yazin 9 cok kotu ama yaa vardiyali falan olsa cekilir ama surekli omur boyu bukadar yogun tempo cocuklu biri icin nasil olurki of of napicam ben yaYaz kis degisiyor kapanma saatleri
Bursada oyle sabah 9da bile acan kuafor yok. 10da aciyorlar,kisin 7de yazin da 9da kapatiyorlar
bukadar yogunluga dayanamayabilirim bu meslekte iyiyim ama cocugum zaten bensiz durmuyor ve bukadar yogun tempoBayramlarda hele bizim burda gece 2-3 açık kuaförler....bayramın ilk günü açanlar bile var.yazında çok geç kaparlar çünkü düğün nişan zamanı....pazartesi tek gün tatildir hepsi.geriye kalan zamanlarda yoğun çalışırlar,malum türk kadınları meraklıyız güzelliğimize :)
ora nere canimBizim burda çok erken açıp geç kapatyorlar. Sen nerdeysen ona göre değişir
sormak lazim canim 3n kisa zamanda sorucam ama 8 bile gec banaŞehrine kuaforune göre degişir bu.bence sen yaşadığın yada çalışmak istediğin şehirde bi kaç kuaföre sor çalışma şartlarını.Ankarada benim gittigim kuaför sabah 9-10 gibi açıyor akşam 7 8 gibi kapatıyor.çalısanlarida haftada 1 gün haftaici izin kullanıyorlar
Tek kisi calisirsan cok zorlanirsin. Zaten musteriler de kacar beklemez yani. Dusun biri sac boyatmaya geliyor digeri agdaya.ikisi de uzun suren islee birine baslarsin digeri kacar beklemez yani. Sen bir eleman bul kendine sabah erken o acsin,aksamlari da donusumlu durursunuz. Gunduz de beraber calisirsiniz musteriler memnun kaliryazin 9 cok kotu ama yaa vardiyali falan olsa cekilir ama surekli omur boyu bukadar yogun tempo cocuklu biri icin nasil olurki of of napicam ben ya
Adana ... Benim annem yaptı bu mesleği 15-16 yıl ... İzni hafyaiçiydiora nere canim
ya genelde oyle galiba erken acip gec kapatmak ...8 den asaga japatacaklarini sanmiyorum
canim ben part time makyozluk yaptim aslinda ama sana sunu sorayim sadece makyaj ci olarak calisirsam ful gun onlardan erkenmi cikarim gec mi gelirim..eger boyle olursa meslehim zaten makyozluk sayilir makyaji saglam yaparim herkez bayilir:) ama ben nasil muracat edicem kuaforlere ne dicemBenimki 7de açıyor. Ama ekstrem bir durum benimki.
Bunun için meslek mı bırakılır kız?
Sen de makyöz olursun, ağdacı ya da manikürcü olursun. Onlar haftada birkaç gün çalışıyor.
evet canim o benim kafam cok ksristi esimi ikna ettim kuafor olucam dedim baslangic kursa gitmeye de ikna ettim yarin sabah kursa yazilmaya gidiyordum ama icimde bi seyler var bukadar yogun calisma temposunda cocugum cok yipranir aksam 6 da ciksam harika ama 9 bucuklar 8 bucuklar cok agir bir anne icin ..vardiyali da degil hep boyleBen sizin baska bi konunuzu daha hatırlıyorum cok iyi makyaj yaptığınızla alakalı.
Bence cocuk küçük diye pes etmeyin.
Nasılsa büyüyecek.
O zaman da kaçırdığınız zamanı geri bulamayacaksınız.
Ayrıca dükkanın sahibi oldugunuz takdirde,randevulu müşteri yoksa,9lara kadar beklemezsiniz.
ayy annenle konusmak cok isterdim suan peki annen bu meslekten memnunmuydu kac da acip kapatiyordu kazanci nasildiAdana ... Benim annem yaptı bu mesleği 15-16 yıl ... İzni hafyaiçiydi
evet hemde en erken 7 .30 ..esim bile 6 bucuk 7 de evde ..ben 9 lara kadar yokum daha da gec olabilirSana uygun değil gibi.
En geç 10da açar en erken 7:30da kapatır en işlemeyen yer bile.
sen kalfa misin canim ...calisan kac da geliyor ve kC da kapatiyorBizim kuaför abla 11de gelir. (çırak ve çalışanı erken gelip dükkanı temizliyor ve fön falan olursa alıyor) Randevu dışında müşteri almaz. Akşam 8de sonra kaybolur hatta bazen daha da erken gidiyor. . İçerdeyse bile dükkanın ön taraftaki ışıklarını kapatıp takılır.
Ama ciddi bir müşteri potansiyeli var. Durum herkeste farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?