiyorum biraz birbirimizi taniyalim :)

asya cim, bizde aynen senin dedigin gibi cuma gunu tanisma fasli yaptik :)))
bunlari yazmistim ben:

Ben semos, 25 yasindayim, boga burcuyum, kayseriliyim, 71.5 kiloyum, 167 boyum.
Tontisimle evliyim 5 senedir, gün gectikce daha cok asik oluyor gibiyim <3
haftanin 5 gunu calisiyorum, muhasebe yardimcisiyim.
Bu sene bebis istiyoruz, insallah, amin.
cok kilo takintisi yapiyorum, yemek yemeyi cok seviyorum ama. elimde lezzetliymis öyle diyolar, kocisde diyor öyle.

hihoyyyyt, hadi bakalim sira sizde

asya cim, bizde aynen senin versin
n gibi cuma gunu tanisma fasli yaptik :)))
bunlari yazmistim ben:

Ben semos, 25 yasindayim, boga burcuyum, kayseriliyim, 71.5 kiloyum, 167 boyum.
Tontisimle evliyim 5 senedir, gün gectikce daha cok asik oluyor gibiyim <3
haftanin 5 gunu calisiyorum, muhasebe yardimcisiyim.
Bu sene bebis istiyoruz, insallah, amin.
cok kilo takintisi yapiyorum, yemek yemeyi cok seviyorum ama. elimde lezzetliymis öyle diyolar, kocisde diyor öyle.

hihoyyyyt, hadi bakalim sira sizde

Himmm biraz geri gitseymisim gorcekmistim demek bastan bi 10 sayfa felan okudum
İnşallah bebesiniz de olur Allah isteyen herkese versin
Hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim ankarada yasiyorum burcum da akrep

Himmm biraz geri gitseymisim gorcekmistim demek bastan bi 10 sayfa felan okudum
İnşallah bebesiniz de olur Allah isteyen herkese versin
Hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim ankarada yasiyorum burcum da akrep

hehehe evet hemseri sayiliz :))) eger yanilmiyorsam, bi nevsehirli daha vardi burda. Ben turkiyede yasamiyorum ama :(((
Evet insallah olur bebisimiz, hayirlisi :49:
Demek ev hatunusun sende :) masallah seninde iki tane cocugun var oylemi, Allah bagislasin canim :22: umarim yaramaz degillerdir :)

hehehe evet hemseri sayiliz :))) eger yanilmiyorsam, bi nevsehirli daha vardi burda. Ben turkiyede yasamiyorum ama :(((
Evet insallah olur bebisimiz, hayirlisi :49:
Demek ev hatunusun sende :) masallah seninde iki tane cocugun var oylemi, Allah bagislasin canim :22: umarim yaramaz degillerdir :)

Çocuk olup ta yaramaz olmayan var mi ki :))
Oğlum çok yaramaz hic laf anlamiyor bi de tatildeyiz şimdi abla kardeş birbirini yiyorlar :)

Saate baktim da yemek saati gelmiş bu da çok mu erken ne ama aliscam inş.

Gidiyim yemeği mi yapayim barii

Çocuk olup ta yaramaz olmayan var mi ki :))
Oğlum çok yaramaz hic laf anlamiyor bi de tatildeyiz şimdi abla kardeş birbirini yiyorlar :)

kardeslerin hepsi öyle sanirim ya, bir tek sende degil :) bende kardesimle cok kavga ederdim. Ama simdi aramiz cok iyi :nazar:
Tatilde diyete mi girdin sennnnN?????

Yeni.gelen arkadaslar hepiniz hosgeldnz umarim hepimiz idealimize ulasiriz.ay siz ne guzel.diyet listelerine falan uyabiliosunuz bn sadece.aksam 6 dan sonra.bisey yememekle yetiniorum eger emzirmek.gercekten zayiflatiyorsa belki.ozaman sizi yakalayabilirim:((:43:

