• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

Yarın eşimin tek izin günü ve biz öğlene kadar uyuyup sonrada gezmeye çıkıyoruz.
Kayınvalidem 1 saat önce eşimi arayıp müsait misiniz bile demeden ben size geliyorum siz de kalacağım deyip kapattı ve halq gelmedi saat 1.
Eşim bile böyle emrivaki olmaz dedi..
Yqni önceden haber verse tmm da cidden ilginç.. Merak ediyorum sz olsanz npardnz? Normal mi szce?

Şimdi geldi arkadaşının evndeymş arkadsşına kendini bize bıraktırmış öylesine yani gelmş
Büyük ihtimalle bi sıkıntısı vardır ve oğlunun yanında olası gelmiştir. Eh gece habersiz gelmesi bencillik mi evet. Ama kayınvalide bekarsa konuşacak kimsesi olmamış olabilir. Benim başıma gelse önce banyoya kendimi beş dakika kapatır sinirimi atar, sonra içeri gider annem napıyosun bi sıkıntın mı var diye sorardım. Dostluk önemli. Sürekli tekrarlamadığı sürece sorun yok.

Büyük ihtimalle bi sıkıntısı vardır ve oğlunun yanında olası gelmiştir. Eh gece habersiz gelmesi bencillik mi evet. Ama kayınvalide bekarsa konuşacak kimsesi olmamış olabilir. Benim başıma gelse önce banyoya kendimi beş dakika kapatır sinirimi atar, sonra içeri gider annem napıyosun bi sıkıntın mı var diye sorardım. Dostluk önemli. Sürekli tekrarlamadığı sürece sorun yok.
Zaten bi sıkıntı olmadı da doluu arkadaşı vardır kaynanamın bi sıkıntısı da yoktu gerçkten Zaten oğluyla arası uzak yani öyle pek çok samimi ana oğul değiller eşim gelince hoşgeldin deyip ayağa bile kalkıp öpüp yüzüne bakmadı yani

9 ay karnımda taşıdım, hastalanınca başında bekledim, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim diyen, bu yüzden gece 12 de emrivaki yaparak, çocuğunun evine gitmeyi kendine hak gören analar doğurmasın. Doğurdunuz, büyüttünüz diye o çocuğun üstünde her türlü hakka sahip değilsiniz. Gece 12 de durup dururken, habersiz birinin evine gidilmez. Bunun anne veya baba olmakla ilgisi yok. Bu bir görgü kuralıdır.

Sabah bi de bayadır gelmedim ondan bi gelip kalayım dedim dedi ya bi de dolapta paketteki kıymayı bz yemiyceğimz hlde hiç ymk mi ypcan bununla bile demeden çıkartmış bana bundan kıymalı yumurta yap dedi. Yani ben lokma sayıp yiyecek esirgeyecek biri asla değilim sadece herşeyde bi düşünceszlk var

Tabi canım 9 ay neden taşıdı karnında!!ilerisi için yatırım!!vah erken Doğum yaptım 9 ay bile taşıyamadım karnımda.neyse ilerde haddimi bilirim.amaaa 9 ay karnında taşıyıp yemeyip yedirenler,giymeyip giydirenler,gece sabahlara kadar başında bekleyenler hadi yine iyisiniz.ilerde kambur gibi binin evladınızın sırtına.yapışınnn!!yahu bu değildir annelik.zaten sen o çocuğu dünyaya getirmeye karar veriyorsan bütün bınları yapmak zorundasın.dahası bir birey olarak çocuğuna ve ailesine saygı duymak zorundasın!!çok haklısın arkadaşım emrivaki yapması da hiç hoş değil,sınırını bilmemesi de,saygısızlık edip müsait olup olmadığınızı dahi sormadan gecenin o saatinde keyfi gelmesi de hoş değil.

O da birşey mi her yanına gttiğimzde para istiyor yalvarır gibi valla yok billa yok diyip espri yaptığını sanıp dolu para alıp sigara aldrıp yemek ısmarlattırıyor..
Bi oğlu eve hiç gelmiyor kötü inssnlarla naptığı belli değl bi oğlu evlncek nerden para yetirsem derdinde onuda umruna takmıyıp ondanda para istiyor 4 milyar kredi çektik dükkan açtı o dükkanıda bi gdiyo bi gtmiyo böle biri

9 ay karnımda taşıdım, hastalanınca başında bekledim, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim diyen, bu yüzden gece 12 de emrivaki yaparak, çocuğunun evine gitmeyi kendine hak gören analar doğurmasın. Doğurdunuz, büyüttünüz diye o çocuğun üstünde her türlü hakka sahip değilsiniz. Gece 12 de durup dururken, habersiz birinin evine gidilmez. Bunun anne veya baba olmakla ilgisi yok. Bu bir görgü kuralıdır.
Anneliğime laf edeceksiniz diye ne kadar da çok yazmışsınız. Hayır üşenmiyorsunuz da. Boş Vakit çok sanırım

Yarın eşimin tek izin günü ve biz öğlene kadar uyuyup sonrada gezmeye çıkıyoruz.
Kayınvalidem 1 saat önce eşimi arayıp müsait misiniz bile demeden ben size geliyorum siz de kalacağım deyip kapattı ve halq gelmedi saat 1.
Eşim bile böyle emrivaki olmaz dedi..
Yqni önceden haber verse tmm da cidden ilginç.. Merak ediyorum sz olsanz npardnz? Normal mi szce?

