Günaydın canlar..
Dün bende izinliydim, ev işlerine daldım, gardrop yazlık kışlık işleri.. Dağ gibi çamaşır ve ütü, hala daha bitmedi, öbek öbek bekleyenler var..
Bir sürü giyemediğim pantolonum ve eteklerim oldu.. :) çok mutluyum.. :)
Biraz şımarıklık yaptım evde, akşamları ev halkıyla yemek yedim.. dondurma yedim, bi de akşam çayla kurabiye yedim saat 21 gibi hemde..
Sonunda dün regl oldum, gözüm aydın.. ilk kez bugün tartılmadım, sonuçtan korktum.. hafta içi toparlanacam ama hemen..
Slm kızlar döndüm annemin yanından

yediklerimi hiç yazmayayım çünkü zorla her dk yemek yedim gibi bir şey oldu ama orda wc işinden sıkıntı olmadı o yüzden en fazla + 500 olmuşumdur.birde kocişin doğum günüydü bu hafta sonu tüm kalorili şeyleri yedim

reglim gecikti test yaptık negatif:) annemleri beni görünce şoka girdi herkes ne kadar zayıflamışsın yeter bu kadar dediler :) ablam tam komedi sürekli tüysklet diyo bana :) zaten 1 kilom kaldı normalde 53 olurum diyordum ama çok kötü olacak o yüzden son 1 kilo diyelim artık:)
Hoşgeldin kuşum.. ben dün oldum.. sen erken korkmuşun.. biz senle aynı oluyoduk ve ikimizde hapı yeni bıraktık..
20 nisandı geçen ayki tarih, 17-18 olurum diyodum, dün oldu.. :) senin başladımı?
Gunaydinlar... Regl agrisiyla gune basladim cok keyifsizim...
Aynen kuzum yaa.. Yoğun ve yorgunum bende..
Günaydin kizlar nasilsiniz? Yeni kizlar sizde hosgeldiniz.
Bugun beslenme cantam cok saglikli oldu :)
Ve bugunki menum:
Sabah: 2 dilim ekmek peynirli + muz
Ara: cilek + yogurt
Öglen: 2 yumurta tavada + zeytin + peynir
Ara: 5ceviz, 5findik + cilek
Ara: soja sutu icebilirim belki :)))
aksam: ton baligi
2 litre su + 1 saat yuruyus
Kuşum bu ne azim.. maşallah sana.. afiyet bal şeker olsun tatlişkom..
günaydın kızlar
ctesi bilmediigm bir şekjilde 1 kilo artı çıkıtm ve 3 gündede yemenin dibine vurdum resmen çok kötü dagıldım
anlaıdmki ben cidden çok az yiyorum artık menüleirmi çogaltıcamm
evde yerim akşam yemeigni diye düşündüm ama oda en erken 7 oluyor
naısl bri plan yapıcma bilmiyorum
geldim cnm dün tatildi ya
evdeydim 3 gündür işe sürüenerek geldimm
Masumcum, listeyi görünce bende çok şaşırdım yaa.. regl zamanın da değil senin üstelik.. sen hep diyodun ya kendimi sıkınca olmuyor diye,
çok sıkıyosun son zamanlarda.. biraz rahat davran bakalım.. gündüz esnek ol ama akşam evde yemeni tavsiye etmem çünkü evde frenler tutmuyor..
Günaydın.... nasılsınız bakalım ben çok şişim ama yinede kendimi iyi hissediyorum. Hala regli olmadım 5 gün geçti dün akşam diz kapaklqrım bile şişmişti bacaklarımdan tiksindim resmen bugün inmişler.sabah kahvaltısı yapmadım henüz ev yapımı sucuk var evde onu yesem olurmu sizce.ptotein ağırlıklı nesleneceğim bu hafa
Kuzum, neden gecikti bu kadar senin.. test yaptınmı?
kendimi çok şiş hissediyorum kızlar bugün adetimin 32,günü son iki ay 22 günde olmuştum ne güzel ama o zaman düzenli spor yapıyordum şu son 2 haftadır annemdeyim sürekli eve geç geçiyorum ve spora zamanım olmuyor belkide spor yapmadığım için adet olamıyorum yine sapıttı vücudum 45güne döndüm galıba

ecrincim belki pozitif bişeyler vardır, test yaptınmı? bişey yoksa da reginden sonra soğan suyuna başla istersen.. iyi geliyormuş..
Gunaydin cok hastayim yataktan kalkamadim buyuk oglumda hastaa bogazlarim fena kucukte hirliyo ama keyfi iyi yarin sunnet oluyo nolur dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum
Geçmiş olsun melekçim.. toparlan bir an önce.. küçük kuzu için iyi olman lazım.. :)