cangim guzel gorunuyorsun ama sana tavsiyem 60 a kadar dus niye mi ilerde evlenecen cocuk olacak simdiden kilo ver ki ilerde sorun olmasin..yoksa gayet iyi gorunuyorsunKızlar son halim...dikkat etmedim 2 haftadır..65 kilodaki son durum...Yorumlarınızı bekliyorum. ..
Adacim
Egerki insulin direncin varsa spor ve diyet yaptığın halde zaten kirilmiyor uzun suredir ha belki yok bilemem tabi. Ama varsa da ilaç kullanmada bir sakınca yok her Dr ayni şeyi diyor ben ilaç yazmak istemiyorum ama yazıyor
Bak ben habire sisiyordum dun 70.2 iken bugün 69 çıktım ilaç düzenliyor şekerini yavaş yavaş
Ayrıca esin açısında da yorumları bana çok garip geliyor benim eşim bilmez bile bu ilaçları masallahine
AdacıM gecmis olsun. .tamam canım 60 a ineyim .cangim guzel gorunuyorsun ama sana tavsiyem 60 a kadar dus niye mi ilerde evlenecen cocuk olacak simdiden kilo ver ki ilerde sorun olmasin..yoksa gayet iyi gorunuyorsun
Ben de 70 kiloyum , hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kilolariBu arada şu an kilom 70kg.
masum ben niye herkes ilac kullaniyor diye bisey demiyorum kii kullananlar keske kullanmasin demiyorum kiii...ben sadece acaba yan etkisi olur mu diye arastirma icindeyim..Ada kimse koru körüne ilaç kullanmıyor
Ama mecbur olunca kullanıyordu iste
Ben bu ilacı 1 yıl ictigim için yıllar öncesi biliyorum etkilerini o yüzden direk başladım..
Bi çıksın sonuçların ona göre karar verirsin ama direnç varsa ilaçsız kırmak pek mümkün değil
canim cikma sadece sure ver kendine bir hafta izin ver sonra kendin donmek istersin..Bugun basladıgım diyeti bugun bozdum...Ben sürdüremiyorum artık bu akşam 5 olayını...Baskı altında hissediyorum ve hersey yemek istiyorum. .Ben listeden cıkmak istiyorum. ..
Ayyy sıkıldım artıkk diyetten ...süre vereyim o zaman. ...5 de disarida olmuş oluyorum. ..yemeğim olmamış oluyor eve gelince yemek sıkıntım oluyor...üstün körü gecistirmek zorunda kalıyorum haliyle cok ac geziyorum o zaman da...canim cikma sadece sure ver kendine bir hafta izin ver sonra kendin donmek istersin..
Hoşbuldum.. ben aman aman bir diyet yapmıyorum. sadece akşamları yemiyorum. Çünkü benim en büyük sorunum akşam olunca(oğlumu yatırınca ) televiyon karşısında çukulata ve diğer tatlıları yemek...Ben de 70 kiloyum , hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kilolari
Selam fistiklar...
Yeni arkadaslar tekrar hos geldiniz..
Kizlar ben bu yonteme baslayali tam bir sene oldu.
Hala birlikte dewam ettigimiz arakadaslar da bilirler. Ben hic diyet yapmadim. Sadece gunduzleri abartmamaya gayret gosterdim. Aksamlari da yemedim. Yedigimde de tadimlik yedim.. :)
Toplam 14 kilo verdim.
Onceki gun de detayli bir tahlil yaptirdim. Herseyim normalin de normali cikti.
Sadece kandaki ure azotu biraz az cikti.. oda benim cok protein tuketmememle ilgiliymis. Birde gereginden fazla sivi alimiyla.. beslenmeme dikkat edersem bu da duzelecek..
Kizlar bir senedir birlikteyiz, cok yorulduk, cok bunaldik. Ama dogru yoldayiz.. yilmadan dewam etmeliyiz.. hepinizi cooookkk sewiom... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?