• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

:kk77::kk77:
kahvaltı 09:00
1 yeşil elma 1 kutu süt

öglen 13:00
1 kepçe tarhana çorba
1 kepçe et kavurma
çoban salata -

akşam 17:20
1 parça süzme peynir
çorban salata
10 badem

ilk gün su içmeidm koşu bandında yürüycem bir saat eve gidince inşallah

Kahvaltı
2 peksimet
Avuç içi kadar peynir
5 zeytin
Omlet

Öğlen
Bir elma
Bir şeftali

Akşam
1 kase mercimek çorbası
10 adet yaprak sarma

Gün içinde 2.5 litre su
Sabah 6 da 45 dk leslie ve 100 mekik

Hayirli aksamlar kizlar bgn bende basladim ama kendimii ac birakamiyorum gun ici de cok kosturuyorum ve ac olunca elim ayagim titriyor..

Sabah domates salata 3 zeytin yedim
Oglen corba ve barbunya yogurt yedim 1 er kasik ve kepce
Aralarda su ictim litresini hesaplayamadim ilk gunden
5.30da da bi kase yogurt yedim

Sizce nasill ne diyosunuz cokmu fena

Ben bugün 2 muz 1 bardak süt yarım kase kadar kurufasülye+ 2 yemek kaşığı pilav+ zero kaçamağım muzlu rulo pasta :KK200:

bende akşam dogum günüydü çocukların pasta kestik ama yemedim..
artık toparlanma zamanı hedefleirniz neler benim hedefim yılbaşına 64 olmak :)

kızlar selamm
bende akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim..
geçen sene haziran ayında evlendikten sonra doğum kontrol hapı ve akşam tv karşısında eşimle abur cubura dadanmamızdan dolayı 7 kilo falan geri aldım
şimdi tekrar akşam irademi sağlamak istiyorummm benide aranıza alır mısınız :eğlence:

Benimdw agır spor yapıyodum 2 aylıktım hamile oldugumu ögrendim sporu bıraktım bir anda 35 kilo aldım o zamanlarda 15 kilo vermiştim şimdi de son 12 kilom kaldı akşam 5 den sonra hiçbişey yemiyorum bakalım kilo verebilecek miyim

Benimdw agır spor yapıyodum 2 aylıktım hamile oldugumu ögrendim sporu bıraktım bir anda 35 kilo aldım o zamanlarda 15 kilo vermiştim şimdi de son 12 kilom kaldı akşam 5 den sonra hiçbişey yemiyorum bakalım kilo verebilecek miyim
emin ol verirsin ama akşam hiçbişey yememek lazım meyve de dahil ben çok canım bişey isterse 1 bardak süt üstüne biraz tarçın ekip onu içtim 20 kilo verdim yavaş yavaş ama sağlıklı bi şekilde

Back
X