Anket Sabah kahvaltnz yapar msnz ?

sabah kahvaltinizi yaparmisiniz ?

• Ankete Katılan
    128

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
hanimlarcokacimcoook

hergün sabah kalkinca kahvaltinizi yaparmisiniz yada kahvaltiyi aksatirmisiniz ? yemesemde olur yada vaktim yok dediginiz oluyormu?cokacimcoook

ben her zaman yaparım hiç aksıtmam ...er veya geç farkketmez....

eskiden pek yapmazdım alışkanlık meselesi ama hamileliğim boyunca düzenli yapmaya başladım
gerçekten çok önemliymiş çok dinç oluyorsun

Hiç yapmam, tek başıma kahvaltı hazırlamak zoruma gidiyor, ona harcayacağım vakti uykuya harcıyorum. Yersem şirkette bi parça simit falan atıştırıyorum o kadar. Zaten öğle yemeğini de çok nadir yerim ben. Günde tek öğünüm vardır genelde.

ben mutlaka yaparım
zaten eşim için hazırlıyorum bende yiyorum

her sabah 6 da kalkar kahvaltı hazırlarım
20günlük evliyim
normal kahvaltı da deil
yumurta, kızartma,gözleme, vb şeyler yaparım
koşiş istiyor napıyım

Hiç yapmam, tek başıma kahvaltı hazırlamak zoruma gidiyor, ona harcayacağım vakti uykuya harcıyorum. Yersem şirkette bi parça simit falan atıştırıyorum o kadar. Zaten öğle yemeğini de çok nadir yerim ben. Günde tek öğünüm vardır genelde.

ellma çabuk söyle kaç kilosun

ben tahmin edeyim 45CADIARZU

ben kahvaltısız bi gün düşünemiyomkii yemesem elim ayagım tutmaz valla sabah kahvaltısı olmassa olmas öglen yemesemde olr amasositososito

pazar günleri kocişimle yaptığımız hafif hareretli -tatlicadiarzu- (((malum haftanın tek günü sabah beraberiz tüm haftanın yorumlarını yaparken bazen azcık tartışıoz ama masa harika olduğu için takmadan güzel muhabbete devam ediyoruz :asigim: ))) kahvaltılar hariç malesefki kahvaltıyı bırakalı yaklaşık 6 sene oldu.. benneyaptımki
helede son 9 ayda minik erkekim sayesinde iice uzaklaştım... :CüvCüv: yedirmio sıpa midemi alt üst ediyo... kafamçokkarıştı

Bende erken saatlerde yapamıyorum maalesef.
Sabah 06:45 uyanıp her sabah eşime hazırlıyorum ama ben yiyemiyorum.
Şirkette saat 9:30 gibi yapıyorum.cokacimcoook

malesef sigara içiyorum :delphin:
kahvaltı etmeden kesinlikle yakmıyorum ilk sigarayı o yüzden mutlaka kahvaltı yapıyorum...

çok ender yapmadan evden çıkarım o da işe kesin çok geç kalmışımdır. ama gider gitmez mutlaka işyerimde tost vs yerim.

bende mutlaka yaparım...ama evde değill...
Maalesef sabahları gözlerimi zor açıyorumm:)))))) eşimde sağolsun istemiyor..işe beraber gidiyoruz yolda giderken hem bana hem kendine bişeyler alıyor ....

ellma çabuk söyle kaç kilosun

ben tahmin edeyim 45CADIARZU

Haa evet, ayağıma demir pabuç giyiyorum rüzgarda uçmayayım diye.

Ayol şekercim ne 45'i. Kemikli 60 kiloyum. Bakma tek öğün yediğime, akşamları yediğim için kalorilerin hepsi sabaha kadar halay çekiyor basen ve karın bölgemde.

Keşke ben de kahvaltıda .... gibi yiyebilsem de şu akşam yeme huyumdan vazgeçebilsem.

her sabah yedide kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum, iki oğluşum da katılıyor kahvaltıya
maale her sabah kahvaltı ediyoruz, iki çocuk ne kadar izin verirse
istediğimiz gibi bir kahvaltı edemesekte o masanın etrafında hep birlikte olmak çok güzel

bende muhakkak yaparım bazen sabah erkenden
bazense öğlene doğru ama muhakkak yaparım

Back
X