Şimdi geldi arkadaşının evndeymş arkadsşına kendini bize bıraktırmış öylesine yani gelmş

Yarina sabah kapiya damlayadabilir.

Tabi canım 9 ay neden taşıdı karnında!!ilerisi için yatırım!!vah erken Doğum yaptım 9 ay bile taşıyamadım karnımda.neyse ilerde haddimi bilirim.amaaa 9 ay karnında taşıyıp yemeyip yedirenler,giymeyip giydirenler,gece sabahlara kadar başında bekleyenler hadi yine iyisiniz.ilerde kambur gibi binin evladınızın sırtına.yapışınnn!!yahu bu değildir annelik.zaten sen o çocuğu dünyaya getirmeye karar veriyorsan bütün bınları yapmak zorundasın.dahası bir birey olarak çocuğuna ve ailesine saygı duymak zorundasın!!çok haklısın arkadaşım emrivaki yapması da hiç hoş değil,sınırını bilmemesi de,saygısızlık edip müsait olup olmadığınızı dahi sormadan gecenin o saatinde keyfi gelmesi de hoş değil.
:)) bu ne kin böyle yahu. Bu kadar nefret, öfke size zarar.
Ayrıca kv haber verip gelmiş.

Sizinki gene aramis.benim ki ustumde oturuyor. Gecen 12 yi ceyrek geciyordu oturmaya gelmis gece. Normalde 11 de gelirdi :silah: kaynanalar biraz garip en azindan esiniz olayin farkinda.

:)) bu ne kin böyle yahu. Bu kadar nefret, öfke size zarar.
Ayrıca kv haber verip gelmiş.
A evet lütfedip haber vermiş!:)gecenin bi yarısı.çekirdek aile sınırları vardır.hastalık,ölüm,kaza vb durumlar dışında kimse bu sınırları keyfi aşmamalı.ben yanlış bir zihniyetten bahsettim.benn 9 ay karnımda taşıdımmm!zihniyeti.taşımasaydın dünyaya gelmeye o çocuk mu karar verdi.sen karar verdin getirdin.bütün bunları yapmak zorundasın.benim tavrım bu biraz net ve sert anlatırım..kişi karşı tarafta,kendisinde olan özelliklerden rahatsız olur.yani anlatımımdan kin nefret öfke gibi şeyler çıkarmışsınız kendiniz de var sanırım ki!bunlar bana çok uzak kavramlar

Hiç kimse o saatte boşuna gelmek istemez. Bu kayınvalide olduğu için size batmış. Komşumuz gece 2 de kapıyı çaldı girdi kimse ses çıkarmadı. Sonra öğrendik ki maddi durumu çok kötü olmuş saklamış 1 bardak su için gelmiş. Kıyamam ben ona. Kayınvalidenizin de eminim ki bir sorunu vardır

Anneliğime laf edeceksiniz diye ne kadar da çok yazmışsınız. Hayır üşenmiyorsunuz da. Boş Vakit çok sanırım

Ben sizden alıntı yaparak yazmadım. Genel olarak böyle düşünen tüm annelere yazdım. Ama koskoca sitede mesajıma içerlenen tek siz oldunuz. Nedenini merak ettim. Yarası olan gocunur sözü ile ilgili olabilir mi ?

Sabah bi de bayadır gelmedim ondan bi gelip kalayım dedim dedi ya bi de dolapta paketteki kıymayı bz yemiyceğimz hlde hiç ymk mi ypcan bununla bile demeden çıkartmış bana bundan kıymalı yumurta yap dedi. Yani ben lokma sayıp yiyecek esirgeyecek biri asla değilim sadece herşeyde bi düşünceszlk var
o zaman haftaya gelmemesini temenni ediyoruz :) çok takılmayın dert olur içinize.

Gelebilir ne var bunda. Benim annem istediği zaman çıkar gelir eşim de memnun olur. Bir gün de 12 ye kadar uyumazsanız bişey olmaz sanırım. Yani sürekli yapıyorsa sorun da sürekli olan bir şey değilse bir sorun göremedim.

Boyle konulari gorunce kayinvalidemi bi kez daha seviyorum. Bazen ogle 1 e kadar yatardik arayinca uykulu uykulu sesimizi anlayip direk aman yatin uyandirdimmi derdi ardindan kapatirdi.

Kotu bi insan oldugundan yaptigini sanmiyorum ayrica, dusuncesizlik etmis sadece musait olup olmadiginizi bari sorabilirdi.

Back
X