Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende 62.7 62.8 lerdeyim sabahlari ama ben sporu biraktim nerdeyse 1 aydir. Aslinda kilomun iyi oldugunu soyluyrlar ama ben kendime hala kilolu gorunuyorum neden bilmiyorum :(( boyum 1.75 58 olmak istiyorum

Bende ilk başta hic agrı yoktu bu son zamanlarda ölüym la bide gece kalktım makarna yedim dünyam ters döndü la
Oohhov nabtin bacimmmm

Sehir disina gittik semo bilir thurnavta gezdik tozduk ordan parka gittik cocuklar gibi sallandik hopladik zipladik simdi eve girdik oglusu yikadim kendimi yata zor attim kucuk uyusa anira anira uyucam uyumuyoo

Peki cnm nasil gidiyor, verebildinmi hic?
Bende öylenci calistigim zaman gec yatiyorum, ama alistirdim kendimi erken yemek yemeye simdi hic zorluk cekmiyorum.
Eyer aksam cok acikirsam 1yesil elma, yada evde olan herhangi bir meyveden yiyorum.

Ben midemin indigini farkindayim bol su da iciyorum 1haziranda tartilip sevinmek istiyrum..yazarim sonucumu mutlaka malesef dun aksam gec yedim elinde olmayan sebeplerden.

Gunaydinlar... Regl agrisiyla gune basladim cok keyifsizim...

Günaydin kizlar nasilsiniz? Yeni kizlar sizde hosgeldiniz.
Bugun beslenme cantam cok saglikli oldu :)

Ve bugunki menum:

Sabah: 2 dilim ekmek peynirli + muz
Ara: cilek + yogurt
Öglen: 2 yumurta tavada + zeytin + peynir
Ara: 5ceviz, 5findik + cilek
Ara: soja sutu icebilirim belki :)))
aksam: ton baligi

2 litre su + 1 saat yuruyus :32:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ctesi bilmediigm bir şekjilde 1 kilo artı çıkıtm ve 3 gündede yemenin dibine vurdum resmen çok kötü dagıldım
anlaıdmki ben cidden çok az yiyorum artık menüleirmi çogaltıcamm
evde yerim akşam yemeigni diye düşündüm ama oda en erken 7 oluyor:(

naısl bri plan yapıcma bilmiyorum :(

NEEEEESSSSSiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiILLLLLLLLLLL
MAAAAASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM

NERELERDESINIZ SIZ BAKIM?
:44::44::44:

günaydın kızlar hepinzie iyi haftalar diliyorum bu sabah yarım simit 2-3 çatal domates yedim

nasılsınız nasıl gidiyor hayat :16:

geldim cnm dün tatildi ya
evdeydim 3 gündür işe sürüenerek geldimm

Günaydın.... nasılsınız bakalım ben çok şişim ama yinede kendimi iyi hissediyorum. Hala regli olmadım 5 gün geçti dün akşam diz kapaklqrım bile şişmişti bacaklarımdan tiksindim resmen bugün inmişler.sabah kahvaltısı yapmadım henüz ev yapımı sucuk var evde onu yesem olurmu sizce.ptotein ağırlıklı nesleneceğim bu hafa

Geçmiş olsun:16:

Ve bugunki menum:

Sanada günaydın semocum.maşallah menün çok güzl ve sağlıklı ollmuş.bu hafta çok iddialı gördüm seni.bende bu hafta artık zincirlerimi kırmak istiyorum ya yeter valla ramazana kadar 65 olmam lazım benim.:14:

kendimi çok şiş hissediyorum kızlar bugün adetimin 32,günü son iki ay 22 günde olmuştum ne güzel ama o zaman düzenli spor yapıyordum şu son 2 haftadır annemdeyim sürekli eve geç geçiyorum ve spora zamanım olmuyor belkide spor yapmadığım için adet olamıyorum yine sapıttı vücudum 45güne döndüm galıba:31::31:

