• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

Genel olarak konuştum zaten haklı olmayan bır cok ınsan var fesatca hareket edıp kocasını öpen annesınden kıskanan gelını gördum ben kocasının annesıne pis dıyen benım annem daha temız diyen .Senın kolun dakı bılezık tenınden dolsyı kararıyo benım annemın tenı bılezıgı bıle parlatıyo dıyen ne adı gelin gördu bu gözler .Su istendı dıye kocasının önunde kardeslerıne gulen ıyı rolu yapan mutfa gecınce suratını sekılden sekıld sokup bır hayvana su verır gıbı su veren gelın gördu bu gözler ,kocası babasıyla konusuyo diye hadı gıdelım diye bır an önce ordan uzaklastıran ,evıne meyve göturulmeye gıdılınce evde oldugu halde defalarca kapıyı acmayan gelın gördu bu gözler ,kaynana hastalıktan sürünürken eve gecmıs olsuna bıle gelmeyen gelın gördu bu gözler daha sayayım mı sebep ne kuskamclık kocasını kendıne ve kendı aılesıne cevırme yapılan zerre kötulaf söz ,rahatsız etme yok .O yüzden evlat yetıstırırken paylaşmayı da öğretın kocalar bır mal yada esya degıldır ki sadece sızın olsun onu doguran buyuten bır aılesı de var.( herkesın kendıne göre bır derdı var sızınde haklılıgınız vardır elbet )

yazdıklarınızdan ya görümcesiniz ya kv. insanları öncelikle rahat bırakın derim. gelin bunları yaparken kocası görmüyor mu? yaşadıklarımdan sonra eşimin ailesi ne dirime gelsin ne ölüme. Bende onlara aynı şekilde. onlar bana kan kusturdular adeta, ama onlara sorsan hiçbirşey yapmamışlardır. hırsız çaldım der mi hiç. o hesap. Ben nasıl ki kimseye karışmıyorum kimse de bana karışamaz. şuanda şikayetlendiğiniz kişi emin olun sizi düşünmüyordur bile. meyve götürmüşler kapıyı açmamış, kv hasta olmuş gelin gitmemiş. şu durumda bende gitmem. Allah yukarıda. onlara da sorsan gelin gelmedi olur. çok ta tın. Haa evladım olursa, o benim malım olmaz. fikirlerine saygı duyarım. dünyaya bir kere geliyoruz. kiminle nasıl isterse öyle yaşar. Ya birde kocasını fesatça öpen demişsiniz ya en çok buna nasıl karar verdiniz merak ettim. öpen kişinin duygularını kendisi bilmiyor kocası bilmiyor siz mi biliyorsunuz.

Adamı doldurmak nasıl oluyor?
Madem dolduruşa gelebiliyor sadece karısına has değildir herhalde
Anası da bacısı da pekala doldurabilir
Hatta beraber geçmişleri daha çok olduğundan onlar daha kolay doldurabilir

Yarın eşimin tek izin günü ve biz öğlene kadar uyuyup sonrada gezmeye çıkıyoruz.
Kayınvalidem 1 saat önce eşimi arayıp müsait misiniz bile demeden ben size geliyorum siz de kalacağım deyip kapattı ve halq gelmedi saat 1.
Eşim bile böyle emrivaki olmaz dedi..
Yqni önceden haber verse tmm da cidden ilginç.. Merak ediyorum sz olsanz npardnz? Normal mi szce?

Şimdi geldi arkadaşının evndeymş arkadsşına kendini bize bıraktırmış öylesine yani gelmş
Esinizde kizdigina gore siz hic muhatap olmayin bence. Kotu olmayin. Esiniz gereken cevabi verecektir.

Kovun gitsin. Ne işi var oğlunun evinde.

O kadın 9 ay karnında taşımış, uyumamış yıllarca , hayatının merkezinde evladı olmuş. Yeri gelmiş saçını taramamış , kimseyle görüşmemiş, yememiş ona yedirmiş. Ama oğlu gün gelip evlenmiş. Ve bu anne oğlunun evine gidebilmek, altı üstü bir gece kalabilmek için önceden randevu almalıymış. Bu kadar yüreği dar olmayın lütfen.

Ağzınıza sağlık, içimdekileri dile getirdiniz. Çok üzülüyorum ya, ne kadar tahammülsüz bir toplum olmuşuz böyle..

