Anket Sabah kahvaltnz yapar msnz ?

sabah kahvaltinizi yaparmisiniz ?

• Ankete Katılan
    128
Bende kahvaltısız yapamayanlardanım....kızım okula eşimde işe gider ben tek başıma güzelce otururum masama yaparım çayımı bi güzel afiyetle ederim kahvaltımı...:))az uzunmu yazdım ne..:)

sabahları yapamıyorum kahvaltı okul yıllarımdan beri böyle valla millet öğle yemeği yerken ben kahvaltı yapıyor oluyorum -tatlicadiarzu-

çok erken saatlerde uyanırsam bişey yiyemem genelde 10 11 arası yaparım kahvaltımıcokacimcoook
bu arada kahvaltısızda duramam
hihoyyyt

kalktıktan 2 saat sonra acıkıyorum kahvaltılık ürünleri sevmem peynir zeytin vb. şeyler yemem patates kızartırım illa bir ana menü olacak kahvaltı sofram da yoksa yemem yani çok sağlıksız besleniyorum..

Gözümü açtığım gibi kahvemi içiyorum, birkaç saat sonra kahvaltı :kahve:

annem sağolsun sabah 7de olsa bize muhakkak kahvaltı yaptırır ondan alışkanlık kahvaltı yapmadan kendime gelemiyorum ben

yaparım ama kalkarkalmaz yemek yiyemem önce bi yüzümü yıkarım dişlerimi frıçalarım ( fırçalamadan da yemek yiyemem) sonra etrafı toparlarım düzenlerim 1 saat falan geçer bu arada bazen kahvaltıdan öncede ballı limonlu su içerim iyice acıkınca kahvaltımı yaparım daha zevkli oluyo :)

gözümü açar açmaz kahvemi veya yeşilçay'ımı yapar afiyetle yudumlarım:kahve: kahvaltı yapmayalı yıllar oldu. bu durum genelde sağlıksız bulunur ama ben kendimde herhangi bir sağlık sorunu görmedim yıllardır:CüvCüv:

esimle bu onuda ayniyiz kahvalti aliskanligim yok haftasonu haric..haftaicide aksamdan soylerim yarin yapalim diye ozaman yaparizz:hulya:

sabahları çok acıkmıyorum, zamanım da olmuyor. uçuyorum evden yataktan kalktığım gibi.

Sabah Derse yetismek icin apar topar kendime ayilmak amacli bir kahve yapar icerim.:kahve:
Cünkü karnim ac olmuyor ve sabah kalvalti edemiyorum fazla..Ancak öglen gibi acikirsam yiyorum..Ama Hafta sonu esimle kahvaltilari muhakkak yaparim yapmasamda elim mahkum cünkü ayni nasil bir cocuga nasil zorla yedirir iseniz,aynisini esimde bana yapiyor..Herseyden agzima zorla tikiyor ve o kahvalti hemen bitsin diye icimden dua ediyorum.....:utangac:

sabahları bir kurt kadar çook ac kalkarım...gözüm sadece kahvaltı gorur..

eşimle yaptığım hafta sonu kahvaltıları hariç kahvaltı alışkanlığım yok. acıkmıyorum ve tek başına kahvaltı etmeyi, yemek yemeyi sevmiyorum.

sabah sabah yataktan kalıp daha gözlerimi açmadan kahvaltı yapamıyorum aradan biraz zaman geçmesi lazım... yoksa canım istemiyor kii..... zaman gectikten sonra keyifle yapıyorum kahvaltımı....

kızım okula eşimi işe kahvaltısız göndermem ama kendim yapamıyorum
sadece haftasonu yada arkadaşlarıma gittiğimde yapıyorum çünkü yanlız yemek yemekten hoşanmıyorum.

Back
X