önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.istedikten sonra verirsin canim.. yeterki istekli ve azimli ol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.istedikten sonra verirsin canim.. yeterki istekli ve azimli ol :)
Oluyor canim oluyor ben daha once yaptim metabolizmayi hizlandiriyor 1 ci hafta fazla fark etmiyosun ama 2 ci hafta baya alasiliyo . Suan yine yapiyorum. 4 cu gunum bugun. Bakalim hayirlisi..önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.
bilmiyorum denemeye kalktim yiyememistim direk cöpe gitmisti yandim ciktim :)önemli olan azim zaten..öbürleri teferruat. bn yoğurt kürünü merak ediyorum gerçekten ekisi olurmu.
bel cevresinde incelme fark ettinizmi.. yada ediyormuydunuz ilk yaptiginizdaOluyor canim oluyor ben daha once yaptim metabolizmayi hizlandiriyor 1 ci hafta fazla fark etmiyosun ama 2 ci hafta baya alasiliyo . Suan yine yapiyorum. 4 cu gunum bugun. Bakalim hayirlisi..
süpriz olsun bence cumartesi tartilin :)Kizlar acaba yarin mi tartilsam cok merak ediyorumm ya![]()
sakın tartılma sabırlı ol yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz tartılacaz.Kizlar acaba yarin mi tartilsam cok merak ediyorumm ya![]()
bilmiyorum denemeye kalktim yiyememistim direk cöpe gitmisti yandim ciktim :)
Evt ama sporlada destekledim.. suanda ayni devam .. spor yapiyorumbel cevresinde incelme fark ettinizmi.. yada ediyormuydunuz ilk yaptiginizda
Bilmiyorum ki icim kipir kipir bi heycan varsüpriz olsun bence cumartesi tartilin :)
kaç oldun ?Dream sodalı ayranı tavsiye ederim
Guzeldi tadı ,
Kızlar bi 65 görsem süper olcak ya