Zaten beni çok sever ben de onu seviyorum
Belki sizi gerçekten sevdiği ve onu da sevdiğinizi bildiği için böyle rahatlıkla geliyordur, arkasından bu şekilde düşündüğünüzü ve konuştuğunuzu bilse ne kadar üzülür.. İzin gününüzü düşünemedi diye forumlarda malzeme yapmaya değer miydi sizce??

Genel olarak konuştum zaten haklı olmayan bır cok ınsan var fesatca hareket edıp kocasını öpen annesınden kıskanan gelını gördum ben kocasının annesıne pis dıyen benım annem daha temız diyen .Senın kolun dakı bılezık tenınden dolsyı kararıyo benım annemın tenı bılezıgı bıle parlatıyo dıyen ne adı gelin gördu bu gözler .Su istendı dıye kocasının önunde kardeslerıne gulen ıyı rolu yapan mutfa gecınce suratını sekılden sekıld sokup bır hayvana su verır gıbı su veren gelın gördu bu gözler ,kocası babasıyla konusuyo diye hadı gıdelım diye bır an önce ordan uzaklastıran ,evıne meyve göturulmeye gıdılınce evde oldugu halde defalarca kapıyı acmayan gelın gördu bu gözler ,kaynana hastalıktan sürünürken eve gecmıs olsuna bıle gelmeyen gelın gördu bu gözler daha sayayım mı sebep ne kuskamclık kocasını kendıne ve kendı aılesıne cevırme yapılan zerre kötulaf söz ,rahatsız etme yok .O yüzden evlat yetıstırırken paylaşmayı da öğretın kocalar bır mal yada esya degıldır ki sadece sızın olsun onu doguran buyuten bır aılesı de var.( herkesın kendıne göre bır derdı var sızınde haklılıgınız vardır elbet )
Gerçekten bu kadar kusursuz musunuz?Hangi insan evladı geçmiş olsuna gitmez?Şu şekilde gitmez söyleyeyim.Benim görümcem doğum yaptı açıp gözün aydın demedim yada yok mevlüttür, altı ay kınasıdır, doğum günüdür bunlara sırf yalandan eşime söyleyip davet etmiş insandır kendisi.Ben eşimin hatrı için doğumdan önce onu evime davet edip suç onda olmasına rağmen özür dilemiş insanım.Eşim mevlüt harici bana söylemedi bile neden çünkü kardeşini biliyor,söylese bile benim gitmeyeceğini biliyordu.Çünkü insanların güzel günlerini mahvetme gibi bir huyum yoktur ama onların var.Ben demedim diye hayırlı olmadı mı sanki yada o günler güzel geçmedi mi?Beni sevmeyen insanlarla bir arada bulunmak gibi bir zorunluluğum yok kimse çocuk değil bunu anlamasın.Kimse arkadan iş çevirip salak yerine koymasın gelinleri yoksa gerçekten el olur ha kimin umrunda olur kiminin olmaz.El muamelesi yapan o muameleyi görür bu kaçınılmaz...Suç gelinde olsa eşi kör mü bu derece birini kim görmezden gelir lütfen.

Konu nerelere gitmiş gerçkten şaşkınım

Nasıl geçti, gitti mi kayınvalide ?
Evi uzaksa belki kendisini bırakanlara ayıp olmasın diye oğlum yakın ona giderim demiştir.
Ben olsam biz haftasonu geç kalkıyoruz, erken uyanırsan kahvaltılıklar burada derdim. Bu kadar yakınlık varsa ayıp olmaz diye düşünüyorum.

Evi uzaksa belki kendisini bırakanlara ayıp olmasın diye oğlum yakın ona giderim demiştir.
Ben olsam biz haftasonu geç kalkıyoruz, erken uyanırsan kahvaltılıklar burada derdim. Bu kadar yakınlık varsa ayıp olmaz diye düşünüyorum.

