- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Genel olarak konuştum zaten haklı olmayan bır cok ınsan var fesatca hareket edıp kocasını öpen annesınden kıskanan gelını gördum ben kocasının annesıne pis dıyen benım annem daha temız diyen .Senın kolun dakı bılezık tenınden dolsyı kararıyo benım annemın tenı bılezıgı bıle parlatıyo dıyen ne adı gelin gördu bu gözler .Su istendı dıye kocasının önunde kardeslerıne gulen ıyı rolu yapan mutfa gecınce suratını sekılden sekıld sokup bır hayvana su verır gıbı su veren gelın gördu bu gözler ,kocası babasıyla konusuyo diye hadı gıdelım diye bır an önce ordan uzaklastıran ,evıne meyve göturulmeye gıdılınce evde oldugu halde defalarca kapıyı acmayan gelın gördu bu gözler ,kaynana hastalıktan sürünürken eve gecmıs olsuna bıle gelmeyen gelın gördu bu gözler daha sayayım mı sebep ne kuskamclık kocasını kendıne ve kendı aılesıne cevırme yapılan zerre kötulaf söz ,rahatsız etme yok .O yüzden evlat yetıstırırken paylaşmayı da öğretın kocalar bır mal yada esya degıldır ki sadece sızın olsun onu doguran buyuten bır aılesı de var.( herkesın kendıne göre bır derdı var sızınde haklılıgınız vardır elbet )
yazdıklarınızdan ya görümcesiniz ya kv. insanları öncelikle rahat bırakın derim. gelin bunları yaparken kocası görmüyor mu? yaşadıklarımdan sonra eşimin ailesi ne dirime gelsin ne ölüme. Bende onlara aynı şekilde. onlar bana kan kusturdular adeta, ama onlara sorsan hiçbirşey yapmamışlardır. hırsız çaldım der mi hiç. o hesap. Ben nasıl ki kimseye karışmıyorum kimse de bana karışamaz. şuanda şikayetlendiğiniz kişi emin olun sizi düşünmüyordur bile. meyve götürmüşler kapıyı açmamış, kv hasta olmuş gelin gitmemiş. şu durumda bende gitmem. Allah yukarıda. onlara da sorsan gelin gelmedi olur. çok ta tın. Haa evladım olursa, o benim malım olmaz. fikirlerine saygı duyarım. dünyaya bir kere geliyoruz. kiminle nasıl isterse öyle yaşar. Ya birde kocasını fesatça öpen demişsiniz ya en çok buna nasıl karar verdiniz merak ettim. öpen kişinin duygularını kendisi bilmiyor kocası bilmiyor siz mi biliyorsunuz.