Sabah erken kalkmak

Çok şükür kpss kısmına geçebildiniz
Başka konu k ve v harfleri geçmiyor mutluluktan ayaklarım popoma çarpa çarpa koşayım evde
Bu kadar iradesiz olmaya gerek yok bir amaç var ortada

yani mesleğiniz olmazsa güzel güvenceli meslek belki işten çıkarılacaksınız sonra kv( 2 harfli diyelim bundan sonra)hep çağıracak falan ee ne olacak?

Sabah 7:00, 7:01 7:02 7:03e... bir sürü alarm kurun. Kalkamayacağını düşündüğüm zaman arka arkaya alarm kuruyorum. En verimli sabah çalışılıyor. Işlerimin yoğun olduğu gün 7 gibi kalkıyorum, günün tamamı cok kaliteli ve verimli geçiyor.

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Kv dene söyleyelim saat 9 dedi mi arasın seni; uyandiramassa kapıya dayansın

Ge
Gecen yıl guzel calıstım ama son 2ay bıraktım. Sınav ertelenmıstı. Sınırda kaldım. Gene mulakata gırecegım. Evlılık falan vardı ev yerlestır hep zamanım gıttı

Amin ınsallah. Aslında eşimle sabah kalkıp namaz kıldım falan. Oturdum ders basına bır uyku bastırdı. Geri yattım

İşe giderken sabah 05:10 da kalkıyorum. Akşam eve gelişim 21:10. Buna rağmen kalkabiliyorum, bilmem anlatabildim mi?
Aslında gecen yıl fabrıkada calısıyordum.Sabah 5.45 te kalkardım.4te eve gelip gece 11 e kadar hergun 6 saat en az calısırdım.Şuan full evdeyim daha zor gelıyor calısmak. Aslında full calıscak zamanım var

Evet cok verımlı oluyor. Gecen sene kalkardım.Bu sene cok zor gelıyor. Alarm kursamda kapatıyorum. Ama yarın kalcam. Kahve ıccem dırek

Haklısınız böyle ömür gecmez. Bu sene güzel puanımı alıp yazın işe girmek istiyorum. Elımde puanım olsun kafam rahat olsun istiyorum. Ve okulu öyle zorlukla bıtırdım ki. Aileden sıfır destek aldım. Kyk kredisi falan cektım.

Eşin kaçta kalkıyor

Yani o kalkınca uyanır insan

Kalk, birlikte kahvaltı edin, o gitsin sen de çalış
İşe giderken 6da kalkıyor. 3 4 Kez onla kalktım ama dayanamadım ve uyudum.. Bugun işten geldim yorgunum. Erken yatacağım. Bir suru alarm kuracagım

Bidaha acmıycam takmamaya calıscam

Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyor
yani aslında bu kadarı vücudumuzu tembelliğe alıştırmak oluyor.

çünkü yetişkin bir insanın sağlığını idame ettirebilmek için 7-8 saat uyuması oldukça yeterlidir.

yani aslında bu kadarı vücudumuzu tembelliğe alıştırmak oluyor.

çünkü yetişkin bir insanın sağlığını idame ettirebilmek için 7-8 saat uyuması oldukça yeterlidir.
Ben 7 8 saat uyusam gene uykum oluyor. Eşim gece 3 te yattı. Sabah 9da kalkıyor. Uykusu falan olmuyor. Ama ben gece 12 de yatsam 9da kalkmam lazım en az. Hatta daha önceden 12 de kalkardım.Son günlerde 9 yaptım bunu

Ben 7 8 saat uyusam gene uykum oluyor. Eşim gece 3 te yattı. Sabah 9da kalkıyor. Uykusu falan olmuyor. Ama ben gece 12 de yatsam 9da kalkmam lazım en az. Hatta daha önceden 12 de kalkardım.Son günlerde 9 yaptım bunu
vücudunuzu neye alıştırırsanız öyle gider. 7-8 saatten sonrası ( sizin yaş grubunuz için söylüyorum) keyfe giriyor bana inanın.

vücut 7 saatte alacağını alıyor aslında,ama fazla uyumaya alıştığı için yorgunmuş gibi hissediyor.

aslında birkaç gün bilemedin 1 hafta 10 gün kendinizi zorlasanız siz de alışırsınız,ve dinç kalkmaya başlarsınız.

ayrıca benden size tavsiye,gece 11-2 arasında uykuya dalmış olun, çünkü büyüme hormonu o saatlerde salgılanır ve kişi sabah çok daha yenilenmiş şekilde kalkar.

bir de karanlıkta uyumaya çalışın. ışıkta vücut melatonin salgılamaz,bu da uykunuzda yeterince dinlenememenizi sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…