Çayı demlemiş dolapta kıyma vardı onu çıkarmış öğlen uyandık o da beklemiş kıymlı yumurta istedi onu yaptım bişey demedim rahat olduğunu bldiğim için kendisini yapar zaten diye birgün yine bzde kaldı bi baktım yatak odasnda tek tek çkmecelerde bişey arıyor krem arıyormuş.. Neysesonra öğlen 3 gibi eşim hazırlan dedi giyindim hadi anne bi bugün tatilim evde oturmayalım dışarı çıkıp gezeceğz dedi arabada giderken kynanam sz bni dolmuşa bndirin dedi gitti dükkanı var da dükkana gitti gnelde bıraktrrdı ama hayret ettim bnde evi dolmuşla 20 arabyla on dk bzden. Gitme gel gezelim beraber dedim yok gideyim dükkana dedi

Bir şey demedim uyanırsan kahvaltılıklar prda filan diye rahat çünkü yapar zaten bi kere bzde kalmıştı yine bi baktım yatak odasnda çkmecelerde bişiyleer arıyor ne arıyorsun dedim krem dedi ilgnç ya..
Eşim yatakta uzsnıyor bn de lvaboya gtmştim yatağa oturmuş bzim odada saçlarını tarıyordu yine

Bir şey demedim uyanırsan kahvaltılıklar prda filan diye rahat çünkü yapar zaten bi kere bzde kalmıştı yine bi baktım yatak odasnda çkmecelerde bişiyleer arıyor ne arıyorsun dedim krem dedi ilgnç ya..
Eşim yatakta uzsnıyor bn de lvaboya gtmştim yatağa oturmuş bzim odada saçlarını tarıyordu yine

Kayınvaliden rahatmış ama zararsız birine benziyor. En azından gününüz ziyan olmamış, gezmenizi yapmışsınız, buna sevindim.

9 ay karnımda taşıdım, hastalanınca başında bekledim, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim diyen, bu yüzden gece 12 de emrivaki yaparak, çocuğunun evine gitmeyi kendine hak gören analar doğurmasın. Doğurdunuz, büyüttünüz diye o çocuğun üstünde her türlü hakka sahip değilsiniz. Gece 12 de durup dururken, habersiz birinin evine gidilmez. Bunun anne veya baba olmakla ilgisi yok. Bu bir görgü kuralıdır.

Tabi canım 9 ay neden taşıdı karnında!!ilerisi için yatırım!!vah erken Doğum yaptım 9 ay bile taşıyamadım karnımda.neyse ilerde haddimi bilirim.amaaa 9 ay karnında taşıyıp yemeyip yedirenler,giymeyip giydirenler,gece sabahlara kadar başında bekleyenler hadi yine iyisiniz.ilerde kambur gibi binin evladınızın sırtına.yapışınnn!!yahu bu değildir annelik.zaten sen o çocuğu dünyaya getirmeye karar veriyorsan bütün bınları yapmak zorundasın.dahası bir birey olarak çocuğuna ve ailesine saygı duymak zorundasın!!çok haklısın arkadaşım emrivaki yapması da hiç hoş değil,sınırını bilmemesi de,saygısızlık edip müsait olup olmadığınızı dahi sormadan gecenin o saatinde keyfi gelmesi de hoş değil.

9 ay karnımda taşıdım, hastalanınca başında bekledim, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim diyen, bu yüzden gece 12 de emrivaki yaparak, çocuğunun evine gitmeyi kendine hak gören analar doğurmasın. Doğurdunuz, büyüttünüz diye o çocuğun üstünde her türlü hakka sahip değilsiniz. Gece 12 de durup dururken, habersiz birinin evine gidilmez. Bunun anne veya baba olmakla ilgisi yok. Bu bir görgü kuralıdır.
Ayy yok lütfen ne kadan kötüsünüz olur mu hiç öyle şey ben böyle emrivakilerin altında oğlumun canına minnet ee bende seni takmıyorum bak mesajı vermek en azından benimki yaptığı zaman niyetini anlıyorum surat asmanın hiç muhatap olmamanın üstüne inatla gelio kaldığı zaman diyorumki beni takmamasından

ne kadar abartmışsınız ya buraya konu açacak kadar. 3 günlük dünyayı böyle saçma sebepler yüzünden kendinize dar ediyorsunuz. sanki kadın her gün gece 12'de çat kapı size geliyor. pardon ama kocanızın annesi o kadın. her zaman rahatınızı bozan biri değilse ne can sıkmaya ne de başkasını üzmeye değer. bu kadar abartılmamalı bazı şeyler...

Back
X