Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar
ctesi bilmediigm bir şekjilde 1 kilo artı çıkıtm ve 3 gündede yemenin dibine vurdum resmen çok kötü dagıldım
anlaıdmki ben cidden çok az yiyorum artık menüleirmi çogaltıcamm
evde yerim akşam yemeigni diye düşündüm ama oda en erken 7 oluyor:(

naısl bri plan yapıcma bilmiyorum :(

yemenin dibine mi vurdun !!! :47::47::47:
1 kilo fazlalik ödemdir canim, baska ne olabilirki? gecen hafta zaten az yedin sen...

masumcum, evdekilere hazirladigin aksam yemeginden gotur ertesi gunu i$ yerinde yerdin. olmazmi?

yemenin dibine mi vurdun !!! :47::47::47:
1 kilo fazlalik ödemdir canim, baska ne olabilirki? gecen hafta zaten az yedin sen...

masumcum, evdekilere hazirladigin aksam yemeginden gotur ertesi gunu i$ yerinde yerdin. olmazmi?

ögllende ofite yiyorum ya , iki ögünn çok zor oluyor yogurtla vs geçiştiriyordum ne gzüle ama artık
getircme mecbur yapacak bişiy yok ,

sen nasıl yapıyorusn semo evdemi yiyorsunn

Hastaneyi aradik yarin 7 de sunnet oluyo piskolojim bozuldu bide 12 den sonra bisi yemicek. Bu cocuk catlar ilk oglum 3 ten sonraydi bu neden boyle dendiyse benim goguslerimde patlar ya pompami bulmam lazim ofcok kotuyum ben depresyon yaptim cok korkuyorum narkoz alicak daha 6 aylik allahim baska ders vermesin yarabbim

Cnm dikkat et kist mist olmasin ablaminda gec oluyodu 7 ay bebegi olmadi oda hareket edince duzene giriyodu doktor spor sart dedi spor olmasa bile 1 saat yuru dedi zaten ise girdi sonrasinda 28 gunde bir olmaya basladi 3 ay sonrada hamis oldu yumurtan kurur allah korusun benimde kurumak uzereydi bekarken taslasiyomus 3 ay adet olmamistim bi ay daha duzen olmassa amelyat demisti doktor bizim yumurta sorunu anneden genetik geliyo 3 kiz ucumuzde sorunluyuz ahaha

cevap için çok sgaol canım bu akşam sporun dimine vurcam hedem 90 dk yürüyüş olcak sagol cevap için :16:

ecrincim belki pozitif bişeyler vardır, test yaptınmı? bişey yoksa da reginden sonra soğan suyuna başla istersen.. iyi geliyormuş..

canım cuma günü yaptım test bişey çıkmadı valla ama adet olursam hemen başlayacam soğan suyuna sagol canım inş. gerek kalmaz bebek gelir bi ümit işte :31:

Nesil olmadım hala üstelik belirtisi bile yok test yaptırdım ama hala korkuyorum hiç böyle gecikmezdi
olcan canım, bu gün yarın olur.. mevsim değişti, senin için hava değişimi de oldu tabi, yol filan.. takma kafana.. 28 günde 1 normalde her ay 2 gün öne gelir tarih..
test yapmadım nesil çünkü hamile olmam imkansız gibi bişey:1: yani öyle bişey olursa bayağı bir süpriz olur ama sanmıyorum.2 gündürde miğdem bulanıyo ama bilemedim şimdi:44: 1 hafta daha bekleyim olmazsam yaparım test. benimda yazlıklar çıkacak bir üşeniyorum sorma
Hadi bakalım hayırlısı.. ben bu sene taktik değiştirdim.. önce kışlık atılacak ve verilecekleri ayırdım..
zaten herşey temizdi, bollaşan pantolonlar filan bir araya topladım hepsini.. sonra yazlıkları ayırdım komple atılacaklar, verilecekler, yıkanacaklar, renk grupları vs.. kurudukçada ütüleyip yerleştiricem, hala bitiremedim ama..
her sene her mevsim yıka kurut ütüle kaldır, sonra çıkar bi daha uğraş yine.. böö geliyo walla..
Kizlar gunaydin bayadr girip yazamadm takipte edemedim malum tasinma telasi basladi bende dun kek yaptm canm cekti normalde bi oturusta yarisini yiyodum:sly: ancak dun sadece iki dilim yiyebildm hemde dun hic yemek yemedm ona ragmen:):) esmde yeni telfn aldi bana degsk gelio girmesi zor oluyo sinir oldum:confused:
Taşınma tarihiniz belli oldumu canım, ev lojman filan bellimi.. Napicaksınız?
nesilcim bende evde yemek istemiyorum ya inanki
ama şöyle düşüdnüm akşam için
patlıcna közlemesi, kaba,patlıcna pişirim yogur tile yer çıakırm diye düşündüm
birde çok azyiyince benim gitmiyor ara olarak sütlü kahve içicem hergün
yanıdna 1 meyve