Gunaydin cok hastayim yataktan kalkamadim buyuk oglumda hastaa bogazlarim fena kucukte hirliyo ama keyfi iyi yarin sunnet oluyo nolur dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum

kendimi çok şiş hissediyorum kızlar bugün adetimin 32,günü son iki ay 22 günde olmuştum ne güzel ama o zaman düzenli spor yapıyordum şu son 2 haftadır annemdeyim sürekli eve geç geçiyorum ve spora zamanım olmuyor belkide spor yapmadığım için adet olamıyorum yine sapıttı vücudum 45güne döndüm galıba:31::31:

Cnm dikkat et kist mist olmasin ablaminda gec oluyodu 7 ay bebegi olmadi oda hareket edince duzene giriyodu doktor spor sart dedi spor olmasa bile 1 saat yuru dedi zaten ise girdi sonrasinda 28 gunde bir olmaya basladi 3 ay sonrada hamis oldu yumurtan kurur allah korusun benimde kurumak uzereydi bekarken taslasiyomus 3 ay adet olmamistim bi ay daha duzen olmassa amelyat demisti doktor bizim yumurta sorunu anneden genetik geliyo 3 kiz ucumuzde sorunluyuz ahaha

Günaydın canlar..

Dün bende izinliydim, ev işlerine daldım, gardrop yazlık kışlık işleri.. Dağ gibi çamaşır ve ütü, hala daha bitmedi, öbek öbek bekleyenler var..
Bir sürü giyemediğim pantolonum ve eteklerim oldu.. :) çok mutluyum.. :)
Biraz şımarıklık yaptım evde, akşamları ev halkıyla yemek yedim.. dondurma yedim, bi de akşam çayla kurabiye yedim saat 21 gibi hemde..
Sonunda dün regl oldum, gözüm aydın.. ilk kez bugün tartılmadım, sonuçtan korktum.. hafta içi toparlanacam ama hemen..

Slm kızlar döndüm annemin yanından:( yediklerimi hiç yazmayayım çünkü zorla her dk yemek yedim gibi bir şey oldu ama orda wc işinden sıkıntı olmadı o yüzden en fazla + 500 olmuşumdur.birde kocişin doğum günüydü bu hafta sonu tüm kalorili şeyleri yedim;) reglim gecikti test yaptık negatif:) annemleri beni görünce şoka girdi herkes ne kadar zayıflamışsın yeter bu kadar dediler :) ablam tam komedi sürekli tüysklet diyo bana :) zaten 1 kilom kaldı normalde 53 olurum diyordum ama çok kötü olacak o yüzden son 1 kilo diyelim artık:)
Hoşgeldin kuşum.. ben dün oldum.. sen erken korkmuşun.. biz senle aynı oluyoduk ve ikimizde hapı yeni bıraktık..
20 nisandı geçen ayki tarih, 17-18 olurum diyodum, dün oldu.. :) senin başladımı?
Aynen kuzum yaa.. Yoğun ve yorgunum bende..

Ve bugunki menum:

Kuşum bu ne azim.. maşallah sana.. afiyet bal şeker olsun tatlişkom..
günaydın kızlar
ctesi bilmediigm bir şekjilde 1 kilo artı çıkıtm ve 3 gündede yemenin dibine vurdum resmen çok kötü dagıldım
anlaıdmki ben cidden çok az yiyorum artık menüleirmi çogaltıcamm
evde yerim akşam yemeigni diye düşündüm ama oda en erken 7 oluyor:(

naısl bri plan yapıcma bilmiyorum :(

Masumcum, listeyi görünce bende çok şaşırdım yaa.. regl zamanın da değil senin üstelik.. sen hep diyodun ya kendimi sıkınca olmuyor diye,
çok sıkıyosun son zamanlarda.. biraz rahat davran bakalım.. gündüz esnek ol ama akşam evde yemeni tavsiye etmem çünkü evde frenler tutmuyor..

