sabah gelen mesaj

bence yalan söylüyor. aldatıyor diyemem ama seni önden hazırlıyormuş gibi geldi bana. dikkat et. o mağazadan çıkma

Atmıyor mu acaba? Emin olma.
valla emin olmak değil bu.ben erkeklere zaten güvenen biri değilim.eşim yapmazda demem asla.ama yaparsa yada ben duyarsam bi şekilde ; dünya yıkılsa bir araya gelemeyeceğimizi bilir.ben şunu demek istedim pek anlayamamışsınız; ben bi erkeğe mesaj atabiliyosam ondan cesaret almışımdır.pollyanacılık oynamayın lütfen.bu konuyu açma gereği duyduysa bir kadın; içine sinmeyen bişeyler vardır.

Kimse sevgilinize mesaj felan atmadı merak etmeyin.
kendini kızlar tarafından talep gören biri gibi gösterip kıskandırmak ostemis

herkes ne kadar emin yazmış şaşırdım.

evet ilk görüştüğü kişiye canım diye hitap eden kişiler var.
evet bir kez görüşmeden sonra mesaj atan kişiler de var.
konu sahibinin nişanlısı da haberi olsun deyip söylemiş ve olaya müdahil olmasını istememiş. ki benim başıma gelse benim yapacağım şey de budur. problemi kendim çözerim, eşime bak böyle böyle oldu diye bilgi veririm.

bir insan böyle bir konuda nişanlısına inanmıyorsa, bdv de konu açıyorsa kusura bakmasın ama biraz da kendine baksın.
yanlışını gördüyseniz bilemicem ama çalıştığı iş yerindeki kişilerle karşınızdakini ölçemezsiniz.

ay çok şaşırdım gerçekten buradaki yorumlara, şu forumda bana erkekleri de savundurtuyorsunuz ya alacağınız olsun.

Kusura bakmayın hiç sevmem birilerini fiştikleyip iyice kendini derde salmasını ama sevgilin sana hem bunları anlatıyo hem kızla ilgili hiç bi bilgi vermiyo bilmemne, ben direkt art niyet arıyorum. Bana göre hem mesele anlatılıp hemde olayın diğer muhattabı insan saklanıyor ve bilgisi verilmiyorsa bu gelecekte kıza yürüdüğü filan bi şekilde ortaya çıkarsa diye kendini kurtarmanın yolunu yapmaktan baska bisey değil. Baya "öyle olsa sana anlatır mıydım ben gelip sana söyledim" diyerek kendini kurtarmanın alt yapısıdır bu sevgiliye anlatıp ama olaya dahil olan diğer insanı sır gibi saklamak. Hayret yani.

anlatmıştı polis geldi falan diye..ben ilk söyledğinde çok sinirlendim kapattım suratına telefonu.ben böyle değer verdiğimi belli edince onun ego tavan haliyle.
EE bak agzinla söylüyorsun senden ötürü olduğunu araniz duzelince de bozma kendini gizemli ol arama her msj a cvp verme o kossun peşinden patlat o şişmiş egosunu paşanın

Ben anlamadim onca yorumu.
Adam halletmis ve anlatmis. Saklasa sonra ortsya ciksa niye sakladi demekki suclu diye yorum yapacaktiniz.
Durustce soylemis iste ne yapacakti?
Erkek yuz vermezse kadin pesinden kosamaz zihniyeti de disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek pesinden gitmez zihniyetiyle bire bir ayni.
Hic mi olmadi yuz vermediginiz halde pesinize dolanan sapik?
Boyle erkekler oldugu gibi boyle kadinlar da var hic karsilasmamis olabilirsiniz ama boyle kadinlar gercekten var.
Biri size mesaj atsa kocaniza soyleseniz o da sen yuz vermissin ondan boyle yazmis dese yikarsiniz dimi ortaligi? Ayni sey iste.

Bana sevgilinizin mesaja olan tepkisi abartili geldi buyuk ihtimalle sizi kiskandirmak icin boyle birsey uydurdu ve sonra sizde guven olusturmak icin bunlari soyledi :) yani gercekte boyle birsey olsa ruyamda gordum birsey mi oldu ? Diye gelen mesaja isim var sabah sabah denmez gibi geldi ..

bi kız bi kere gördüğü birine nasıl hemen ne cessaretle mesaj atar ben onu anlamıyorum.benimki cesaretlendiriyo demek ki..

Kimseyi aklamak için söylemiyorum ama
Isyerim sabit bir ofis değil bayilere gidiyorum. Ve inan hem cinslerimi anlayamiyorum. Ofiste oturuyoruz mesela yan magazadaki kiz geliyor durduk yere biri evli biri sevgilisi var adamlarin biseyler soyluyor ama sacma sapan muhabbet açmak icin sonra gidiyor
Niye geldi niye gitti ne dedi anlamak zor.
Araniyor desen oyle degil insanlar tuhaf cidden :/

%100 katılıyorum.
Çok çocukça

Anlatması daha iyi bence yoksa sen yanlışlıkla görsen daha kötü olurdu bana dediği doğru gibi geldi ama her an herşey olabilir adamın yanında şeytan karılar pek bulundurma derimm benn

Sylemesı ıyı olmus saklasaydı bu defa nıye sakladın derdın... bence olaya senın dahıl olman kızı bı havalara sokardı demekkı benı tehdıt olrk gruyr falan dıye dusunebılırdı senın hakkında... buradakı tek celışkı sevglınle sadece ıs muhabbetı oln brı ne cesaretle canım cıcım ruyamda grdm senı gıbı laubalı mesajlar atablyr ya kız cok sırnasık ya da sevglın anlattgı kadar mesafelı degıl.

O değildeadam niye sana ssöyleyip seni kuskulandiriyo ki. Bi böbürlenme çabasında galiba allah bilir öyle bi mesaj falan da yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…