şöyle dşündüm hergün 1 meyve ve ik ekmek ekliycme emnüme
sporada yapıcna gider uamırm bugünde tartıldım feci bri rakam görüdm
gece gece gözleme bileyeidm düşün :((
Bence sen her sabah tartıl hayatım.. motivem kaçıyo filan deme, kaçmayınca daha fena.. Zeytinyağlı bi yemek koy bi saklama kabına,
öğlen acıkınca 1-2 dilim ekmekle ye tatlım.. mümkünse öğleden sonra akşam üstü.. Ben evde normalde çok sık yemek pişirmiyorum, 3 gündür yapıyorum tabi mecbur evdeydik.. Herşeyden yedim, dayanamadım.. Yemek işini eve bırakırsan kendine hakim olamazsın gibi geliyor bana..
nesssiiiiiil bende dun ogleden sonra izin aldim, evdeydim :)
bende gardrop duzenledim, giymediklerimi cikardim :))) ne cok giymedigim kiyafetim varmis oyle :26:
19 MAYIS Dünya Gardrop Düzenleme Temizleme Günü.. :1:
Bu hafta da çamaşır çekmecelerine girişecem sanırım.. :21:

öğlen yeöeğim haşlama tavuk ysrım haşlanmış patetse 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim

cevap için çok sgaol canım bu akşam sporun dimine vurcam hedem 90 dk yürüyüş olcak sagol cevap için :16:

Kiz 1 saat 20 dk durmadan yurusen yeter fazlada yipratma kendini annemin orda bi kadin cocuk istemis olmamis doktor imkansiz demis 18 yasina gelmis oglu sonra kilo almis biraz demis yuruyus yapim kadin hergun yurumeye baslamisti 40 yas ustu adeti kesilmis buda menepoz oldum heralde demis 3 4 ay takmamis sonra apartmanda hemsire vardi ona sormus oda kadin dogima git menepoz boyle olmuyo demis kadin gitmis 4 aylik gebe ustelik erkek ayni gun ogrenip dondu evine aaahahahaha

canım cuma günü yaptım test bişey çıkmadı valla ama adet olursam hemen başlayacam soğan suyuna sagol canım inş. gerek kalmaz bebek gelir bi ümit işte :31:

Kac gun gectiki benim 14 cu gunde silik cikti ilki ikincisi 8 gun gecmis haberim yok tam iki cikti hemen yaptisan olmaz yarin bitane daha dene istersen ama sitres yaparsanda grcikir

Kiz 1 saat 20 dk durmadan yurusen yeter fazlada yipratma kendini annemin orda bi kadin cocuk istemis olmamis doktor imkansiz demis 18 yasina gelmis oglu sonra kilo almis biraz demis yuruyus yapim kadin hergun yurumeye baslamisti 40 yas ustu adeti kesilmis buda menepoz oldum heralde demis 3 4 ay takmamis sonra apartmanda hemsire vardi ona sormus oda kadin dogima git menepoz boyle olmuyo demis kadin gitmis 4 aylik gebe ustelik erkek ayni gun ogrenip dondu evine aaahahahaha

hadi yaaa ne güzelll valla keşke bende doktora gitiiğimde hamilesin dese bana ne süper olurud valla :))

olcan canım, bu gün yarın olur.. mevsim değişti, senin için hava değişimi de oldu tabi, yol filan.. takma kafana.. 28 günde 1 normalde her ay 2 gün öne gelir tarih..
Hadi bakalım hayırlısı.. ben bu sene taktik değiştirdim.. önce kışlık atılacak ve verilecekleri ayırdım..
zaten herşey temizdi, bollaşan pantolonlar filan bir araya topladım hepsini.. sonra yazlıkları ayırdım komple atılacaklar, verilecekler, yıkanacaklar, renk grupları vs.. kurudukçada ütüleyip yerleştiricem, hala bitiremedim ama..
her sene her mevsim yıka kurut ütüle kaldır, sonra çıkar bi daha uğraş yine.. böö geliyo walla..

Taşınma tarihiniz belli oldumu canım, ev lojman filan bellimi.. Napicaksınız?

Bence sen her sabah tartıl hayatım.. motivem kaçıyo filan deme, kaçmayınca daha fena.. Zeytinyağlı bi yemek koy bi saklama kabına,
öğlen acıkınca 1-2 dilim ekmekle ye tatlım.. mümkünse öğleden sonra akşam üstü.. Ben evde normalde çok sık yemek pişirmiyorum, 3 gündür yapıyorum tabi mecbur evdeydik.. Herşeyden yedim, dayanamadım.. Yemek işini eve bırakırsan kendine hakim olamazsın gibi geliyor bana..

Biz burda 4 mevsim yasadimizdan yok oyle sorun ev kalorifer heryerde kisa kollu geziyom disardada bi mont yaz kiz ayrimi yok cok rahat

hadi yaaa ne güzelll valla keşke bende doktora gitiiğimde hamilesin dese bana ne süper olurud valla :))

Ins der cnm bilirim cok zor benim tedaviyle oldu o yuzden cooook zor oldunu bilirim yolda giderken bebek arabasi gorunce aglardim millet bana bakardi bebegine kizan anne gorunce nankor derdim allah vermis kiziyo bizim kizcak bebegimiz yok diye hamile oldugumu ogrendimde cok tuhaf oldum bide onu dogurunca piskolojim bozuldu birden kucama atinca doktor istemiuom dedim evlatlik vercrm dedim bune boyle sicak yagli dedim icimden ama bakamam ben dedim sonra birden toparlanip allahima dua ettim gece hastanede yanliz kalmistim bide esimde eve gitmeden beni korkuttu bebegi kacirirlar dikkat et dil bilmiyon gotururler diye beynim dolmustu ne dusuncegimi bilmiyordum dua edince bi aglamak geldi bagira bagira agladim hemsireler geldi ertesi gun anneme anlattim annem lohusa piskolojisi dedi iyki dua etmisin yoksa delirirdin deliren cok var dedi ama suan ayagi takilsa canim yaniyo bi annecim deisi varyaa dunyalara deismem EYY BUYUK ALLAHIM ISTEYEN TUM KADINLARA NASIP ETSIN KUCAKLARINI DOLDURSUN YARABBIMMMM cok guzel bisi bnlar cokkkkk op op doyamiyon yaa

Ins der cnm bilirim cok zor benim tedaviyle oldu o yuzden cooook zor oldunu bilirim yolda giderken bebek arabasi gorunce aglardim millet bana bakardi bebegine kizan anne gorunce nankor derdim allah vermis kiziyo bizim kizcak bebegimiz yok diye hamile oldugumu ogrendimde cok tuhaf oldum bide onu dogurunca piskolojim bozuldu birden kucama atinca doktor istemiuom dedim evlatlik vercrm dedim bune boyle sicak yagli dedim icimden ama bakamam ben dedim sonra birden toparlanip allahima dua ettim gece hastanede yanliz kalmistim bide esimde eve gitmeden beni korkuttu bebegi kacirirlar dikkat et dil bilmiyon gotururler diye beynim dolmustu ne dusuncegimi bilmiyordum dua edince bi aglamak geldi bagira bagira agladim hemsireler geldi ertesi gun anneme anlattim annem lohusa piskolojisi dedi iyki dua etmisin yoksa delirirdin deliren cok var dedi ama suan ayagi takilsa canim yaniyo bi annecim deisi varyaa dunyalara deismem EYY BUYUK ALLAHIM ISTEYEN TUM KADINLARA NASIP ETSIN KUCAKLARINI DOLDURSUN YARABBIMMMM cok guzel bisi bnlar cokkkkk op op doyamiyon yaa

