Hatayg siz ne yediniz bugün?
Birer çatal alın erica yumulmayın hepsine bunca zamandır yapıyorsunuz yazık...Değişik salatalar yapacasınızdır bol bol onlardan yiyin diğerlerinden de bir çatal alın
Sadece üstünü yiyip hamurunu yemeyin desem ya da bir dilim yiyin...Biliyorsunuz çok kalorili..Bir dilimle hem mideniz küçülmeye devam edecektir hem de gün içerisinde az yediyseniz yine de bariz bir fark yaratmayacaktır belki sabah kalktığınız da kilo vermiş olduğunuzu görürsünüz...Yanında yoğurt ayran süper olur,doyarsınız...
Kizlar bugünlerde pek yazamadim isler güçler :) 2 den sonra bise yemedim simdi vi kase yoğurt yicem. Yarin komsular gelecek pasta börek mecbur yicem biraz :) ertesi gün ayran detoksu yapcam kizlar size önceki ve sonraki kilomu yazarim haber veririm
Birer çatal alın erica yumulmayın hepsine bunca zamandır yapıyorsunuz yazık...Değişik salatalar yapacasınızdır bol bol onlardan yiyin diğerlerinden de bir çatal alın
Kizlar ya .. Neyapcami bilemedimannemin yanindayim dogru duzgun bisey yiyemedim simdide pizza siparis etmisler daha yeni eve geldim hastaneden napsam ki
acim ama bilmiyorum ya
morelim bozuldu sanki yerdem 10 kilo alcakmisim gibi yardim edin bana
![]()
![]()
Sadece üstünü yiyip hamurunu yemeyin desem ya da bir dilim yiyin...Biliyorsunuz çok kalorili..Bir dilimle hem mideniz küçülmeye devam edecektir hem de gün içerisinde az yediyseniz yine de bariz bir fark yaratmayacaktır belki sabah kalktığınız da kilo vermiş olduğunuzu görürsünüz...Yanında yoğurt ayran süper olur,doyarsınız...