Anket Sabah kahvaltnz yapar msnz ?

sabah kahvaltinizi yaparmisiniz ?

• Ankete Katılan
    128
cokacimcoookkahvaltımı mutlaka yaparım üstünede bir demlik çay
içmessem kendime gelemem :kahve:

hamile kalmadan önce çok düzenli yapamazdım evde kahvaltıyı..
ama her sabah eşime sorardım kahvaltı hazırlayayım mı diye..o da hazırla derse hazırlardım..
istemiyorsa da aynı tarafta çalıştığımız için şirkete giderken 2şer puaça alır,ikimizde işyerlerinde yapardık kahvaltımızı..
ama şimdi hamileyim ve izindeyim diye mutlaka her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum..eşim katılsın katılmasın..
kızım geldikten sonrada bu düzenimi bırakmayı düşünmüyorum..

hanimlarcokacimcoook

hergün sabah kalkinca kahvaltinizi yaparmisiniz yada kahvaltiyi aksatirmisiniz ? yemesemde olur yada vaktim yok dediginiz oluyormu?cokacimcoook

Kahvaltıyı yapmazdım...
ama iki haftadır düzenli yapıyorum..
bu seferde öğlen yemeğini yemiyorum...:roflol:

kahvaltı olmazsa olmaz bir öğün benim için..
yıllarca günde tek öğünle yaşadım okurken..
hepsinin acısını çıkarıyorum şimdi :)

erken yada geç mutlaka yaparım yapmazsam açlıktan ölürüm beeeea.s

maalesefki kahvaltı yapamıyorum,.çalıştğım için kahvaltıyı uykuya tercih ediyorum..birazcık tembelim galiba..:1closedeyes::1closedeyes:

esimde bende evden erken cikmak zorunda kaliyoruz..ama beraber olmasakta ihmal etmiyoruz...
okula gec gittigim günlerde misir gevregi yemeyi tercih ediyorum..güzel bir kahvalti saglikli bi yasamin anahtari ama bazen uyamayabiliyor insan

kahvaltımı mutlaka yaparım
3 ana öğün ve 3 ara öğünümü asla aksatmam :lepi:

ben de muhakkak yapıyorum..
uzmanLarda bunu öneriyo zaten maLum.. paşa sofrası gibi oLsun diyoLar ya önemini vurguLamak içinn yaşasın yemek yemekkk cokacimcook

kesinlikle yaparım olmazsa olmazlardanımdan pazar sabahları tüm ailecek yapılan zengin bir kahvaltı eşliğinde yapılacak sohbetler veya bazende brunch ın keyfine doyum olmaz benim için en sevdiğim öğündür kahvaltı...

sabahları kahvaltı yapamam boğazımdan geçmez birtek kahve içerim akşamüstüde 6 , 7 gibi akşam yemeğimi yerim

ogleye kadar yatarim 12de kahvaltimi yaparim..kahvaltiyi severim ama hazirlamasina erinirimbenneyaptımki:1closedeyes:

Back
X