Anteplimm bak.fistik dedin bnde gittim yedim:) ara ogun olarak kuru kayisi siyah uzum ceviz badem ve yanina sutlu kahve ictim ama ben emziriyorum ben yiyebilirmisim gbi hissediyorum zaten makul olculerde yeeim abartmadan hem de cikolatanin ucundan tirtiklayip duruodum suan tatli bisey istemiyorum kuru kayisi ve uzum aldi seker istegimi
yarin tarti.gunu liste sonlarinda olmak kotu bi duygu yasadgm icin biliorum bu aksam bnce meyve de yeme bitki cayi ve su ile gecistir enziren annelere diyeti dinledim bugun aksam meyve de yemeyin diodu meyvedeki fruktozla cayimiza attgmiz seker ayniymis abartip meyve diye yemeyin dedi azcik elma olabilir ama onu da abartmamak lazimmis
yarin tarti.gunu liste sonlarinda olmak kotu bi duygu yasadgm icin biliorum bu aksam bnce meyve de yeme bitki cayi ve su ile gecistir enziren annelere diyeti dinledim bugun aksam meyve de yemeyin diodu meyvedeki fruktozla cayimiza attgmiz seker ayniymis abartip meyve diye yemeyin dedi azcik elma olabilir ama onu da abartmamak lazimmis