Anket Sabah kahvaltnz yapar msnz ?

sabah kahvaltinizi yaparmisiniz ?

• Ankete Katılan
    128
ben kahvaltı yapıyorum ama beni tok tutmuyor nedense 1-2 saat sonra hemen acıkıyorumcokacimcoook

uyandıktan yaklaşık 20 dakika sonra,spordan sonra yaparım.mecbur zaten,acıkırım

kahvaltı en sevdiğim öğündürcokacimcoook
evde tek başıma bile olsam kendime sofra hazırlarım

ne yazıkki kahvaltı yapamıyorum oturdugumuz ev sobalı oldugu için sabah soğuk oluyo hazırlamaya eriniyorum ve uykuyu tercih ediyrm mirmirmirmir

Hayatım boyunca kahvaltı yapmadığım veya geçiştirdiğim bir günüm bile olmadı.Bugüne kadar sağlıklı yaşadıysam buna borçlu olduğumu düşünüyoreum

Kahvaltı en büyük nimetlerden biri benim için.Tek te olsam farketmez,mutlaka birşeyler yerim..

Kesinlikle kahvaltısız dışarı çıkmam! Acil çıkmam gerekse gideceğim yere geç kalmış/kalacak olsam bile biraz atıştırırım. Bu benim prensibim. guclubacismile

elimden geldiğince yaparım kahvaltımı eğer yapamayacak gibiysem aksatmamak için nesfit yerim bir kase sütle zemuszemus

az bişeyde olsa mutlaka yerim kahvaltıda bişeyler...en önemlisi benim için
çaydır güne çaysız başlayamam ve yanında kahvaltı olmalı..aç aç da içemem

bende çoğu zaman yapamıyorum çalıştığım için. Ülserim olduğu için aç kalmaması gerekiyo aslında miğdemin ama işte 5 dakika fazla uyku daha cazip geliyo:))

sabahları pek bişe almıyor midem fakat yemiyincede çok kötü oluyorum yaklaşık 300 ml süt ve ballı mısır gevreği yiyorumm

Back
X