- 30 Kasım 2010
- 1.123
- 1.389
- 333
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yatmadan önce çok su iç. Çok çişin gelir 7 de bile uyanırsın.Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Yatmadan önce çok su iç. Çok çişin gelir 7 de bile uyanırsın.
2 saat cok az ama. Benım öatb egıtım bılımlerı ve gy gk sınavım var. O yüzden 8 saat calısacagım kafama koydum.Ben sınavı kazanmadan önce günlük 2 saat ders çalışırdım siz 7,9 saatten bahsediyorsunuz neye çalışıyorsunuz bu kadar anlamadım.
Siz zihninizi cok yordugunuz için ne kadar uyusaniz da uykunuzu alamıyorsunuzdur. İnsan üzerindeki enerjiyi bir şekilde bosaltmali. Eğer olumsuz şeylere kafa yorup enerjinizi onlara harcarsınız yorgun, gergin olursunuz. Eğer bir şey üretmek için enerji harcarsınız tatlı bir yorgunluğunuz olur. Buna kulak verinBidaha acmıycam takmamaya calıscam
Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyor
Konu açmayacağım diyor açmasa bile, yorum yapacak, kendi en kayinvalidesini anlatacak konular bulur yineAmaan kalksan da ders çalışmıyorsun zaten buralarda kayınvalide kötülemekten
Boşver boşa erken kalkma
Yat keyfince uyu
Çocuk olunca uyuyamayacaksın zaten
Ben olsam rahat rahat uyurdum vallaKonu açmayacağım diyor açmasa bile, yorum yapacak, kendi en kayinvalidesini anlatacak konular bulur yine
Zihin bosken, sabah 8-9'da ders cok iyi anlaşılır genelde.Sabah 7:00, 7:01 7:02 7:03e... bir sürü alarm kurun. Kalkamayacağını düşündüğüm zaman arka arkaya alarm kuruyorum. En verimli sabah çalışılıyor. Işlerimin yoğun olduğu gün 7 gibi kalkıyorum, günün tamamı cok kaliteli ve verimli geçiyor.
Anlıyorum...Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Bilmiyorum kahve alışkanlığınız var mı. Ben çalıştığım zamanlarda hazırlık yapmam gerektiğinde namazımı kılıp kahvemi yapıp oturuyordum masanın başına.. Kahve çok iyi geliyor.. Bi de kafada bitiyor kendinizi zorunlu hissetmiyorsunuz demek kiAmin ınsallah. Aslında eşimle sabah kalkıp namaz kıldım falan. Oturdum ders basına bır uyku bastırdı. Geri yattım
Dedıklerınız uygulayacagım. Aslında 8 saat dedıgınızvücudunuzu neye alıştırırsanız öyle gider. 7-8 saatten sonrası ( sizin yaş grubunuz için söylüyorum) keyfe giriyor bana inanın.
vücut 7 saatte alacağını alıyor aslında,ama fazla uyumaya alıştığı için yorgunmuş gibi hissediyor.
aslında birkaç gün bilemedin 1 hafta 10 gün kendinizi zorlasanız siz de alışırsınız,ve dinç kalkmaya başlarsınız.
ayrıca benden size tavsiye,gece 11-2 arasında uykuya dalmış olun, çünkü büyüme hormonu o saatlerde salgılanır ve kişi sabah çok daha yenilenmiş şekilde kalkar.
bir de karanlıkta uyumaya çalışın. ışıkta vücut melatonin salgılamaz,bu da uykunuzda yeterince dinlenememenizi sağlar.
Ben 8 de ders basına gecmeye calısıcanAnlıyorum...
Ama her şey alışmakla ilgili bir ay 5 de kalkarsanız sonra 5 den sonra uyku tutmaz ve dediğiniz gibi 10 kalkınca kahvaltı toparlanmak öğlen olur ders çalışmak için ve motivasyonun düşer mesela 7 de derse başlamış olsan öğlene kadar 5 saat çalışmış olacaksın ve saat daha 12 olmuşken kaç soru çözmüş olacaksın. Gündüz benimde ilk zamanlar uykum gelirdi erken kalktığım günler o da zamanla direnirsen geçer.
Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
O zaman salla uyu gitsinO da sıkıntı. 11 de yataga giriyorum. 12 1 e kadar sürekli wc gıdıyorum
Sanırım evlisiniz sorumluluklarınız vardır yani öğrenci gibi yemeğin ayağa gelmesi, meyve tabakları, çık da odanı temizleyeyim durumu yoktur. Atanabilmek için güne epey erken başlamanız lazım.Dedıklerınız uygulayacagım. Aslında 8 saat dedıgınız
Ben 8 de ders basına gecmeye calısıcan
İlk günler zor olabilir ama erken kalkın ve gün içinde uyumayın . Bi kaç gün dayanmak zorundasınız. Hayatta hiç bir şeyin öyle şak diye olacak bi reçetesi. Bişey yapmadan bişey olmuyoNaparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Ben de eşime kulaklıkla tv izletiyordumSanırım evlisiniz sorumluluklarınız vardır yani öğrenci gibi yemeğin ayağa gelmesi, meyve tabakları, çık da odanı temizleyeyim durumu yoktur. Atanabilmek için güne epey erken başlamanız lazım.
Atanan arkadaşım eşi çalışma odasına kahve getirse bile kızardı dikkati dağılıyormuş
Yanlış anlamayın ama alışkanlıkların epey değişmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?