Oku oku bitmedi dünden beri yazılanları.Süperiz 
Oğlunuz artık çeşit çeşit ek gıda alabiliyor Zeyas,önümüzde haziran ayına kadar 3 ay bir hafta var.Haftada 750 gram hedef koyun bence...Hem siz hem de süt verdiğiniz için oğlunuz rahat eder çok kasmadığınız için.Hedef koyulduğu zaman daha çok dikkat ediyorsunuz.Lütfen bol su içmeye gayret gösterin 3 litre...Ben 1,5 litrelik su alıyorum kolilerle eve....Herkesin şişesi odasında durur.Böylece ne kadar içtiğimi bilirim dışarıya gidersem de taşırım yanımda...Siz yeter ki buradan ayrılmayın vereceğiz bu kiloları hepimiz çok kararlıyız görüyorsunuz..Sürüden ayrılanı kurt yer
Tükürse gidip tartılanları biliyorum ahahahaha (teyzem )
Biz de gurur duyduk şekerim biz de

Sevdiğin şeylere bile hayır diyebiliyorsan...
Ah canım ah.ben evlikiğimin 3.ayında hamile kaldım 93 le doğuma girdim.hemen veremedim kilomu kızım 3yaşına girdi bebek istiyoruz diye 66ya düştüm hemen tekrar hamile kaldım yine 90 kiloyla doğuma gittim.oğlum 11 aylık ben 73 kiloyum yaza kadar zayıflayıp 2 sene kadar zayıf gezmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.
Oğlunuz artık çeşit çeşit ek gıda alabiliyor Zeyas,önümüzde haziran ayına kadar 3 ay bir hafta var.Haftada 750 gram hedef koyun bence...Hem siz hem de süt verdiğiniz için oğlunuz rahat eder çok kasmadığınız için.Hedef koyulduğu zaman daha çok dikkat ediyorsunuz.Lütfen bol su içmeye gayret gösterin 3 litre...Ben 1,5 litrelik su alıyorum kolilerle eve....Herkesin şişesi odasında durur.Böylece ne kadar içtiğimi bilirim dışarıya gidersem de taşırım yanımda...Siz yeter ki buradan ayrılmayın vereceğiz bu kiloları hepimiz çok kararlıyız görüyorsunuz..Sürüden ayrılanı kurt yer
Supeeerr, farkedilmesi cok mutlu ediyor gercekten, ben de sabah, aksam, yatarken, gece wc ye kalktigimda.. Her firsatta tartiliyorum.. :)))
Tükürse gidip tartılanları biliyorum ahahahaha (teyzem )
hello girlsss,
ay kendimle gurur duydum.
az ince arkadasa gittim geldim,
tatli vardi evde ikram etti yemedim.
kurabiye vardi ikram etti yemedim.
kisir vardi ikram etti yemedim :)
sadece 2 yesil cay ictimmm :)))
Biz de gurur duyduk şekerim biz de