Bir sene oldu canim.. 74 le basladim.. 60 im simdi..ne kadar sürede verdiniz bu 14 kiloyu
Nesil cok sevindim senin adına. ..Ben de diyet olayını pek basaramıyorumSelam fistiklar...
Yeni arkadaslar tekrar hos geldiniz..
Kizlar ben bu yonteme baslayali tam bir sene oldu.
Hala birlikte dewam ettigimiz arakadaslar da bilirler. Ben hic diyet yapmadim. Sadece gunduzleri abartmamaya gayret gosterdim. Aksamlari da yemedim. Yedigimde de tadimlik yedim.. :)
Toplam 14 kilo verdim.
Onceki gun de detayli bir tahlil yaptirdim. Herseyim normalin de normali cikti.
Sadece kandaki ure azotu biraz az cikti.. oda benim cok protein tuketmememle ilgiliymis. Birde gereginden fazla sivi alimiyla.. beslenmeme dikkat edersem bu da duzelecek..
Kizlar bir senedir birlikteyiz, cok yorulduk, cok bunaldik. Ama dogru yoldayiz.. yilmadan dewam etmeliyiz.. hepinizi cooookkk sewiom... :)
iyide ortaligi ben germiyorum kii sen bi yazdiklarini oku sonra benimkilerini oku sonra kimin ortaligi germeye calistigina bak.sen yaziyorsun bende cevabini veriyorum...ben kaygilarimi merakimi esimin endisesini yazdim sen dr mu saglikci mi kii iyi biliyor demeye basladin koru korune kimse ilac kullanmiyor diye ortaliga lafi soyleyen sensin kii kaldi ki benim boyle bir cumlem yok...ben her seferinde bakalim zaman dedim ama sanki sen ilac kullaniyorsunda ben sana kullanma demisim gibi algiladin..yani ortaligi geren senin yazdiklarin istersen yeniden bir oku sonra karar ver..ayrica ortaligi germe gibi hic merakim olmaz oyle bir yapim yok...Ada bu kadar sinirlencek birşey yok
Yani ortalık gerilmesine diye ugrasiyorumda ne kadar mrraklisiniz vermeye!!!!
Bence zaten işin özü akşam agzimizi tutabilmekte. Sonrası çorap söküğü gibi geliyoHoşbuldum.. ben aman aman bir diyet yapmıyorum. sadece akşamları yemiyorum. Çünkü benim en büyük sorunum akşam olunca(oğlumu yatırınca ) televiyon karşısında çukulata ve diğer tatlıları yemek...
Ben seni hatırlıyorum ilk sayfaları okumuştum zaten. Ne güzel bi yıldır irade göstermiş beslenme düzenini bozmamissin darısı bize de; )Selam fistiklar...
Yeni arkadaslar tekrar hos geldiniz..
Kizlar ben bu yonteme baslayali tam bir sene oldu.
Hala birlikte dewam ettigimiz arakadaslar da bilirler. Ben hic diyet yapmadim. Sadece gunduzleri abartmamaya gayret gosterdim. Aksamlari da yemedim. Yedigimde de tadimlik yedim.. :)
Toplam 14 kilo verdim.
Onceki gun de detayli bir tahlil yaptirdim. Herseyim normalin de normali cikti.
Sadece kandaki ure azotu biraz az cikti.. oda benim cok protein tuketmememle ilgiliymis. Birde gereginden fazla sivi alimiyla.. beslenmeme dikkat edersem bu da duzelecek..
Kizlar bir senedir birlikteyiz, cok yorulduk, cok bunaldik. Ama dogru yoldayiz.. yilmadan dewam etmeliyiz.. hepinizi cooookkk sewiom... :)
sanal ortamda yaziyoruz birbirimizin mimiklerini goremiyoruz bazen farkli anlayabiliyoruz neyse artik kaldigimiz yerden diyete devammmmAda sana değer verdiğim için cvp yazıyorum yoksa emin ol sallanan cvp dahi vermem seni bir yildir tanıyorum
Ben sana esin saglikcimi diye ciddi ciddi sordum bu bir..
İkincisi ben bu ilacı iki gündür kullanıyorum zaten öncesinde içmiyordum ma ilacı biliyrum senin iyigin icindellan eim çünkü insilin kirilmayinca direnç artar tip 2 seker hastası olursun buda 3
İçersinde icmezsin bu beni bağlamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?