Saatinizin markası ne?

benim sattlerimde belonni marka
kırmızı olan 6 sene önce sevgilim almıştı
diğeride 45 tl

bide bu ikisini almak istiyorum

netten yeni aldım.beğenecekmisiniz bakalım.önümüzdeki hafta gelecek kargoyla LEVIS

bir saatçiden almıştık babamla 2005 senesinde 20 liraya almıştım hayla kullanıyorum markası yok :roflol:sengözlerimebaksanab

millete bak sevgilileri kocaları ....ohhhh ne ala..bizde kendimiz alalım(

saatime iki gün önce tekrar kavuştum opuyorumnanaktan

ayar düğmesi düşmüştü saatimin daha alalı 5 -6 ay olmuşken..

neyse bana bir sürü sorun çıkardılar ve neredeyse 2 ay sonra saatimi verdiler.. klava:

garanti kapsamında değil diyerek saati öylece yollamışlardı bende işlem başlatacağımı söyledim ve bana yazılı olarak da ıspatlamaları gerektiiğni söyleyince

yani sert çıkınca tekrar saate bakma gereği duydular sengözlerimebaksanab

saatimi çok seviyorum eşim doğum günümde almıştı..zemuszemus

işte saatim...

Eklentiler

• $YCS488G_en_ucuz_swatch_saat_xmlseries_ycs488g_976.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 169
Bu da benim yeni saatim arkadaşlar.Genelde gece özel bir mekana gittiğm zaman takıyorum 750$ verdim bu saate.Bir de bu modelın iç deseni farklı metalık grisi var onu daha uyguna aldım,onu da klasık gunduzlerı takıyorum.Saat benim için her şey.Sadece Guess alıyorum diğer modelleri beğenmiyorum pek.

Eklentiler

• $14676146_339.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
ucuzmuşşşş-tatlicadiarzu-

fotolarını yükleyemedim bi ara yüklerim
guess var sarı taşlı 700 tl
tommy hılfıger tommy renleri mavi kırmızı beyaz570 tl
tissot sarı ince olanlardan 850tl
esprit mor 200tl
swatch beyaz taşlı 200 tl okadar baska yok gc nin bi saatti var şimdi beğendiğim onsan alıcam ama 1400 fiyatı bakalım.....

işte geldi nihayet saatim.fiyatı 250 $

Son düzenleme:
genelde swatch tercihim..
en son eşimin aldığı swacth,ımda bu...

fiyatıda snırım 160 civarı idi..tam bilmiyorum ama:)

saatinin başına gelenlere üzüldüm çünki aynından bendede var,ve ne tesadüfki eşimde bana doğumgünümde almıştı..hatta eklemiştim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…