Günaydın.... nasılsınız bakalım ben çok şişim ama yinede kendimi iyi hissediyorum. Hala regli olmadım 5 gün geçti dün akşam diz kapaklqrım bile şişmişti bacaklarımdan tiksindim resmen bugün inmişler.sabah kahvaltısı yapmadım henüz ev yapımı sucuk var evde onu yesem olurmu sizce.ptotein ağırlıklı nesleneceğim bu hafa
Kuzum, neden gecikti bu kadar senin.. test yaptınmı?
ecrincim belki pozitif bişeyler vardır, test yaptınmı? bişey yoksa da reginden sonra soğan suyuna başla istersen.. iyi geliyormuş..
Gunaydin cok hastayim yataktan kalkamadim buyuk oglumda hastaa bogazlarim fena kucukte hirliyo ama keyfi iyi yarin sunnet oluyo nolur dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum
Geçmiş olsun melekçim.. toparlan bir an önce.. küçük kuzu için iyi olman lazım.. :)

Nesil olmadım hala üstelik belirtisi bile yok test yaptırdım ama hala korkuyorum hiç böyle gecikmezdi

Günaydın canlar..

Dün bende izinliydim, ev işlerine daldım, gardrop yazlık kışlık işleri.. Dağ gibi çamaşır ve ütü, hala daha bitmedi, öbek öbek bekleyenler var..
Biraz şımarıklık yaptım evde, akşamları ev halkıyla yemek yedim.. dondurma yedim, bi de akşam çayla kurabiye yedim saat 21 gibi hemde..
Sonunda dün regl oldum, gözüm aydın.. ilk kez bugün tartılmadım, sonuçtan korktum.. hafta içi toparlanacam ama hemen..

Kuzum, neden gecikti bu kadar senin.. test yaptınmı?

test yapmadım nesil çünkü hamile olmam imkansız gibi bişey:1: yani öyle bişey olursa bayağı bir süpriz olur ama sanmıyorum.2 gündürde miğdem bulanıyo ama bilemedim şimdi:44: 1 hafta daha bekleyim olmazsam yaparım test. benimda yazlıklar çıkacak bir üşeniyorum sorma

Kizlar gunaydin bayadr girip yazamadm takipte edemedim malum tasinma telasi basladi bende dun kek yaptm canm cekti normalde bi oturusta yarisini yiyodum:sly: ancak dun sadece iki dilim yiyebildm hemde dun hic yemek yemedm ona ragmen:):) esmde yeni telfn aldi bana degsk gelio girmesi zor oluyo sinir oldum:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nesilcim bende evde yemek istemiyorum ya inanki
ama şöyle düşüdnüm akşam için
patlıcna közlemesi, kaba,patlıcna pişirim yogur tile yer çıakırm diye düşündüm
birde çok azyiyince benim gitmiyor ara olarak sütlü kahve içicem hergün
yanıdna 1 meyve

şöyle dşündüm hergün 1 meyve ve ik ekmek ekliycme emnüme
sporada yapıcna gider uamırm bugünde tartıldım feci bri rakam görüdm
gece gece gözleme bileyeidm düşün :((

Sanada günaydın semocum.maşallah menün çok güzl ve sağlıklı ollmuş.bu hafta çok iddialı gördüm seni.bende bu hafta artık zincirlerimi kırmak istiyorum ya yeter valla ramazana kadar 65 olmam lazım benim.:14:

valla olursun zeyasim 65 kilo neki, daha 1 ayin var ;) biraz azim biraz hirs iste bu kadar der cikarsin ramazanligin basinda ;)

Hosgeldin canim, heee dogru size tatildi demi :)))

Günaydın canlar..

Kuşum bu ne azim.. maşallah sana.. afiyet bal şeker olsun tatlişkom.. :)

nesssiiiiiil bende dun ogleden sonra izin aldim, evdeydim :)
bende gardrop duzenledim, giymediklerimi cikardim :))) ne cok giymedigim kiyafetim varmis oyle :26:

sagol canim, bu hafta 66li rakamlari gorurum insallah :34:

Back
X