- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
"Kv sabahları geç kalkmama taktı" diye bir içerik bekledim bendeKonu da bir yerde kayinvalide sözünü aradim
Kv dene söyleyelim saat 9 dedi mi arasın seni; uyandiramassa kapıya dayansınNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Gecen yıl guzel calıstım ama son 2ay bıraktım. Sınav ertelenmıstı. Sınırda kaldım. Gene mulakata gırecegım. Evlılık falan vardı ev yerlestır hep zamanım gıttıAma yani bu mudur?
Sağlıklı bir yetişkinin "kalkamıyorum" demesi?
Sorumluluğu olan insanı çoğu zaman vücut saati rahat bırakmaz zaten, yeri gelir alarmdan 3dk önce zihniniz uyandırır "işimiz var kalk hadi" diye.
Ya valla yanlış anlamanızı da istemiyorum ama sizin bu kpss işi de sıkıntılı geliyor bana. Yanlış hatırlamıyorsam fizik öğretmenliğiydi, bu kafayla zor sanki..
Amin ınsallah. Aslında eşimle sabah kalkıp namaz kıldım falan. Oturdum ders basına bır uyku bastırdı. Geri yattımNormalde 9 çok iyi bir saat bence.. Ama sen kpssye hazırlanıyorsun o yüzden sanırım daha erken istiyorsun.. Bilmiyorum inancın ne yönde ama ben mesela bir dönem sabah namazlarına kalkıyordum daha da yatmıyordum işim olduğu zaman.. Namaza başlamıştım ne güzel düzenli kılıyordum . Eğer sende böyle birşey yaparsan namaz kıldığın için abdest aldığın için falan uykun açılmış olur.. Hem manevi olarak da huzurlu olursun çalışıp çalışıp namazdan sonra Allahtan atanmayı istersin
Aslında gecen yıl fabrıkada calısıyordum.Sabah 5.45 te kalkardım.4te eve gelip gece 11 e kadar hergun 6 saat en az calısırdım.Şuan full evdeyim daha zor gelıyor calısmak. Aslında full calıscak zamanım varİşe giderken sabah 05:10 da kalkıyorum. Akşam eve gelişim 21:10. Buna rağmen kalkabiliyorum, bilmem anlatabildim mi?
Yok bidaha kv ile ilgili birsey demiycem.Dillendırdıkce daha da takıntı yapıyorumCanim benim hosgeldin 24 saattir falan yoktun ozledik vallaKayinvalideden vazmigectin? Ilk defa baska konu cunku uzdu bu
Evet cok verımlı oluyor. Gecen sene kalkardım.Bu sene cok zor gelıyor. Alarm kursamda kapatıyorum. Ama yarın kalcam. Kahve ıccem dırekSabah 7:00, 7:01 7:02 7:03e... bir sürü alarm kurun. Kalkamayacağını düşündüğüm zaman arka arkaya alarm kuruyorum. En verimli sabah çalışılıyor. Işlerimin yoğun olduğu gün 7 gibi kalkıyorum, günün tamamı cok kaliteli ve verimli geçiyor.
Haklısınız böyle ömür gecmez. Bu sene güzel puanımı alıp yazın işe girmek istiyorum. Elımde puanım olsun kafam rahat olsun istiyorum. Ve okulu öyle zorlukla bıtırdım ki. Aileden sıfır destek aldım. Kyk kredisi falan cektım.Çok şükür kpss kısmına geçebildiniz
Başka konu k ve v harfleri geçmiyor mutluluktan ayaklarım popoma çarpa çarpa koşayım evde
Bu kadar iradesiz olmaya gerek yok bir amaç var ortada
yani mesleğiniz olmazsa güzel güvenceli meslek belki işten çıkarılacaksınız sonra kv( 2 harfli diyelim bundan sonra)hep çağıracak falan ee ne olacak?
İşe giderken 6da kalkıyor. 3 4 Kez onla kalktım ama dayanamadım ve uyudum.. Bugun işten geldim yorgunum. Erken yatacağım. Bir suru alarm kuracagımEşin kaçta kalkıyor
Yani o kalkınca uyanır insan
Kalk, birlikte kahvaltı edin, o gitsin sen de çalış
yani aslında bu kadarı vücudumuzu tembelliğe alıştırmak oluyor.Bidaha acmıycam takmamaya calıscam
Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyor
24 saatlik mesaide 2-3 saat ancak uyuyabilen bana da bi selam olsun mu o zaman?İşe giderken sabah 05:10 da kalkıyorum. Akşam eve gelişim 21:10. Buna rağmen kalkabiliyorum, bilmem anlatabildim mi?
İşe giderken 6da kalkıyor. 3 4 Kez onla kalktım ama dayanamadım ve uyudum.. Bugun işten geldim yorgunum. Erken yatacağım. Bir suru alarm kuracagım
Haklısınız yarından sonra baslayayımAma şimdi bu gün ekstra yorgunsan bu başlamak yani erken kalkmak için uygun gün değil
Ben 7 8 saat uyusam gene uykum oluyor. Eşim gece 3 te yattı. Sabah 9da kalkıyor. Uykusu falan olmuyor. Ama ben gece 12 de yatsam 9da kalkmam lazım en az. Hatta daha önceden 12 de kalkardım.Son günlerde 9 yaptım bunuyani aslında bu kadarı vücudumuzu tembelliğe alıştırmak oluyor.
çünkü yetişkin bir insanın sağlığını idame ettirebilmek için 7-8 saat uyuması oldukça yeterlidir.
vücudunuzu neye alıştırırsanız öyle gider. 7-8 saatten sonrası ( sizin yaş grubunuz için söylüyorum) keyfe giriyor bana inanın.Ben 7 8 saat uyusam gene uykum oluyor. Eşim gece 3 te yattı. Sabah 9da kalkıyor. Uykusu falan olmuyor. Ama ben gece 12 de yatsam 9da kalkmam lazım en az. Hatta daha önceden 12 de kalkardım.Son günlerde 9 yaptım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?