sabah karar vermem lazim kizlar acil bakin

genelde oyle galiba ve istemeyerek yeniden vazgeciyorum
Şehrine göre değişir ama annemle yürüyüş yaparken gördüğüm bazı kuaförler sabah 7-7.30 da açıyordu mersin de,akşam da geç kapatıyorlardı çünkü çalışan bayanlar akşam gidiyorlardı gördüklerim izinleri hafta içi oluyordu yada haftaiçi 1 kere salı-çarşamba kapatıyorlardı dükkanı,cumartesi-pazar-ve cuma günleri daha çok yogun oluyorlar düğün ve nişandan ötürü.

Sizin yazılacağınız kurs tarzımı iş kura bağlı eğitim alacaksınız yani öyle olursa kurs süreniz çok uzun olmayabilir.Sonuçta henüz çırak yada kalfa değil kurs adayı olacaksınız.

Şehrine göre değişir ama annemle yürüyüş yaparken gördüğüm bazı kuaförler sabah 7-7.30 da açıyordu mersin de,akşam da geç kapatıyorlardı çünkü çalışan bayanlar akşam gidiyorlardı gördüklerim izinleri hafta içi oluyordu yada haftaiçi 1 kere salı-çarşamba kapatıyorlardı dükkanı,cumartesi-pazar-ve cuma günleri daha çok yogun oluyorlar düğün ve nişandan ötürü.

Sizin yazılacağınız kurs tarzımı iş kura bağlı eğitim alacaksınız yani öyle olursa kurs süreniz çok uzun olmayabilir.Sonuçta henüz çırak yada kalfa değil kurs adayı olacaksınız.
halk egitim kursu canim oldukca da uzun..zaten acik para kazanmam lazim 8 ay falan daha disimi sikip ondan sora kuagorlukte ilerleyevektim ama bu yogun tempo beni tekrar vazgecirtti

halk egitim kursu canim oldukca da uzun..zaten acik para kazanmam lazim 8 ay falan daha disimi sikip ondan sora kuagorlukte ilerleyevektim ama bu yogun tempo beni tekrar vazgecirtti
Başka bir kursa yazılsan çocuk gelişimi,asçılık gibi aşçılık kursunda benim gördüğüm 2 li eğitimdi sabah ve öglen.

Cocugun varsa ve kendi is yerini açmak yerine başkasının yaninda çalışmayı dusunuyosan zor bi süreç çünkü saati belli olmaz birinin boyası uzun sürer müşteri çok olur vs bide bayramlarda gece 12 1 e kadar çalışiyo bizim burdakiler ramazandada iftardan sonra açıyorlar saat düzeni yok yani çalışmak istiyosan sabah sekiz aksam 5 6 da biten islere bak derim çünkü kuaforlukte ciraklik bile 4 sene kursu zor yani sonradan bende çok istedim becerimde vardı ama olmadı hala icimde heves var ama cesaret yok

Back
X