- 19 Aralık 2014
- 6.443
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.284
- 748
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
KPSS'ye mi ?Ben sınavı kazanmadan önce günlük 2 saat ders çalışırdım siz 7,9 saatten bahsediyorsunuz neye çalışıyorsunuz bu kadar anlamadım.
ay çok tatlısınız güldüm istemsizce kusura bakmayınBen de eşime kulaklıkla tv izletiyordum
Evet evlıyım ama tek sıkıntı olan yemek ısı. Temızlıgı ortak yapıyoruzSanırım evlisiniz sorumluluklarınız vardır yani öğrenci gibi yemeğin ayağa gelmesi, meyve tabakları, çık da odanı temizleyeyim durumu yoktur. Atanabilmek için güne epey erken başlamanız lazım.
Atanan arkadaşım eşi çalışma odasına kahve getirse bile kızardı dikkati dağılıyormuş
Yanlış anlamayın ama alışkanlıkların epey değişmesi lazım
SupersinYok bidaha kv ile ilgili birsey demiycem.Dillendırdıkce daha da takıntı yapıyorum
Evet KPSS 87 puan aldım üstelikKPSS'ye mi ?
vallahi ne diyeyim helal olsun o zaman, kendi yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla sıkıntılı bir sınav ve onlar günde 6-7 saat çalışıyorlardı,ondan şaşırmıştım.Evet KPSS 87 puan aldım üstelik
Sarı civcivi kaldirsa daha az tanınır.Bdv de sarı civciv görünce bir tedirgin oluyorum yine korkunçlu konu diye
Yanlış anlamayın da öyle bir sorumluluk varken gece 3'te bile yatsa insan kolay kalkar. Ancak evde sınav hazırlığı öyle değil. Boşlukta olununca olmuyor. Ben de staj yaptığım zaman alarmsız uyanıyordum 5'te. 18'e kadar dersim oluyordu, ev işi, yemek, ödevler derken gece 01'den önce yatamıyordum çoğunlukla. Ancak evden çıkmayı gerektirecek bir sorumluluk olmadığı zaman insan uyuyor da uyuyor...İşe giderken sabah 05:10 da kalkıyorum. Akşam eve gelişim 21:10. Buna rağmen kalkabiliyorum, bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?