Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kahvaltısız yapamayanlardanım....kızım okula eşimde işe gider ben tek başıma güzelce otururum masama yaparım çayımı bi güzel afiyetle ederim kahvaltımı...:))az uzunmu yazdım ne..:)
kalktıktan 2 saat sonra acıkıyorum kahvaltılık ürünleri sevmem peynir zeytin vb. şeyler yemem patates kızartırım illa bir ana menü olacak kahvaltı sofram da yoksa yemem yani çok sağlıksız besleniyorum..
yaparım ama kalkarkalmaz yemek yiyemem önce bi yüzümü yıkarım dişlerimi frıçalarım ( fırçalamadan da yemek yiyemem) sonra etrafı toparlarım düzenlerim 1 saat falan geçer bu arada bazen kahvaltıdan öncede ballı limonlu su içerim iyice acıkınca kahvaltımı yaparım daha zevkli oluyo :)
gözümü açar açmaz kahvemi veya yeşilçay'ımı yapar afiyetle yudumlarım kahvaltı yapmayalı yıllar oldu. bu durum genelde sağlıksız bulunur ama ben kendimde herhangi bir sağlık sorunu görmedim yıllardır:CüvCüv:
Sabah Derse yetismek icin apar topar kendime ayilmak amacli bir kahve yapar icerim. Cünkü karnim ac olmuyor ve sabah kalvalti edemiyorum fazla..Ancak öglen gibi acikirsam yiyorum..Ama Hafta sonu esimle kahvaltilari muhakkak yaparim yapmasamda elim mahkum cünkü ayni nasil bir cocuga nasil zorla yedirir iseniz,aynisini esimde bana yapiyor..Herseyden agzima zorla tikiyor ve o kahvalti hemen bitsin diye icimden dua ediyorum.....
sabah sabah yataktan kalıp daha gözlerimi açmadan kahvaltı yapamıyorum aradan biraz zaman geçmesi lazım... yoksa canım istemiyor kii..... zaman gectikten sonra keyifle yapıyorum kahvaltımı....
kızım okula eşimi işe kahvaltısız göndermem ama kendim yapamıyorum
sadece haftasonu yada arkadaşlarıma gittiğimde yapıyorum çünkü yanlız yemek yemekten hoşanmıyorum.