Valla dun bitane icdim bugunde icdim strese grnce daha kotu oluyorum.Dayan kelle paca corbasi ic cikinca :)) agrim olacak acim var veya ameliyat oldum psikolojisinden cik kernege git dondurma yesigara ben 3aydir biraktim canim cekiyor icmiuorum icmem cok cektim olana kadar ameliyat o etlerden nefes alamiuodum hem konkalari sisiriyobi dahami ameliyat olak :) bosver aklina gelince biseylr atostirirsin simdi aneztezi sigara canini cektiriyor slnra tiksinirsin bi sure
Kemik suyu ic bacim cabuk iyiles kiraz yapragi saricaz daha :)) icme dayan serum daki sana yeter evde agrin olmayacak agri yok kemik kirmiyolar artik piezzoysa 3.gun is basi yapan var odemin olabilirazicik gecer o da 6.gune yuzunde ne vrsa iniyoValla dun bitane icdim bugunde icdim strese grnce daha kotu oluyorum.
Kelleden nefret ederim
He valla gidip yicem az daha cenemi oynatam
Eve geldim inadima kombe yapmislar icini yedimKemik suyu ic bacim cabuk iyiles kiraz yapragi saricaz daha :)) icme dayan serum daki sana yeter evde agrin olmayacak agri yok kemik kirmiyolar artik piezzoysa 3.gun is basi yapan var odemin olabilirazicik gecer o da 6.gune yuzunde ne vrsa iniyo
Suyla nasil yikadin burnunu sadece ucunami sıktın yoksa icine kadarmi.Kemik suyu ic bacim cabuk iyiles kiraz yapragi saricaz daha :)) icme dayan serum daki sana yeter evde agrin olmayacak agri yok kemik kirmiyolar artik piezzoysa 3.gun is basi yapan var odemin olabilirazicik gecer o da 6.gune yuzunde ne vrsa iniyo
Cok tesekkur ederim tamponlarim sali gunu cikicak daha 5 gunum var.Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde bugün 5. günüm ilk gün buz kompleksi yapamadığından ertesi gün ciddi siskinliklerim oldu. Tek yapmam gereken oturur şekilde uyumaya alışık olman gerekicek ağzın kuruduğu için bol bol su yeşil çay tüket ve yemek yemeye çalış en azından yumuşak şeyler. Tamponların çıkana kadar bu süreç daha sonrasında normal yaşantına devam edebilirsin Tamponlarin ciktimtan sonra sana deniz suyu vericek surekli burnunu bununla yıkayacaksın tabi en önemlisi grip olmamaya gayret göster
Tekrar geçmiş olsun iyi istirahatler..
Benim spreyim burundan sıkınca hemen Boğaz’a iniyordu yani bütün burun içi temizleniyordu spreyi doktoruna sor şimdi kullan derse al kullan bence ben ameliyattan sonra bitene kadar kullandımTampon var
Temizlemem icin su verdi enjektore cekip temizliyorm ama sadece hafif burnumun ucundan cok az sıkıyorum. Sprey vermedi enjektorle sktigim icin ucundan azcik yapiyorum
Yalnismi yapiyorum acaba
Illiadin sprey verdi eczaci tampon cikdikdan sonra kullan dedi
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar sonunda cesaretimi toplayip ameliyatimi oldum hala hastanedeyim yaklasik 20 saat gecdi ustunden.
Eve gecicem birkac saat sonra
Bu surecte odemleri morluklari daha cabuk kaybolmasi icin neler yaptiginizi soylermisiniz
Neler icip neler yediniz mesela.
Doktorum bugun yok sehir disinda. Ameliyattan sonra ufak tefek bisiler soyledi ama anestezinin etkisindeydim zaten anlamadim
Sadece dikis yerlerini kabuklandirmamami surekli krem surmemi soyledi
Tek istedigim iyi bakman dedi.
Tum onerilerinize ihtiyacim var
Bana sprey illiadin yazmis ama onu tampon cikdikdan sonra kullanicakmisim. Buyuk cam bi sisede okyanus suyu gbi bisi vermis o zaman bende tum icine kadar sıkayim. Ama zonkluyoBenim spreyim burundan sıkınca hemen Boğaz’a iniyordu yani bütün burun içi temizleniyordu spreyi doktoruna sor şimdi kullan derse al kullan bence ben ameliyattan sonra bitene kadar kullandım
Saol canim insallah guzel bi sonuc olur. Ucunun kalkikligini begendim suan baska bisiy goremiyorum zatenÇok geçmiş olsun canım.
Neler yapman konusunda ben de bilgisizim ve yakında ben de ameliyat olcam biliyorsun.
Umarım bir an önce iyilesirsin.
Çok acı ya da ağrın var mı onu merak ediyorum ve istediğin gibi oldu mu sonuç?
Gerçi daha çok yeni ama umarım çok güzel bir sonuç olur senin için.
Konunu ve önerileri takip ediyor olcam.
Sterimar kullandım ben acayip birşeydi bitene kadar canım çıktıBana sprey illiadin yazmis ama onu tampon cikdikdan sonra kullanicakmisim. Buyuk cam bi sisede okyanus suyu gbi bisi vermis o zaman bende tum icine kadar sıkayim. Ama zonkluyo
Adi nedir senin spreyin
Acitiyormuydu peki benmki gbiSterimar kullandım ben acayip birşeydi bitene kadar canım çıktı
Hayır sıfır acı fakat birden genizden aktığı için midem bulanıyorduAcitiyormuydu peki benmki gbi
Aklimda kalsin druma danisayim sırıngayla cok zorr
Icine kuzum tamponun ucundaki delikten yavasca sık,tampon cikmasini kolaylastiricak icinin iyi olmasiSuyla nasil yikadin burnunu sadece ucunami sıktın yoksa icine kadarmi.
Ben yanlislikla icine sıktım burnum zonkladi
Tamponum gorunmuyor ki hic bsiy goremiyorumIcine kuzum tamponun ucundaki delikten yavasca sık,tampon cikmasini kolaylastiricak icinin iyi olmasitampon cikinca rahatlican az kaldi icine sık korkma
Tamponu göremezsin çok geride ve tampon uzun bayaTamponum gorunmuyor ki hic bsiy goremiyorum
Cikinca aciyormuTamponu göremezsin çok geride ve tampon uzun baya
Bana sprey illiadin yazmis ama onu tampon cikdikdan sonra kullanicakmisim. Buyuk cam bi sisede okyanus suyu gbi bisi vermis o zaman bende tum icine kadar sıkayim. Ama zonkluyo
Adi nedir senin spreyin
Cok tesekkur ederim tamponlarim sali gunu cikicak daha 5 gunum var.
Burnumu nasil temizlicem tampon oldugu bu surecte anlatirmisin sende daha cok yeni olmussun
Sabah akşam kullandım yanlış hatırlamıyorsam eğer acıma değilde burundan büyük birşey çıkıyor gibiydi spreyin çok etkili olduğunu düşünüyorum içindeki kuru kanları temizliyor bayaCikinca aciyormusoyledigin spreyi sordum doktoruma kullanabilirsin dedi bugun alip onu kullancam.
Ne sıklıkta kullanmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?