Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba arkadaşlar
Bugünkü menum sabah tavada 6 dilim salam eşliğinde 1 yumurta ve yanında yoğurt öğle ise et haşlama ve ayran vardı bulgur pilavı da vardı onu almadım akşam bi elma yerim yemek yer miyim bilmiyorum kararsız
Ben başlayalı 8 gün oldu 3.8 kilo verdim ama ilk hafta zaten sudan gidiyo önemli olan bundan sonrası
Bugün ara sıra bacaklarim titremeye başladı ama mutluyum bi de su icebilsem çok güzel olacak bi türlü su içemiyorum herkese sağlıklı ve dengeli beslenmeler; ))

Bu arada ben ekmeği tamamen kestim çünkü ben ekmek alınca yanıma iki dilimle kalmiyo o yüzden hiç yemiyorum abur cuburu da kestim inşallah iyi sonuçlar görürüm uzun dönemde

Kızlar son halim...dikkat etmedim 2 haftadır..65 kilodaki son durum...Yorumlarınızı bekliyorum. ..

Eklentiler

• IMG_20150205_125823-1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 115
merhaba kizlar ,

sonunda sabah dr gittim vee tahlilerim yapildi insulin ve kortizon sonuclari 10 gun sonra belli olacak dis laboratuvara gonderdiler..diger hormon degerlerim cok normal cikti trioid suphelenmistim ama oda normal degerler arasinda cikti...sadece b12 cook dusuk cikti en alt sinir 187 iken benim 153 ciktiiii...dr igne verdi b12 de kilo vermeyi etkiliyormus...once su b12 duzeltelim dediii. 10 gun sonra insulin belli olacak...

bu arada dr konustuk esim sordu dediki insulin cikarsa ilac kullanmak ne kadar dogru dedi sonra pankreas islevini yitirmez mi dedi. . doktor evet doğru soyluyorsun dedi ben ilac taraftari kesinlikle degilim mecbur kalmadikca hastalarima vermiyorum dedi spor diyet ilk onerim oluyor ama sabirla diyet spor yapilacak dedi mutlaka kirilir dedi....

tabiii esim yol boyu soylendi ben sana demistim bak gordunmu dr ne dedi diye...dr bayagi iyi bir dr ozel hastanede..

Kızlar son halim...dikkat etmedim 2 haftadır..65 kilodaki son durum...Yorumlarınızı bekliyorum. ..
cangim guzel gorunuyorsun ama sana tavsiyem 60 a kadar dus niye mi ilerde evlenecen cocuk olacak simdiden kilo ver ki ilerde sorun olmasin..yoksa gayet iyi gorunuyorsun

Adacim
Egerki insulin direncin varsa spor ve diyet yaptığın halde zaten kirilmiyor uzun suredir ha belki yok bilemem tabi. Ama varsa da ilaç kullanmada bir sakınca yok her Dr ayni şeyi diyor ben ilaç yazmak istemiyorum ama yazıyor

Bak ben habire sisiyordum dun 70.2 iken bugün 69 çıktım ilaç düzenliyor şekerini yavaş yavaş

Ayrıca esin açısında da yorumları bana çok garip geliyor benim eşim bilmez bile bu ilaçları masallahine

Merhaba,
7 senelik evlilik ve birde çocuk bana toplam 15kg olarak geri döndü. kaç günden beri yazılarınızı okuyorum ve uygulama yapıyorum. İnşallah hep beraber zayıflarız.

her es ayni olmuyor canim benim esim masallahi var dr degil kendisi muhendis ...aslinda garip degil kisiden kisiye degisir kendisi cok arastirir ilaclar konusunda cook hassas bi ilaci dr verse iyice arastirir sonra alir onun huyu bu....sonucta dr ayni seyi soyledi neyse bir sonuclar belli olsun ona gore karar veririm.....kirilamayacak duzeyde olursa mecbur kullanirim bakalim tercih meselesi...

Bugun basladıgım diyeti bugun bozdum... Ben sürdüremiyorum artık bu akşam 5 olayını...Baskı altında hissediyorum ve hersey yemek istiyorum. .Ben listeden cıkmak istiyorum. ..

Ada kimse koru körüne ilaç kullanmıyor
Ama mecbur olunca kullanıyordu iste
Ben bu ilacı 1 yıl ictigim için yıllar öncesi biliyorum etkilerini o yüzden direk başladım..

Bi çıksın sonuçların ona göre karar verirsin ama direnç varsa ilaçsız kırmak pek mümkün değil

masum ben niye herkes ilac kullaniyor diye bisey demiyorum kii kullananlar keske kullanmasin demiyorum kiii...ben sadece acaba yan etkisi olur mu diye arastirma icindeyim..

elbette kimse koru korune ilac kullanmiyor boyle bir dusuncem yok zaten...sadece arastirma icerisindeyim.belki bende kullanmak zorunda kalacam ben kaygilarimi , merakimi duyumlarimi paylastim hepsi bu.

Bugun basladıgım diyeti bugun bozdum... Ben sürdüremiyorum artık bu akşam 5 olayını...Baskı altında hissediyorum ve hersey yemek istiyorum. .Ben listeden cıkmak istiyorum. ..
canim cikma sadece sure ver kendine bir hafta izin ver sonra kendin donmek istersin..

canim cikma sadece sure ver kendine bir hafta izin ver sonra kendin donmek istersin..
Ayyy sıkıldım artıkk diyetten ...süre vereyim o zaman. ...5 de disarida olmuş oluyorum. ..yemeğim olmamış oluyor eve gelince yemek sıkıntım oluyor...üstün körü gecistirmek zorunda kalıyorum haliyle cok ac geziyorum o zaman da...

Ada bu kadar sinirlencek birşey yok
Yani ortalık gerilmesine diye ugrasiyorumda ne kadar mrraklisiniz vermeye!!!!

Ben de 70 kiloyum , hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kilolari
Hoşbuldum.. ben aman aman bir diyet yapmıyorum. sadece akşamları yemiyorum. Çünkü benim en büyük sorunum akşam olunca(oğlumu yatırınca ) televiyon karşısında çukulata ve diğer tatlıları yemek...

Selam fistiklar...
Yeni arkadaslar tekrar hos geldiniz..

Kizlar ben bu yonteme baslayali tam bir sene oldu.
Hala birlikte dewam ettigimiz arakadaslar da bilirler. Ben hic diyet yapmadim. Sadece gunduzleri abartmamaya gayret gosterdim. Aksamlari da yemedim. Yedigimde de tadimlik yedim.. :)
Toplam 14 kilo verdim.
Onceki gun de detayli bir tahlil yaptirdim. Herseyim normalin de normali cikti.
Sadece kandaki ure azotu biraz az cikti.. oda benim cok protein tuketmememle ilgiliymis. Birde gereginden fazla sivi alimiyla.. beslenmeme dikkat edersem bu da duzelecek..

Kizlar bir senedir birlikteyiz, cok yorulduk, cok bunaldik. Ama dogru yoldayiz.. yilmadan dewam etmeliyiz.. hepinizi cooookkk sewiom... :)

ne kadar sürede verdiniz bu 14 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…