Su kilo.cizelgesinden bende yapmaya calistim fakat telden girdgm icin sanirim yapilmiyor:/

haşlanmış yoğurtlu karnıbaharla gün bitmiştir akşam yemeğini yiyen arkadaşlar yarına kadar ağzımıza lokma koymak yok sözmü söz verinki amacımıza ulaşalım :))

merhabalar..
bende şuan 59 kiloyum boyum 1.58 vücudumda fazla kilom yok gayet iyi ama kalçam ve bacaklarım çok kalın :(:( 2012 yazında 52 kiloydum tekrar o kiloya düşmek istiyorum çalışıyorum akşam 6 da işten çııyorum acaba 7den snra bsey yemesek gun boyu dikkat etsem gelişme olrmu :(:(

merhabalar..
bende şuan 59 kiloyum boyum 1.58 vücudumda fazla kilom yok gayet iyi ama kalçam ve bacaklarım çok kalın :(:( 2012 yazında 52 kiloydum tekrar o kiloya düşmek istiyorum çalışıyorum akşam 6 da işten çııyorum acaba 7den snra bsey yemesek gun boyu dikkat etsem gelişme olrmu :(:(

denemeden anlayamazsın günlük yediğinden daha az yersen yararı olacaktır.

merhabalar..

Merhaba, senin problemin sadece bacaklarındaysa o zaman bölgesel çalışman lazım. Bak hiç de zor değil aslında. Evinde bulunan 4-5 kitabı yere koy üst üste, 30 cm aralık yanına bir tane daha koy yani step yapacaksın. Günde 200 kere step yapsan bacakların da incelme olur. Gidebiliyorsan spor salonuna git gidemiyorsan bunu tavsiye derim.

denemeden anlayamazsın günlük yediğinden daha az yersen yararı olacaktır.

sabahları kahvaltı yapmıyorum sadece kayısılı form cayı içiyorum. oğlen zeytinyağlı çıkan sebzelerden yıyorum ama akşamları evde bıraz kaçırıyorum ekmek hıç yemem gun boyunca ama genede veremiyorum :(:(:(

Merhaba, senin problemin sadece bacaklarındaysa o zaman bölgesel çalışman lazım. Bak hiç de zor değil aslında. Evinde bulunan 4-5 kitabı yere koy üst üste, 30 cm aralık yanına bir tane daha koy yani step yapacaksın. Günde 200 kere step yapsan bacakların da incelme olur. Gidebiliyorsan spor salonuna git gidemiyorsan bunu tavsiye derim.

evet sadece bacak ve kalçalarım spora gitme vaktim maalesef yok dediğin şeyi akşamları uygulayabilirim gerçekten çok saol :):):)

sabahları kahvaltı yapmıyorum sadece kayısılı form cayı içiyorum. oğlen zeytinyağlı çıkan sebzelerden yıyorum ama akşamları evde bıraz kaçırıyorum ekmek hıç yemem gun boyunca ama genede veremiyorum :(:(:(

sen çok büyük bir hata yapıyorsun farkında değilsin metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman kahvaltı yapıp metabolizmayı ateşlemen gerekirken sen durduruyorsun öğlen okey ama akşamda az yemen gereken yerde sen ayarı hafif kaçırıyorsun sonrada metabolizman uyuyor ve yediklerin kilo yapıyor

yani sence kilo vermen gereken yerde kilo alıyorsun değilmi
kilo vermen için tam tersini yapmalısın

sen çok büyük bir hata yapıyorsun farkında değilsin metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman kahvaltı yapıp metabolizmayı ateşlemen gerekirken sen durduruyorsun öğlen okey ama akşamda az yemen gereken yerde sen ayarı hafif kaçırıyorsun sonrada metabolizman uyuyor ve yediklerin kilo yapıyor

kilo almıyorum bu aralar 59 da kaldım inş almam :(:(:( evet çok doğru diyorsun aslında ben nerdeyse bugun gun aç dolaşıyorum düzene sokup kilo vermem lazım :(:(

merhabalar..

aramiza hosgeldin canim, umarim istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin ;)

Evet derincim hakli bencede, sabah sobaya odun atmalisin :))) mideye yemek yani :52:
Derin arkadasimiz metabolisma hizlandirma uzmanidir, kitabini yazdi :21: :16: ve 1 haftada 3 kilo verdi :34:

aramiza hosgeldin canim, umarim istedigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin ;)

Evet derincim hakli bencede, sabah sobaya odun atmalisin :))) mideye yemek yani :52:
Derin arkadasimiz metabolisma hizlandirma uzmanidir, kitabini yazdi :21: :16: ve 1 haftada 3 kilo verdi :34:

hoşbukdukk canım saolll :):) inşş çok istiıyorumm istediğim kiloya ulaşmak..

inş bende 1 haftada 2 3 kilo verebilirim ama bide onu korumak var :18:

Back
X