• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah kuşağı programları

7660

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
28
13
88
35
Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?

Teve 2 derya baykal var başka da bir halt yok vallahi

internet varsa evinizde dizi izleyin.
hobiler edinin kendinize.
ama o gündüz kuşağı programlarını izlemeyin.
insanın psikolojisi bozuluyor..

Gündüz kuşağında izlenecek program yok malesef.Aklımızla dalga geçiyorlar,pazartesi evdeydim dayanamadım beynim yandı kapattım TV yi.
Aklıma Okan Bayülgenin kanalizasyon filmi geldi ..

Ben müge anlı ızleyıp , evi kirkliyorum öyleki her odada tv acıp evın ıcınde dort donuyorum :işsiz:

Hamilelik te çik kırklamak iyi değil .
Benim gibi hamilelik varislerin oluşur sonra .
Uzat ayaklarını otur ,ohhh misss .
Bırak doğuma kadar pis kalsın.
Zaten oyle pek halımde yok ama camasır katlamakmıs, utuymus bana vız gelıyor mugeyle :KK53:

Hamilelik te çik kırklamak iyi değil .
Benim gibi hamilelik varislerin oluşur sonra .
Uzat ayaklarını otur ,ohhh misss .
Bırak doğuma kadar pis kalsın.

kirklamak nedir kizlar?:kahve:

konu sahibi bacim, muge anli ve esra erol'u tavsiye ederim :KK1: yoksa evde vakit gecmiyor :işsiz:

Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?
Film açın kitap okuyun, el işi tarzı hobıler edının onlarla uğraşın ama bence en güzeli çalışın çalışmak iyidir..

Ben haberler dışında birşey izlemiyorum . Makyaj yaparken yalnız kalmayayım diye muge anliyi izliyorum :) sonra da çıkıp gidiyorum zaten ..aklımda surekli ,kimin karısı kimin fanfinisi :) böyle programlar kafayı kırma sebebi :)))
Haber izle geç ,hava güzel çık gez ..kafanda gereksiz bilgi kirliliği olmaz ..

Tv de hiçbirşey yok, en iyisi Müge yi izlemek.

Şuanda kanal d de aşkı memnu var mesele, kaçıncı tekrarı bilmem ama izleniyor meret :rolleyes:

Ben netten izlemenizi tavsiye ederim.

Hiç değilse TRT belgesel izleyin. Discovery de National Geographic 'te çok eğlenceli şeyler var onları izleyin. Yemek kanalları, lifestyle kanallar var... Kitap okuyun yada ne bileyim ..Ne zaman bitecek şu sabah programı uyuşturucusu bilmiyorum. Kendinize katkıda bulunun, geliştirin.. Sakın bulaşmayın şu zehire!!!

Televizyon öleli çok oluyor. Evde bilgisayar ve internet varsa buradan izleyin. İstediğiniz diziyi filmi açın. Çok fazla seçenek var. Derseniz ki bana Amerikan dizileri uymaz, sevmiyorum. Açın Güney Kore dizisi izleyin. Gong Yoo falan derken bir baktınız ki akşam olmuş. O da olmaz derseniz Türk dizilerini izleyin. Ama tvde ne vardır o saatlerde hiç bilmiyorum. Akşam bazen Lifetime Channel var, o açılıyor bizim evde. İstifçileri filan gösteriyor. Gündüz de vardır bir şeyler belki. Digiturk'ün yemek kanalları güzeldi eskiden, şimdi nasıl bilmiyorum. Yine gezi programları da fena olmuyor. Değişik ülkeleri geziyorlar, sen ancak bakıyorsun vs. Benim öneriler bu kadar.

Sabah müge ablam. Müge ablam bitince bana hersey yakışır programı. Ondam sonra evleneceksen gel sonra zuhal topal sonra show ana haber. Sonrada izlenicek dizi varsa onları izleriz. Biz sadece pazartesi içerde ve perşembe vatanım sensını izliyorum.başka ilgilendigimiz dizi yok. Kanıtıda izliyorum daha sonrada yatış :)

Back
X