- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
anlatmıştı polis geldi falan diye..ben ilk söyledğinde çok sinirlendim kapattım suratına telefonu.ben böyle değer verdiğimi belli edince onun ego tavan haliyle.Depo da ilişkiler kısmına bi tek ben mi takildim kive sen bunu nerden biliyorsun kiz
valla emin olmak değil bu.ben erkeklere zaten güvenen biri değilim.eşim yapmazda demem asla.ama yaparsa yada ben duyarsam bi şekilde ; dünya yıkılsa bir araya gelemeyeceğimizi bilir.ben şunu demek istedim pek anlayamamışsınız; ben bi erkeğe mesaj atabiliyosam ondan cesaret almışımdır.pollyanacılık oynamayın lütfen.bu konuyu açma gereği duyduysa bir kadın; içine sinmeyen bişeyler vardır.Atmıyor mu acaba? Emin olma.
EE bak agzinla söylüyorsun senden ötürü olduğunu araniz duzelince de bozma kendini gizemli ol arama her msj a cvp verme o kossun peşinden patlat o şişmiş egosunu paşanınanlatmıştı polis geldi falan diye..ben ilk söyledğinde çok sinirlendim kapattım suratına telefonu.ben böyle değer verdiğimi belli edince onun ego tavan haliyle.
bi kız bi kere gördüğü birine nasıl hemen ne cessaretle mesaj atar ben onu anlamıyorum.benimki cesaretlendiriyo demek ki..
%100 katılıyorum.Sevgilin sallıyo bence
Bize niye kimse yürümüyo
Yüz veriyosa ondandır
Seni bile 2 kez ararmış günde, diğerleriyle ne ara yazışıyo asılıyolar da üstüne kızıp sana da söylüyo
Hatta bence yürüyen yok bu seni kıskandırıyo aklınca
Sende salla, ne doktorlar ne mühendisler de bana yürüyo de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?