Kendime gelmeye başladım ama bugün sık sık acıkıp zorlanmalar yaşadım ve günü yarım paket zeytinli bisküvi ve bir mini magnum ile kapattım çok şükür.kilomda gerilemeye başladı bir oh çektim.
Nesil komşum olsaydında birlikte ağlaşsaydık
Azap duyma canım oldu bir kere diete devam.yarın daha da kendimize dikkat edeceğiz değil mi canım?Çok acıkırsan ayran
alternatifini de düşün...Yarım kase yiyeceğin yoğurt ile kaç bardak ayran çıkar hem de midenden lımbır lımbır ses de gelir hem
Poyraz hanım,Dükan dieti yapmadım ama maalesef aynı kaderi sizinle paylaşmışız bu sene..Her bıraktığım diet beni başlangıç kilomun ötesine taşıdı.Bu sefer son bulacak eziyetimiz daha sağlıklı beslenerek
Her iki yemek de kan şekerini hızla yükseltmez.Dolayısı ile çok uygun özellikle bulgur hatta ben önümüzdeki günlerde sırf bulgur yiyeceğim 2 gün boyunca...
Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim..
Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..![]()
Nesil komşum olsaydında birlikte ağlaşsaydık
alternatifini de düşün...Yarım kase yiyeceğin yoğurt ile kaç bardak ayran çıkar hem de midenden lımbır lımbır ses de gelir hem
Hoşbulduk canım
Dukandan aslında memnundum, ama 2 kez başlayıp yarım bırakınca 75 gibi hiç görmediğim rakamları gördüm.(Benim rutin kilom 60-63 arasıydı.)Sanırım diyet boyunca min. karbonhidrat aldığından diyeti bırakıp ta karbonhidrat almaya başlayınca vücut hepsini depo etti. Şimdi artık aynı dediğin gibi yiyorum ben de.
1-2 tane 42 beden pantolon aldım. Son 8-9 aydır ceza gibi hep aynı şeyleri giyiyorum. Eski eteklerimi ve elbiselerimi özledim en çokİnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ...
Poyraz hanım,Dükan dieti yapmadım ama maalesef aynı kaderi sizinle paylaşmışız bu sene..Her bıraktığım diet beni başlangıç kilomun ötesine taşıdı.Bu sefer son bulacak eziyetimiz daha sağlıklı beslenerek
Kızlaar, bişey sorcam.. aslında 2 şey..
Yağsız, az tuzlu mercimek çorbası kilo yaparmı? Lokanta usulu değil, un filan eklemeden.. ev tipi hali..
Çok az ayçiçek yağlı, az tuzlu bulgur pilavı zararlı olurmu?
Canım doymak istediğinde bunlar geliyo aklıma, tavsiye edermisiniz..
Bilemedim ben..
Her iki yemek de kan şekerini hızla yükseltmez.Dolayısı ile çok uygun özellikle bulgur hatta ben önümüzdeki günlerde sırf bulgur yiyeceğim 2 gün boyunca...