Sabah erken kalkmak

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Yatmadan önce çok su iç. Çok çişin gelir 7 de bile uyanırsın.

Ben sınavı kazanmadan önce günlük 2 saat ders çalışırdım siz 7,9 saatten bahsediyorsunuz neye çalışıyorsunuz bu kadar anlamadım.
2 saat cok az ama. Benım öatb egıtım bılımlerı ve gy gk sınavım var. O yüzden 8 saat calısacagım kafama koydum.

Bidaha acmıycam takmamaya calıscam

Bende dün 11 de uyudum. 9 da kendılıgımden kalktım. Bana 8 saat yetmıyor
Siz zihninizi cok yordugunuz için ne kadar uyusaniz da uykunuzu alamıyorsunuzdur. İnsan üzerindeki enerjiyi bir şekilde bosaltmali. Eğer olumsuz şeylere kafa yorup enerjinizi onlara harcarsınız yorgun, gergin olursunuz. Eğer bir şey üretmek için enerji harcarsınız tatlı bir yorgunluğunuz olur. Buna kulak verin

Amaan kalksan da ders çalışmıyorsun zaten buralarda kayınvalide kötülemekten
Boşver boşa erken kalkma
Yat keyfince uyu
Çocuk olunca uyuyamayacaksın zaten
Konu açmayacağım diyor açmasa bile, yorum yapacak, kendi en kayinvalidesini anlatacak konular bulur yine

Kan degerlerine baktir. Demir miktarim dusukken bana da uyku yetmiyodu. Her seyin normalse de uyku meditasyonlari dinleyerek uyu. Baya rahatlatiyo kafani. Bi de uyaninca hemen ders yapcam deme bi 20 dk 30 dk kadar hafif esneme gbi egzersizler yap. Sonra hafif kahvalti ve kahve gune hazirsin. Bomba gibi calisiliyo boyle

Zihin bosken, sabah 8-9'da ders cok iyi anlaşılır genelde.

Naparsam yapayım 9dan önce uyanamıyorum. Kpssye çalışıyorum. 10 da ders başına geçince verimli geçmiyor. Erken kalkmak için napabilirim? Erken kalksamda gündüz uykum geliyor
Anlıyorum...
Ama her şey alışmakla ilgili bir ay 5 de kalkarsanız sonra 5 den sonra uyku tutmaz ve dediğiniz gibi 10 kalkınca kahvaltı toparlanmak öğlen olur ders çalışmak için ve motivasyonun düşer mesela 7 de derse başlamış olsan öğlene kadar 5 saat çalışmış olacaksın ve saat daha 12 olmuşken kaç soru çözmüş olacaksın. Gündüz benimde ilk zamanlar uykum gelirdi erken kalktığım günler o da zamanla direnirsen geçer.

Amin ınsallah. Aslında eşimle sabah kalkıp namaz kıldım falan. Oturdum ders basına bır uyku bastırdı. Geri yattım
Bilmiyorum kahve alışkanlığınız var mı. Ben çalıştığım zamanlarda hazırlık yapmam gerektiğinde namazımı kılıp kahvemi yapıp oturuyordum masanın başına.. Kahve çok iyi geliyor.. Bi de kafada bitiyor kendinizi zorunlu hissetmiyorsunuz demek ki

Dedıklerınız uygulayacagım. Aslında 8 saat dedıgınız
Ben 8 de ders basına gecmeye calısıcan

Bende cok uyurum ama tabi erken kalkcagim zaman kalkarimda esim ise gidiyo her sabah 6da uyanirim,1 saat sonra geri uyurum oglen kalkarim tabi ben cocuksuz bi bayanim ondan gec kalkiyorum, eyer o gunusu randevum veyada baska bi isim varsa hic uyumam esimden sonra.
Aksamlarida saat 12de uyurum,ama erken uyursaniz eyer sabahda erken uyaniyosunuz bunu yasadim bizzat yazin annemlerde, oglen kalkan ben saat 9 olmadan ayakda oluyodum

Dedıklerınız uygulayacagım. Aslında 8 saat dedıgınız

Ben 8 de ders basına gecmeye calısıcan
Sanırım evlisiniz sorumluluklarınız vardır yani öğrenci gibi yemeğin ayağa gelmesi, meyve tabakları, çık da odanı temizleyeyim durumu yoktur. Atanabilmek için güne epey erken başlamanız lazım.
Atanan arkadaşım eşi çalışma odasına kahve getirse bile kızardı dikkati dağılıyormuş
Yanlış anlamayın ama alışkanlıkların epey değişmesi lazım

İlk günler zor olabilir ama erken kalkın ve gün içinde uyumayın . Bi kaç gün dayanmak zorundasınız. Hayatta hiç bir şeyin öyle şak diye olacak bi reçetesi. Bişey yapmadan bişey olmuyo

Ben de eşime kulaklıkla tv izletiyordum

Sabah ezanında kalktım ve akşam 5 e kadar sadece yemek yaptım

Önemli olan kaçta kalktığın değil ayakta olduğun zamanı değerlendirme biçimin

9 da kalkar akşam 6 ya kadar Arada öğlen yemeği ile 8 saat çalışırsın

6 da akşam yemeği yaparsın vs

Günü öldürme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…