- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hiç kimse o saatte boşuna gelmek istemez. Bu kayınvalide olduğu için size batmış. Komşumuz gece 2 de kapıyı çaldı girdi kimse ses çıkarmadı. Sonra öğrendik ki maddi durumu çok kötü olmuş saklamış 1 bardak su için gelmiş. Kıyamam ben ona. Kayınvalidenizin de eminim ki bir sorunu vardır
Onu tanımadığınız için böyle yazıyorsunuz bi sıkıntısı yok arkadaşına nişana gitmiş arkadaşıyla gezmişler sonra da arkadaşına bize bıraktırmış kendini bi geleyim kalayım dedim dedi... Yani o saatte gelmeyi zaten planlamış ama bize yoldayken haber veriyor ertesi gün eşimin tek izin günü olduğunu da beraber bi tek o gün öğlene kadar uyuyyp gezdiğimizi de biliyor. Ayrıca bnde geç uyanırım o zmn dedi neyse buzdolabından açılmamış kıymayı çıkarmış bana bundan kıymalı yumurta yapsana dedi yemek esrgycek biri değilim ama burda bile bi düşünceszlik var ben olsam bş sorarım szde yyceksenz açalım yada ymeklere mi kullncan bundan derim direk çıkarmış hiç sormadan etmeden yani yemek mi yapılck npılck diye sormadan bana bundan kıymalı yumurta yap dedi.. Geçen gelip kaldığında bz içerdeyken yatak odama girmiş tek tek bütün çekmeceleri karıştırıyordu ne arıyorsun dedim kremmiş..
Sonra o gün yine yani uyanmştık eşim yatakta bnde lavaboya gttim geri yatağa döncektim içeri grdim bi baktım bizim odaya eşim yataktayken girmiş yatakta saçlarını tarıyor ayıp diye bişey var yani daha odadan çıkmamışız uykuluyuz belki giyincez vs. Bizim odadan ne işin var yani.. Valla dedi oluyorum bazen bi geliyo gece 4 e kadar telefonda konuşuyor ergen gibi saatlercw telle oynuyor
Son düzenleme: