Saatinizin markası ne?

benim gibi saat delileri varmış burda.şimdi foto ekleyemem ama;
2 tane swatch,
2 esprit,
2 polo,
1 rolex(en çok bunu takıyorum bu aralar)
şu an aklıma gelenler bunlar belki daha vardır.

bunu yazmışım daha önce ama eklemeden edemedim şimdi görünce,rolex im çakma arkadaşlar onu alabilecek kadar zengin değilim malesefpatronumda hediye etmiyor:84 nasıl patron yaa ciddi mi bunu yazan arkadaş,kaç para maaş veriyor ki patronun böyle hediye alıyor

bu da benim saatim...y-london...daha doğrusu benim saatim olacak.markafoni den sipariş ettim dün... 3/1 i faiyatına hem de...........

Son düzenleme:
ben guess kullanıyorum..bana göre en şık saatleri guess çıkarıyo..saatte favorim guess o yüzden..modeli silver5'in saatine benziyo, o renklerde ve aynen öyle taşları var..fiyatı 200 küsurdu..

büyük saatlere bayılırım:))) fiyatı 378

Eklentiler

• $44566259_fossil-ffs4435.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 86
ben guess kullanıyorum ve çok memmnunum takılarımlada uyuyor.

fossil,esprit var markalı olarak
y-london kileri çok beğeniyorum ama beğendiklerim ben bakana kadar bitmiş oluyor.markafoni,trendyola falan sürekli çıkıyor..yoksa alcam 2-3 tane valla

kizlar hepinizin saati cok guzel, ben amerikada yasiyorum fiyatlar turkiyede cok pahaliymis, burda fossil, guess tommy kenneth cole un saatleri daha uygun, zaten internetten turkiyeye satis yapiyorum, istediginiz bir model varsa bana bildirim burdaki fiyatina bakayim:)

yaaa resim nasil ekleniyor?

ben bir saat bağımlısıyım,bütçem elverdikçe koleksiyonuma yeni saatler ekliyorum.

2 Toy Watch,1 Moschino,2 Swatch ve bir tane de Venedik'ten aldığım murrano camlı markasız bir saatim var.
Şu aralar Nixon'ın pembe bir saati var,çok beğendim,sanırım alacağım

Benm de bi Guess saatim var bileklik gibi üzerinde ayakkabı,çanta gibi küçük küçük aksesuarlarda var 4 yıl önce falan 250 dolara almştım.Ya kızlar ben bi de bugün Trendyol'da bi saat gördüm hoşuma gitti ama emin olamadım fiyatı baya uygun baksanıza bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…