Cok kanamam var ici kan dolu bana izolisyon su vermis buyuk cam bi sise enjektorle cekip burnuma sıkmam icin ama bu zor oluyorTampon olduğundan temizlemekte zorlanirsin en azından ben temizleyemedim. Vermiş olduğu spreyi mutlaka tamponlardan sonra kullan ve mecbur hissetmedigin zaman kullanmani tavsiye etmiyorum zaten deniz suyu vericek doktorun o gayet burun içini temizliyo ayni zamanda da tikanikligini aciyo.
KKB yada pilastik cerrah senin tercihin kim oldu Resim paylaşır mısın?
Benm kanamam durmuyorr kiSabah akşam kullandım yanlış hatırlamıyorsam eğer acıma değilde burundan büyük birşey çıkıyor gibiydi spreyin çok etkili olduğunu düşünüyorum içindeki kuru kanları temizliyor baya
Siz yine temizleyin eğer durmazsa doktorunuzla konuşun bence birBenm kanamam durmuyorr ki
O spreyi bulamamis esim hicbi yerde farkli bi deniz suyu almis
Benim gozukuyodu bi slikon delikti nasilsin simdiTamponum gorunmuyor ki hic bsiy goremiyorum
Hayatim bak sakince otur dusun su deniz sulariyla serum yokmu plastik bi posette hastaneler de taktirdigimiz onu eczaneden al 500 mglik 7 lira falan bi de siringa icine sık onca para verme benim dr um prof ya adam bunu verdi ister sinus rinse lar yok okyanuslar denizler sulari hep para tuzagiBenm kanamam durmuyorr ki
O spreyi bulamamis esim hicbi yerde farkli bi deniz suyu almis
Birsuru para verdim sulara. Elimde serumda var deniz suyudaHayatim bak sakince otur dusun su deniz sulariyla serum yokmu plastik bi posette hastaneler de taktirdigimiz onu eczaneden al 500 mglik 7 lira falan bi de siringa icine sık onca para verme benim dr um prof ya adam bunu verdi ister sinus rinse lar yok okyanuslar denizler sulari hep para tuzagiserum varya ayni etki yikayiver icini miss kanama icin n3 diyor dr
Ayy kotu olmus cok dikkat et daha cok yeniCok fena gribim burnum yaniyo giremedim iki gundur 2 ayim olacak burnum tam iyilsti derken gribe yakalaniyorum
Konusdum sabir gerektiricek diyor normalmis gercekden oyle burun ameliyati sabir isi cok yorucuSiz yine temizleyin eğer durmazsa doktorunuzla konuşun bence bir
tampondan o zonklama tampon ciksin rahatlarsin inan ki serum devam et birak hepsi ayni serum ayni ise yariyor damarina verilen su ne kadar kotu olabilir maksat icini yikamak siringayi buyuk olandan al kuzu kucuk siringa yorucu alirken soyle eczaciya ya da esin desinBirsuru para verdim sulara. Elimde serumda var deniz suyuda
Sıkabildigm kadar sıkıyorum zonkluyo burnum bugun agir geciyo
sorma benim cocuklardan geciyor bana hep bu kez cok oldum bol sumkurmeli geciyorAyy kotu olmus cok dikkat et daha cok yeni
tampon ciksin ameliyat tarzini bilemedim eger bu ultarsonik piezzo ise agrisiz gecer ama kirma veya torpuyse belki azicik sancin olur korkma o da onemsenmeyecek kdr az annem ablam yillar once oldular yatmadilar hic inan gezdiler hepKonusdum sabir gerektiricek diyor normalmis gercekden oyle burun ameliyati sabir isi cok yorucu
Zaten oyle cok dayanamiycagm kadar bi agrim olmadi bugun baya zonkladi o mahvetti beni.tampondan o zonklama tampon ciksin rahatlarsin inan ki serum devam et birak hepsi ayni serum ayni ise yariyor damarina verilen su ne kadar kotu olabilir maksat icini yikamak siringayi buyuk olandan al kuzu kucuk siringa yorucu alirken soyle eczaciya ya da esin desin
sorma benim cocuklardan geciyor bana hep bu kez cok oldum bol sumkurmeli geciyor
tampon ciksin ameliyat tarzini bilemedim eger bu ultarsonik piezzo ise agrisiz gecer ama kirma veya torpuyse belki azicik sancin olur korkma o da onemsenmeyecek kdr az annem ablam yillar once oldular yatmadilar hic inan gezdiler hep
Dogum yaparmis gbimi vijtt diye cikiyomu balik gbi ahahhahahHemşooo nazlanma kız kalk toparlan tampon ciksin bak nasi canlanican hem tamponda vijjjt diye cikiyo ayni boyle kayarak viijjtsonra oghh be dicen ne edem daha anlatam sana
cok gecmis olsun amellyat oldum geldim oglumun bademcik sisti ates icinde o halde sabah kadar bezle ates dusurdum dusun halimi ne zor zaten canimiz burnumuzdayken bi de hasta olmalari :)Zaten oyle cok dayanamiycagm kadar bi agrim olmadi bugun baya zonkladi o mahvetti beni.
Benim kizda orta kulak iltihabi olmus dun gecede uyumadi bizdede durumlar karisik
Hersey ust uste geliyo zaten
Dogum yaparmis gbimi vijtt diye cikiyomu balik gbi ahahhahah
Cok kanamam var ici kan dolu bana izolisyon su vermis buyuk cam bi sise enjektorle cekip burnuma sıkmam icin ama bu zor oluyor
Direk sprey aldim kolay olsun diye
Kbb yi tercih ettim ben ozelden gonderirim istersen fotograf
Henuz birsey belli degil tabi memnun kalcak gbi hissediyorum ama
Kan kesildi fakat akintilar devam ediyorÇok sevindim canım kanaman ne durumda, bol bol yola kurumasın. Tamponlarınla birlikte mı alincak atelin.
Tampon içindeki kandan diye tahmin ediyorum benKizlarr dunden beri genzimde bogazimda igrenc bi tat var les gbi burnumun ici curumusde nefes cekip vermeye calistikce bogazima iniyor gibi normalmidir
Lady bug
E elftuti
K Kedi annesi
Iyi yika aksin o kuru kan kokusu ve artigiKizlarr dunden beri genzimde bogazimda igrenc bi tat var les gbi burnumun ici curumusde nefes cekip vermeye calistikce bogazima iniyor gibi normalmidir
Lady bug
E elftuti
K Kedi annesi
Kizlarr dunden beri genzimde bogazimda igrenc bi tat var les gbi burnumun ici curumusde nefes cekip vermeye calistikce bogazima iniyor gibi normalmidir
Lady bug
E elftuti
K Kedi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?