sagol canım allah razı olsun inş. bende tadacam o duyguyu benimde inancım yüksek olacak elbet ama zamanı var demek ki rabbim büyük

ögllende ofite yiyorum ya , iki ögünn çok zor oluyor yogurtla vs geçiştiriyordum ne gzüle ama artık
getircme mecbur yapacak bişiy yok ,

sen nasıl yapıyorusn semo evdemi yiyorsunn

kahvalti: ben evle ofis arasinda yolda gelirken arabada yiyorum. 2dilim ekmek :)))
öglen: eve gidiyorum, tavada yumurta oluyor cogu zaman.
aksamda: yuruyus yapicaksam eger, yuruyus her zaman i$ cikisi oluyor zaten.
(kapakli bir kutuda ton baligi aliyorum yanima öglen hazirliyorum limonlu pul biberli)
(yada elma yiyorum)
(yada kapakli kutuda ananas hazirliyorum onu yiyorum)

yadaa yuruyus yapmadigim gunler evde yiyorum canim, 5te isten cikiyorum. ev ve i$ yeri yakin benim. 5bucukta yiyorum o zaman aksam yemegini.

haha valla haa oyle olmus gardrop duzenleme temizleme gunuuu :1::1::1:
bende bu hafta kocamin mac e$yalari dolabina giriscem insallah :44:

kizlar ya ben bir sey fark ettim.

Sabahtan öglene kadar cok su icersem eger sanki ertesi gune daha iyi zayifliyorum. (cok sudan kastim, 1 litre civari sabahtan öglen saat 1e kadar)
sanki saat 1 den aksama kadar cok su icersem, ertesi gunki kilo azalmasi fazla olmuyor gibi.

yada banami oyle geliyor, bilemedim..
yada ben kafayi mi siyirdimki :27::27::27: :37::37::37:

sagol canım allah razı olsun inş. bende tadacam o duyguyu benimde inancım yüksek olacak elbet ama zamanı var demek ki rabbim büyük

Evt oyle de herzaman allahim zamani gelince doldurcak kucagimi de hem nazliymis seninki benimki oyle nazli bi cocuk gelesi gelmedi seninkide oyledir hehehe hem zor elde edilince kiymeti daha cok bilinirmis

kahvalti: ben evle ofis arasinda yolda gelirken arabada yiyorum. 2dilim ekmek :)))
öglen: eve gidiyorum, tavada yumurta oluyor cogu zaman.
aksamda: yuruyus yapicaksam eger, yuruyus her zaman i$ cikisi oluyor zaten.
(kapakli bir kutuda ton baligi aliyorum yanima öglen hazirliyorum limonlu pul biberli)
(yada elma yiyorum)
(yada kapakli kutuda ananas hazirliyorum onu yiyorum)

yadaa yuruyus yapmadigim gunler evde yiyorum canim, 5te isten cikiyorum. ev ve i$ yeri yakin benim. 5bucukta yiyorum o zaman aksam yemegini.

haha valla haa oyle olmus gardrop duzenleme temizleme gunuuu :1::1::1:
bende bu hafta kocamin mac e$yalari dolabina giriscem insallah :44:

Semo sen ne is yapiyon bebem isim duserse yalakaliga gelirim aaaahaha saka saka hic sevmem kiyak gecilmesini o yuzden turk dis doktoruna bile gitmedim

Back
X