Saatinizin markası ne?

bende tommy hilfiger kullanıyorum 3.5 sene önce 250 tl ye almıştım.resmini ekleyemiyorum.Hem klasık hem spor şık bir saat.inanılmas beğenerek almıştım.Pili bile bitmedi.:)

36 bin tl lik hediye alan bir patronun verdiği maaşı merak ettim doğrusu

yıllardır swatch kullanırım çok memnunumzemuszemus

dıesel marka ve fossil marka saatlerim ..
siyah deri kayışlı spor olan modelini kullanıyorum dıesel 'in..
fossil in de kırmızı deri kayışlı, kalp animasyonlu,spor saatini ,çok memnunum her ikisinden de ..

Son düzenleme:
guess, dkny bi de swatch hediyem var. en çok guess'i seviyorum aralarında. yeni modellerinde de bi tanesini çok beğendim bulursam resim koyucam

3 tane Fossil marka saatim var bi tanede Esprit...
Saatlerimin markasindan cok memnunun Esprit saati alali neredeyse 4 sene olacak ama pilli hayla bitmedi....Fossil saatlerimde öyle yillardir kulaniyorum hayla pillerini degistirmedim...

2008 girerken eşim ozaman sevgilimdi yeni yıl hediyesi almıştı lacoste marka fiyatı 350 tl ydi sanırım

maşallah %95lik bi kısım 300-500den aşağı saat kullanmıyorohaoldumsmile

benim saatim çoktur ama hepsi 30-40 lira arası değişiyor, markaları ya collezione ya da sağda solda takıcılarda beğendiğim markasız şeyler.. her kıyafete farklı saat takmayı seviyorum, çanta ve saat uyumu da hoşuma gidiyor :lepi:

herkes güle güle kullansın saatlariniolumunekankayizsmile

buda kocişimim yıldönümü hediyesi .........internetten çok beğenmiştim oda bana süpriz yaptı........CERUTTI 1881 MARKASIhihoyyyt

Eklentiler

• $100_2746.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $100_2747.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…